Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olmayan Sevgiliye Mektup

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum... Önümdesin, ağlak gözlerle gözlerime bakıyorsun. Tamamen haklısın. Orada olup olmaman, ağlayıp ağlamaman hepsi benim hatam.
Seni ilk nerede gördüm bilmiyorum. Daha doğrusu seni hiç gördüm mü onu da bilmiyorum. Belki seni tanıyorum, etrafımdasın. Ama herkes gibi büyük ihtimalle seni de es geçiyorum.

Üzgünüm demek ne işe yarar bilmiyorum. Senin gelmen de bana bağlı onun da farkındayım. Bu konuda elimden çok şey geleceği kesin. Ama herşey senin ortaya çıkmana bağlı. İlk günden birşeyleri değiştirmemi bekleme benden. Sabır. Senden tek isteğim, beklentim bu. Sadece sabretmen.

İtiraf etmeliyim ki hayatım boyunca eksikliğini bugüne kadar hiç hissetmedim. Yalnızlık hiç koymadı bugünkü kadar. Sen yanımda olmayınca, bir de dostlarım yanımda olmayınca tahmin edersin bu mektubu yazmaya ne kadar ihtiyaç duyduğumu herhalde. Yanımda olmana ihtiyacım var. Yıllarca, hiç kopmadan, en ufak bir tereddüte düşmeden. Bu şu an o kadar uzakta gibi ki... Hayalini bile kuramıyorum neredeyse.

Parçalanmış, hayatta herşeyi düzgün tutmak isterken, hiçbirine yetişemeyen bir adamı oynuyorum. Bu hayattan bu kadarını beklemek belki fazla. Ama hayatta bir gün kesin mutlu olacağını bilerek yaşamak yanında bütün sorunların altından kalkmayı gerektiriyor. Bütün sıkıntıların gün geçtikçe artıyor, gözünde büyüyor, acısı artıyor.

Bunun en güzel yanıysa senin bir gün orada, koluma gireceğini günün geleceğini bilmek. İnan bunu görmek, seninle gözgöze gelebilmek, saçlarının altından gülüşünü izlemek için yaşamaya değer.

İkimizin de kendimizi biraz sıkmaya ihtiyacımız var...
Birbirimizi bulana dek.
Sonrası tamamen mutluluk bize kalan...

[i]Levent ÖZEL
20.04.2007
22:10[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...