Apis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 En kaba haliyle değerlendirecek olursak internet bilgi paylaşımı ve eğlence içindir. Bu site ikisinide veriyor mu? Evet. Slogan tasarım yada içerik beğenilmeyebilir fakat müziğin bu türü ile ilgilenenler için güzel bir çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yerli rock müzigine sahip cıkmanın mevzusu nedir cok anlamsız olmus. site zaten cok karmakarısık girince nerede,ne yapılır anlaşılmıyor. artısında bu tarz bir sürü site var zaten dinleyen dinler,dinlemeyen dinlemez sahip çıkmakla olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ya amatör gruplara yer veriliyor diyorsunuz da onu da anatolianrock'tan almışlardı sanırım daha önce baktığımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 @CthuLhu amatör rock gruplarına ait hiçbirşey alıntı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 nerden alırlarsa alırlar size ne ya bu kadar laf sokmaya ne gerek var internet aleminde neredeyse herşey bi yerlerden alıntı. alternatif olucak tabi.google arama motorunda birinci diye kimse arama motoru acmasın.windows işletim sektöründe bir numara ama linux sux ne gerek var geçin windowsa. adam yapmış işte insan tebrik eder yani anlamadım sizin bu davranışlarınızı. kedi uzanamadıgı ete mundar dermiş. [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 11:58 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 emin ol birçok ete uzandım..Ancak domainden slogana popüler olan neyse yazalım yapışsın yapmadım hiç..Birçok webzine/rock portalı var hepsine desteğim var sonsuz çünkü hepsi bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama hepsi kendi kimlikleriyle yapmaya çalışıyor bunu böyle özenti domainlerle veya sloganlarla değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 domainin turkrock olmasından size ne ? paticik gibi alternatif bi ismi gördükten sonra hoplayanmanda çobansalata gibi siteler açıp özentiligi kim ypaıyo acaba diye sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ehah..paticikle çobansalata arasındaki 7benzerliği bul bana..Ayrıca biz patiler.com açsaydık ama içine forum koymayıp flash doldursaydık gene farklı bir iş yapmış olacaktık. google.net diye bir arama motoru açmak gibi bir şey bu turkrock.gen.tr [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 12:16 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 paticik ve çoban salata benzerliklerimi hmm ikisi de uçuk kaçık isme sahip olması.alışıla gelmişin dışında.Neden acaba.oo biz cooluz öyle klasik isim acmayızcı şekilcisiniz demekki. etrafta bir sürü flash oyun sitesi varken kraloyun gibi cafedeki çocukların ko'yu bırakıp orda takıldıgı gibi bir sitedir kendisi yani bu kadar tutuluyor madem niye sizde bi flash oyun sitesi açıyosunuz.ne gerek var. Aaa bekle bir dakka hem flash oyunlarıda siz tasarlıyıp koyuyosunuzdur. . [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 12:19 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Vakt-i zamanında radyo yayını yaparken hep yabancı müzik çalardım. Kimse de dinlemezdi -benim çağırdıklarım veya benim kafadan olanlar dışında- Aslında bir bakıma mutlu da olurdum. Geçenlerde tekrardan gireyim bir bakayım dedim. Site değişmiş. Eski hali daha iyiydi bence. Neyse onu bir kenara atalım. Forumda herhangi bir konuya girseniz "emeğine sağlık", "+rep" gibisinden laflara rastlayabilirsiniz. Ayrıca sms vari postlar da cabası. Kaldı ki içeride bulunan bir çok özenti de ayrı bir konu. Ha bir de buna çoğu kişide bulunan post kasma sevdası eklenince tadından yenmiyor değil mi? Daha ilk günlerini biliyorum bu sitenin. O zamanlarda da aynı kişiler aynı davranışlarda bulunuyorlardı, şimdi de. Ne değişti. Sayıları. Bir şey demiyorum. Girin gzölerinizle görün. Kolay gelsin Mayhem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 İyi olmuş Mayhem. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 güzel olmuş mayhem. anatoliandan daha iyi bi anasayfası var "bence". hem çeşitlilik kaliteyi arttırır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Yavaş yavaş yenileniyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 güzel site haqan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar