Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marka giymek zorundaydım

Dynun

Öne çıkan mesajlar

said:
Parası için 84 yaşındaki anneannesini öldüren liseli genç, bu korkunç gerekçeyi söyledi.

ADANA'da, 3 sınıf arkadaşıyla anneannesi Sebahat Ölçücü'yü 8 yerinden bıçaklayarak öldüren ve 850 YTL'sini gasp eden 17 yaşındaki liseli M.I.'nın, polise, "Reşatbey gibi bir yerde yaşadığım için marka giyip pahalı yaşam sürmek zorundaydım. Bunun için de paraya ihtiyacım vardı" dediği belirtildi. Anneannesinin kendisini çok sevdiğini ifade eden M.I. şöyle konuştu: "Ne zaman istesem anneannem beni boş çevirmez, para verirdi. Ancak daha önce 2 metrelik altın zincir ve bir miktar parasını çalıp sattığım için benden şüphelenip artık para vermemeye başlamıştı."

Esrar içerken plan yaptık

Zanlılardan T.Ş. ile A.O.K. polise verdiği ifadede, "Okul çıkışı esrar içerken M.I. anneannesinde çok para olduğunu, ama artık para vermediğini söyledi. Biz de evden para çalıp hırsızlık süsü verelim diye plan yaptık" dedi.

Yorumsuz vallahi..

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 02:33 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke bir yaş daha büyük olsaymış bu adam, çocuk mocuk diye kurtulamazmış o zaman.

Nasıl bir hareket bu ya, söyleyecek söz kalmadı bende. Hayır madem idamı kaldırdık bari 40 sene hapis versinler, 60 yaşına kadar çıkamasın dışarı, aftan falan da muaf. Ha gerçi böyle bi iti hapiste de temizlerler o ayrı mesele de...

Bi de bahaneye bak...
Sosyal ağlarda paylaş

aboooov
bundada bir numarali faktor insan oldurmeyi ucuz gosteren medyadir
ne biliim eskiden oldurmek filan diince milelt korkardi birbirini yaraliyinca bile vicdan azabi filan cekerdi

populer kulturun bu yozlasmada cok buyuk payi var

marka giymeyi sukse hayatalr yasamaya ozendirmeyi gectim

bol aksiyon sifir felsefe prensibiyle yapilan yapimlar genc zaten kitap okumiyan beyinleri mafediyor

12-13 yaslarinda bir erkek cocuk misal %90 i

sabah kalkiyor kesmekes trafikte itis tikis soforun kufurleriyle okula gidiyor
okulda az maastan asabi olmus ogretmeni ve mudur yardimcialriyla bogusuyor butun gun arkadaslariyla bogusuyor basit mevzulardan
sonra cikiyor evine gidiyor
haberleri izliyorsa siddet kan ve vahset
ardindan ici anlamsiz siddet ve kiroluk dolu birsuru salak dizi geliyor
dizi izlemese gene icin vahsetle yikanmis bir amerikan filmi

televizyonu biraktiginda odasina gidip bilgisayar basina geciyor ve bilgisayarcidan bol kanli ve heyacanli sozunu alarak aldigi oyunu oynuyor

haftasonu sinemaya gitse hollywood filmleri de ayni nane
televizyonda tek alternatif magazin programalri ondada bu salak zenginlerin cafcafli hayatalrina kaptiriyor kendini
spor izlemeye gitse taraftarlaa doner bicagiyla katanayla geliyor stada

80 den sonra yetisen ideolojisiz dusunmeye genclik modeli kitaba dokunmuyor anlamsiz siddetle kendi icinde briken stres i bosaltiyor ancak bu esnada kan a ve olum olgusuna alisiyor ve hic cekinmeden insan oldurucek moda geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
siz holivud filmlerini, ideolojileri suçlayın ben o gerizekalı çocugu suçluyorum bitek.

+1
Ben de izledim o filmleri büyürken ben de koskoca şehirde büyüdüm. Doom'la büyüdüm Babam aksiyon filmler sever onlarla büyüdüm hep niye gidip onu bunu kesmiyorum? Etilerde büyüdüm niye gidip marka giyinmek için adam öldürmüyorum?

Yok suç filmlerde falan değil direk çocukta..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ben de izledim o filmleri büyürken ben de koskoca şehirde büyüdüm. Doom'la büyüdüm Babam aksiyon filmler sever onlarla büyüdüm hep niye gidip onu bunu kesmiyorum? Etilerde büyüdüm niye gidip marka giyinmek için adam öldürmüyorum?

+1

hepimiz o ortamlarda büyüdük. hepimiz predator, rambo vb. izledik; doom, wolfenstein, quake oynadık; hepimizin (erkek çocukları için) oyuncakalrı genelde savaşla ilgili şeylerdi (var mı aranızda "my little pony, herşey bir rüya gibi" diye dolanmış olan?) ama hangimiz gidip onu bunu kesip doğradık?
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]ghost-boo yazını okurken aklıma burhan altıntop geldı bende nişantaşı çocuğuyum...[/spo]

bu işinde içinde esrar var.Bu tur seylerı bulmak cok kolaylaştı.Örneğin ben bundan 5 yıl önce esrar içmek istesem bulamazdım ama şimdilerde ortaokulların önünde satılıyor.
Bu yaşlar çok tehlikeli yaşlar.
Ben 84 doğumluyum ne 80 kuşağı biliyorum hayattan bi haber Polat Alemdarcı.Toplum temelden çürüdü.
Sosyal ağlarda paylaş

efendim çünkü mslümanlııık marka giymek istediğin zamaaan para vermeyeen ananeyi eve kapatırken babaanneyi öldürmeyi tembihleeer..

dur lan.. yanlış yere mi saçmalıyorum! a pardon şey yanlış oldu..

diğer yandan motifler değişse bile bu gibi olaylar binyıllardır süre gelir.. olmuştur, oluyor, olacaktır. insanoğlu ne garip
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...