MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Biliyorum... Önümdesin, ağlak gözlerle gözlerime bakıyorsun. Tamamen haklısın. Orada olup olmaman, ağlayıp ağlamaman hepsi benim hatam. Seni ilk nerede gördüm bilmiyorum. Daha doğrusu seni hiç gördüm mü onu da bilmiyorum. Belki seni tanıyorum, etrafımdasın. Ama herkes gibi büyük ihtimalle seni de es geçiyorum. Üzgünüm demek ne işe yarar bilmiyorum. Senin gelmen de bana bağlı onun da farkındayım. Bu konuda elimden çok şey geleceği kesin. Ama herşey senin ortaya çıkmana bağlı. İlk günden birşeyleri değiştirmemi bekleme benden. Sabır. Senden tek isteğim, beklentim bu. Sadece sabretmen. İtiraf etmeliyim ki hayatım boyunca eksikliğini bugüne kadar hiç hissetmedim. Yalnızlık hiç koymadı bugünkü kadar. Sen yanımda olmayınca, bir de dostlarım yanımda olmayınca tahmin edersin bu mektubu yazmaya ne kadar ihtiyaç duyduğumu herhalde. Yanımda olmana ihtiyacım var. Yıllarca, hiç kopmadan, en ufak bir tereddüte düşmeden. Bu şu an o kadar uzakta gibi ki... Hayalini bile kuramıyorum neredeyse. Parçalanmış, hayatta herşeyi düzgün tutmak isterken, hiçbirine yetişemeyen bir adamı oynuyorum. Bu hayattan bu kadarını beklemek belki fazla. Ama hayatta bir gün kesin mutlu olacağını bilerek yaşamak yanında bütün sorunların altından kalkmayı gerektiriyor. Bütün sıkıntıların gün geçtikçe artıyor, gözünde büyüyor, acısı artıyor. Bunun en güzel yanıysa senin bir gün orada, koluma gireceğini günün geleceğini bilmek. İnan bunu görmek, seninle gözgöze gelebilmek, saçlarının altından gülüşünü izlemek için yaşamaya değer. İkimizin de kendimizi biraz sıkmaya ihtiyacımız var... Birbirimizi bulana dek. Sonrası tamamen mutluluk bize kalan... [i]Levent ÖZEL 20.04.2007 22:10[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 eline sağlık...cok güzel hatta harika,uzun zamandır etkilenmemiştim herhangi bir yazıdan bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Lenny Williams - Cause I love you feci gitti beraber.. çok duygulandım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 eline sağlık, duygulandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 çok güzel yazmışsın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 seneler sonra bu bilgisayarı karıştırırken denk geldim, okudum, okutayım dedim. kısacası; up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 n'oldu bari olmayan sevgili artık var mı ? varsa okutta şanın yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 romantik pati.. insanız şunun şurasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ghost_boo said: Lenny Williams - Cause I love you feci gitti beraber.. çok duygulandım (: şarkı en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 (tu) He valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 A Wild Boo appears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 hala çok güzel bunu okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar