Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 said: Parası için 84 yaşındaki anneannesini öldüren liseli genç, bu korkunç gerekçeyi söyledi. ADANA'da, 3 sınıf arkadaşıyla anneannesi Sebahat Ölçücü'yü 8 yerinden bıçaklayarak öldüren ve 850 YTL'sini gasp eden 17 yaşındaki liseli M.I.'nın, polise, "Reşatbey gibi bir yerde yaşadığım için marka giyip pahalı yaşam sürmek zorundaydım. Bunun için de paraya ihtiyacım vardı" dediği belirtildi. Anneannesinin kendisini çok sevdiğini ifade eden M.I. şöyle konuştu: "Ne zaman istesem anneannem beni boş çevirmez, para verirdi. Ancak daha önce 2 metrelik altın zincir ve bir miktar parasını çalıp sattığım için benden şüphelenip artık para vermemeye başlamıştı." Esrar içerken plan yaptık Zanlılardan T.Ş. ile A.O.K. polise verdiği ifadede, "Okul çıkışı esrar içerken M.I. anneannesinde çok para olduğunu, ama artık para vermediğini söyledi. Biz de evden para çalıp hırsızlık süsü verelim diye plan yaptık" dedi. Yorumsuz vallahi.. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 02:33 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Millet iyice sapıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 toplum olarak ayar kaymaya basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 toplum degil, insanlik, bugun amerikada gene biri birilerini vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 çıldırıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Keşke bir yaş daha büyük olsaymış bu adam, çocuk mocuk diye kurtulamazmış o zaman. Nasıl bir hareket bu ya, söyleyecek söz kalmadı bende. Hayır madem idamı kaldırdık bari 40 sene hapis versinler, 60 yaşına kadar çıkamasın dışarı, aftan falan da muaf. Ha gerçi böyle bi iti hapiste de temizlerler o ayrı mesele de... Bi de bahaneye bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 kendim cok büyük deilim ,bilmiş bilmiş konuşmak gibi görünmesin ama; istisnalar hariç 90 kuşağı ve sonrası gerçekten her konuda cıldırmış ve sapıtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 aboooov bundada bir numarali faktor insan oldurmeyi ucuz gosteren medyadir ne biliim eskiden oldurmek filan diince milelt korkardi birbirini yaraliyinca bile vicdan azabi filan cekerdi populer kulturun bu yozlasmada cok buyuk payi var marka giymeyi sukse hayatalr yasamaya ozendirmeyi gectim bol aksiyon sifir felsefe prensibiyle yapilan yapimlar genc zaten kitap okumiyan beyinleri mafediyor 12-13 yaslarinda bir erkek cocuk misal %90 i sabah kalkiyor kesmekes trafikte itis tikis soforun kufurleriyle okula gidiyor okulda az maastan asabi olmus ogretmeni ve mudur yardimcialriyla bogusuyor butun gun arkadaslariyla bogusuyor basit mevzulardan sonra cikiyor evine gidiyor haberleri izliyorsa siddet kan ve vahset ardindan ici anlamsiz siddet ve kiroluk dolu birsuru salak dizi geliyor dizi izlemese gene icin vahsetle yikanmis bir amerikan filmi televizyonu biraktiginda odasina gidip bilgisayar basina geciyor ve bilgisayarcidan bol kanli ve heyacanli sozunu alarak aldigi oyunu oynuyor haftasonu sinemaya gitse hollywood filmleri de ayni nane televizyonda tek alternatif magazin programalri ondada bu salak zenginlerin cafcafli hayatalrina kaptiriyor kendini spor izlemeye gitse taraftarlaa doner bicagiyla katanayla geliyor stada 80 den sonra yetisen ideolojisiz dusunmeye genclik modeli kitaba dokunmuyor anlamsiz siddetle kendi icinde briken stres i bosaltiyor ancak bu esnada kan a ve olum olgusuna alisiyor ve hic cekinmeden insan oldurucek moda geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bu kadar mı dü$tü insanlık?kimisi sevgilisi kendisinden ayrıldığı için ayrılan sevgilisinin kuzenini öldürür,kimisi de para için anneannesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Niye kuzeni peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 insan iyiyle kötüyü ayırabilir. insan istediği filmi izlesin istediği kadar sapık vahşet oyun oynasın, doğruyla yanlış arasındaki çizgiyi bilmelidir. siz holivud filmlerini, ideolojileri suçlayın ben o gerizekalı çocugu suçluyorum bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Dilimlerim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bu cocukların kolasına hap mı atıolar anlamadım ne bu.yada cok mu gta oynuolar adam öldürmek şaka gibimi gelio acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: siz holivud filmlerini, ideolojileri suçlayın ben o gerizekalı çocugu suçluyorum bitek. +1 Ben de izledim o filmleri büyürken ben de koskoca şehirde büyüdüm. Doom'la büyüdüm Babam aksiyon filmler sever onlarla büyüdüm hep niye gidip onu bunu kesmiyorum? Etilerde büyüdüm niye gidip marka giyinmek için adam öldürmüyorum? Yok suç filmlerde falan değil direk çocukta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 "2 metrelik altın zincir"e takıldım ben. Maaşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: Ben de izledim o filmleri büyürken ben de koskoca şehirde büyüdüm. Doom'la büyüdüm Babam aksiyon filmler sever onlarla büyüdüm hep niye gidip onu bunu kesmiyorum? Etilerde büyüdüm niye gidip marka giyinmek için adam öldürmüyorum? +1 hepimiz o ortamlarda büyüdük. hepimiz predator, rambo vb. izledik; doom, wolfenstein, quake oynadık; hepimizin (erkek çocukları için) oyuncakalrı genelde savaşla ilgili şeylerdi (var mı aranızda "my little pony, herşey bir rüya gibi" diye dolanmış olan?) ama hangimiz gidip onu bunu kesip doğradık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Dünyada 6-7 milyar insan var. Sapığından canisine her türlüsü... İnsan nüfusu arttıkça böyle şeylerin olma sıklığı da artıyor. Acı ama gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 iyi alıştı millet adam katletmeye ızdıraplarına başlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 [spo]ghost-boo yazını okurken aklıma burhan altıntop geldı bende nişantaşı çocuğuyum...[/spo] bu işinde içinde esrar var.Bu tur seylerı bulmak cok kolaylaştı.Örneğin ben bundan 5 yıl önce esrar içmek istesem bulamazdım ama şimdilerde ortaokulların önünde satılıyor. Bu yaşlar çok tehlikeli yaşlar. Ben 84 doğumluyum ne 80 kuşağı biliyorum hayattan bi haber Polat Alemdarcı.Toplum temelden çürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 durumu tek faktöre (eğitim, ideoloji, kültürel yozlaşma vs) bağlamak pek uygun değil, ancak en çok acı veren kısmı eğitimsizlik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 manyak iste abi, bunun egitimi carti curtu yok. okula gitmedi diye katil olmaz insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 okulda eğitimden hiç eser yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bence de durumu tek bir faktöre bağlamak zor.Ama cidden içler acısı bir olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 efendim çünkü mslümanlııık marka giymek istediğin zamaaan para vermeyeen ananeyi eve kapatırken babaanneyi öldürmeyi tembihleeer.. dur lan.. yanlış yere mi saçmalıyorum! a pardon şey yanlış oldu.. diğer yandan motifler değişse bile bu gibi olaylar binyıllardır süre gelir.. olmuştur, oluyor, olacaktır. insanoğlu ne garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ne eğitimle alakası var bunun ne de yetişmeyle. Velet zenginmiş öyle hayatın darbesini yiyecek bi adam değil. Açlıktan karnını doyurmak için de yapmıyor son çare olarak, üstelik öz anneannesi. Öyle oyunmuş filmmiş yalan zaten, denmiş. 60ından evvel salmasınlar bunu hapisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar