JsH Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 İnsanın önce kendisine saygısı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kendine saygıyı geçtim insanda mide olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 walla o dogru işte bı kızın ahını aldınmı öle bi yerden girerki sana 2 günlük yaşadıgın zevk 2 yıl zehir eder adama.. neyse, yaşında kaç bilmem ama bu tür şeyler olur 15-16 da falan olur hatta bu yaşdayken yap doy artık 20 ye falan geldinmi olgunluk donemini adam gibi yaşa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hepimiz pileyboyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 marifet değil hatta kötü birşey. olaya kişisel olarak bakma karşındaki kişileride düşün. birisinin duygularıyla oynamak hiçte hoş birşey değildir. Bir ilişkiye giriyorsan kendin için değil karşılıklı birşey yaşamak için girmelisin. Fazla geç olmadan istersen açığa kavuşturmaya başla olayları [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 10:46 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 uuu fakırboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 guzeller mi bari edit: hani çirkin şişko flnlarsa pek önemi yok 2 veya daha fazla kız arkadaşının olmasının [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 11:36 tarihinde, AKI tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 çok kötü fenaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 haysiyeti kişiliği salla da anladıkları zaman aldığın "ah" çok berbat bişey ve acaip uğursuz geliyor ondan eminim herşeyin ters oluyor. nasıl bi ah çekiyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ciddiye negzel, yalansa pek bi zavallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 @dory:+1 mesela ben düşündüm,çıkıodu kız arkadaşım benden başka biriyle,süper yalan atıodu ama,"relax man sen işine bak" deyip devam ettirdim. insanlık boyutu da kızdan kıza değişecek bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ihtiyaclarımı karsılıyosa jenna jameson gibi olsun farketmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 kötü bişey tasvip etmiyoruz. ama yap yani ilerde "lan şu hayatta herşeyi yaptım da iki kızı idare etmedim" deme. tabi bitirirken mevzuyu kızlara çaktırma afiyet olsun. ps: ulan biz bi tane bulamıoz millet ikisini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 çapkın seniiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 marifet. yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 pişmanlık hissimin son safasına geldim bu gün .. okula gitmedim oturdum bir cafede 3 saat boyunca düşündüm en sonunda karar verdim kordona gittim ilk kızı aradım 10 dakikalık bir görüşmeden sonra kız hayvan .... diyerek yüzüme kapattı... 3-5 sigara yaktım sonra diğer kızı aradım onada aynı konuşmayı yaptım 10 dakikaya yakın bir sürede o dinledi ilki gibi sert cıkmadı ve son olarakta eğer sana karşı ciddi birşeyler hissetseydim ilk gördüğüm yerde yüzüne tükürecektim dedi ve sorunlarını benimle paylaş diyerek kapattı .. kafam karışık... keşke yapmasaydım ama bilmiyorum insan hayatında hata yapıyor böyle ben bundan ders cıkararak bir daha kızlara yaklasmamayı istiyorum.. tavsiyeleriniz vs. yorumlarınız için teşekkür ederim.. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 20:02 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yememiş diyim o zaman. yapma bida yaparsan da üstte birisi demiş sessiz sedasız hallet. yoksa altından kalkılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ee biseksüel mi oldun şimdi, 2 kız yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Allah korusun... Yanlız yaşamayı tercih ediyorum bundan sonra onu demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 lam biseksüel olduğunu da nereden çıkarttınız! muahah aseksüel olmasın lam o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 konuyu saptırmayınız :) erkeğim kadın seviyorum cinsel problemler yaşamıyorum sadece yanlız kalmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yok yok.. bariz aseksüel olmuş bu.. depresyon sonrası impotent bi durum dahi yaşıyor olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bir daha kızlara yaklasmamayı istiyorum.. çok doğru bi karar isabetli olur daha başka 2 kızı birden götürüyom ohş modunda biri varsa ondan da uzak dururuz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bi sorum var müsadenle Yaptığın bu şovun etkisi oldu mu kızları tavlamanda bize de bi yol yordam göster nasıl oluyo bu işler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 valla üstündeki mavi hedeyle mala vuracağına sanayii de kaportaya vurur anca.. o mavi şeyi giysem ben de impotent olurdum bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar