Mavi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Yazılım korsanlığının krallığı Çin'de Microsoft sadece 244 orjinal Windows Vista satabildi. Microsoft'un milyon dolarlar harcayarak tanıtımını yaptığı yeni nesil işletim sistemi Windows Vista, dünyanın en fazla nüfusa sahip ülkelerinden biri olan Çin'de orjinal olarak sadece 244 adet sattı. Olayın trajikomik yanı ise yazılım devi Microsoft'un, dünyanın en büyük Vista reklamını, Çin'in Shanghai şehrinde bulunan, 421 metre yüksekliğindeki, içersinde iş merkezleri ve harika bir otel de barındıran Jin Mao kulesinde yapmış olmasıydı. Yazılım korsanlığının krallığı olarak bilinen Çin'de, korsan Windows Vista'lar sokaklarda sadece 1 dolara alıcı buluyor. Alıntıdır: CHIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bu olaya tek bi tepki verilebilir ....... POPAEAUIHDAGNMDASFIUEGFSADGKALESKJGAEOŞU ---------VISTA PWND------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Adamlar bu iş için dogmuslar sanki. 244 gerçekten az bir rakam ama microsoft'a koymaz. Zaten çin dışında kendileri de kopya windows dagıtıyorlar yaygınlasması adına. Sonucta her eve microsoft giriyor ve Bill amca hergün daha da zenginleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ürünü sattıran ambalajıdır demek istiyorum. O ne lan mikili falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 o kolpa olan değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Evet kolpa olan. Bizdekiler daha güzel, sade falan... (avutmiyim kendimi, adamlar güzel yapmış işte asdasdasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ahueahesjhaseka süper bi de reklama kasmışlar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 abi ben windowsumu kolpa almam ya valla uğraşmam öyle şeylerle al kur sonra kırmak için kas falan yok yok kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 üstteki resim korsan vista mı! vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Çine göre rekor bir sayı bence.Herifler korsan olayında aşmışlar.Siz bugün ürününüzü tanıtıyorsunuz adamlarda sizden hemen sonra toplu üretime geçiyorlar.Made in china diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Haberin dogrulugundan suphe ettim acikcasi... Pek bir kolpa gozukuyor. Sadece firmalarin almasi yeter zaten... Bireysel kullanici sayisi falandir o heralde. Sirket bazinda cok daha fazla oldugunu dusunuyorum. Ya da tabi cok dusuk bir ihtimal firmalar dusunup tasinip Vista'nin gereksizligini anladilar ve gecmediler (Bu tabi sadece zaman meselesi, Microsoft XP'ye olan destegi kestigi noktada herkes Vista'ya donecek el mecbur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 abi yaparsan 660 küsür milyon türkiyede kim alır vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kolpa haber bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 oha 660 milyon ne üstüne koyar bilgisayar alırım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Sizin gibi insanlar almiyomus demekki. Emek, hak, saygi vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 660ytl? ciddi misiniz.. yuhha!!! e XP'nin fiyatı düştü mü bari bu vista çıkınca.. (ben 3sene geçmem herhal vistaya..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Full Version •Vista Ultimate: $399 •Vista Business: $299 •Vista Home Premium: $239 •Vista Home Basic: $199 Upgrade •Vista Ultimate: $259 •Vista Business: $199 •Vista Home Premium: $159 •Vista Home Basic: $99 Kanada TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 - 244 lisans biraz komik bir sayı. Başlıbaşına daha fazla lisans alacak firmalar varken... Garip geldi. - 660 TL diyorsunuz da... Ultimate alma zorunluluğu mu var? Home Edition niye var mesela? - Yazılım fiyatları böyle hep aslında. Bu sadece Microsoft'a özgü bir şey de değil... Şu anda yanımda oturan insan 450 TL'ye "delphi for php" ide'si getirtti mesela... Genelde günlük kullandığınız programların lisanslı olduğunu düşünün. Muhtemelen toplamda bilgisayarınızdan daha pahalı olurdu. - Bilgi olarak... Microsoft Global Pazarlama Genel Müdürü geçende bir açıklama yapmıştı; "eğer bir yerde kopya yazılım kullanılıyorsa, microsoft ürünlerini kopya kullanmalarını tercih ederim" diye (kaynak: slashdot.org). Tamamen iş ahlakına aykırı bir açıklama ama Microsoft'un konu hakkındaki politikasını çok net açıklıyor aslında. - Vista'nın dünyadaki satışları hakkında ise çok fazla spekülasyon var. Microsoft, Vista'nın çoktan XP satışlarını geçtiğini açıkladı. Bununla birlikte bunun büyük bir yalan olduğuna inanan bir çevre de var. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 10:22 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konu hakkında tek diyeceğim, 244 rakam değil lan!! 0-9 harici herhangi bir sayı sembolü rakam değil! Sayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 1 . Sayıları göstermek için kullanılan işaretlerden her biri: "0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, I, II, III ... "- . 2 . Bu işaretlerle yazılmış sayı. 3 . Nicelik, miktar: "Kayıplar yüksek bir rakama çıktı."- . demiş tdk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 TDK ünik diye eşsiz benzersiz anlamına gelen bir kelime de ekledi geçenlerde Türkçe'ye. Ve bu kelime unique kelimesinden gelmiyormuş sözde. Rakamlar sayıları oluşturan sembollerdir denir ve 0123456789 rakamdır, bunlarla oluşturulan rakam grupları ise sayıdır şeklinde anlatılır. Kendimi aşarak "o tdk'nın kendini bilmezliği" diyeceğim izninizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 evet zopikin dediği gibi 0123456789 rakam oluyor bunların oluşturduğu ikililer üçlüler sayı oluyor. ayrıca bu haber kolpa çinde 244 tane mi şirket var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hayır ben yukarda 660a çok dedim diye kopya yazılım kullanıyo suçlamasını kabul etmiyorum mp3leri bile eşşekler gibi parayla indiren bi adam olarak.zaten tam anlamıyla home userım kullandığım programlar kısıtlı onlar da orjinal ama öğrenci olarak bi de vistaya o parayı veremem xp işimi gördüğü sürece.okadar paraya vista elbise dolabımı , yataımı da toplasa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Benim sucladigim sen veya baskasi degil, zihniyet. Ekran kartina dunyalar kadar para bayilip, is isletim sistemine gelince bedavasi oldugu icin o kadar para verilir mi moduna giriyo insan. Bilgisayarini ne kadarda bir yeniliyosun? 3-4? Vistaya bicilen omur 12 yil. 3 senede bir degistirsen, bu her bilgisayar basina 220YTL oluyor. Eh olsun o kadar da, adamlar size hizmet veriyorlar. Bugun WoW oynayan insanlar ayda $15 veriyor, yilda $180. Bu mu ogrenci adama fazla, yapma gozunu seveyim... Acaba kac kisi oynuyodur ogrenci tayfasindan WoW... Ayrica, tek paket olarak satin almak sana kalmis. Paket bilgisayar aldigin zaman firmalar genelde anlasmali oluyor Microsoft'la. Buyuk dagiticilar ucuza alip musterisine ucuza satiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ayda 18dolara taksitle versin vistayı alacağım ozamansa :) yani ben aylık gelirimi bianda akıtamam oraya dedim sadece.1-2yıl içinde laptopumu değiştiririm ozaman bedava verirlerse ordan yırtarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar