Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kız birden idare...

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

walla o dogru işte bı kızın ahını aldınmı öle bi yerden girerki sana 2 günlük yaşadıgın zevk 2 yıl zehir eder adama.. neyse, yaşında kaç bilmem ama bu tür şeyler olur 15-16 da falan olur hatta bu yaşdayken yap doy artık 20 ye falan geldinmi olgunluk donemini adam gibi yaşa:D
Sosyal ağlarda paylaş

marifet değil hatta kötü birşey. olaya kişisel olarak bakma karşındaki kişileride düşün. birisinin duygularıyla oynamak hiçte hoş birşey değildir. Bir ilişkiye giriyorsan kendin için değil karşılıklı birşey yaşamak için girmelisin. Fazla geç olmadan istersen açığa kavuşturmaya başla olayları

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 10:46 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

pişmanlık hissimin son safasına geldim bu gün .. okula gitmedim oturdum bir cafede 3 saat boyunca düşündüm en sonunda karar verdim kordona gittim ilk kızı aradım 10 dakikalık bir görüşmeden sonra kız hayvan .... diyerek yüzüme kapattı... 3-5 sigara yaktım sonra diğer kızı aradım onada aynı konuşmayı yaptım 10 dakikaya yakın bir sürede o dinledi ilki gibi sert cıkmadı ve son olarakta eğer sana karşı ciddi birşeyler hissetseydim ilk gördüğüm yerde yüzüne tükürecektim dedi ve sorunlarını benimle paylaş diyerek kapattı .. kafam karışık... keşke yapmasaydım ama bilmiyorum insan hayatında hata yapıyor böyle ben bundan ders cıkararak bir daha kızlara yaklasmamayı istiyorum.. tavsiyeleriniz vs. yorumlarınız için teşekkür ederim..

[ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 20:02 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...