bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Evet bilgisayardan ses gelmiyor :( Taraftar bağrıyor ses gelmiyor diye bilgisayarda tık yok. napıcaz ? maymunun teki msn de sesli konuşmamıdır nedir ondan açtı.Ondan sonra bidaha gelmedi ses :( ses kartı anakartın üzerinde. ühühü ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 otomatik sesi kısmıstır windows bişeler yapmıstır bildigin tum ses ayarlarına baktın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 evet hepsine baktım ses kartının programınıda inceledim yok hiçbirşey hoparlorlerden tiz bir ses geliyor başkada birşey yok :S hoparlorleri denedim onlarda birşey yok. Kulaklık takıyorum bilgisayara olmuyor. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 17:54 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 tüm çabalarım sonuçsuz kaldı hiçbirşey olmadı anakart üzerinde ses kartı herhalde patladı :( 3 giriş var bende mikrofon girişi çalışıyor :S [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 18:32 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Başka bir hoparlör bul onla dene, kulaklık filan. Bak bakalım ondan gelcek mi. Hoparlör uçmuştur belkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bide sistem geri yükleme yapıp dene bence. ayarlarla ilgili bişiyse düzelir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 en olmadı ucuzundan ses kartı al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 driveri sil sonra tekrar kurmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Bilgisayarı yeniden başlat. =) [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 02:51 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 format at :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 yaptım ihihi windows bana sormadan (nasıl sormassa şerefsiz) dalga yı sessize almış :) görmedim. sanırım piyasadan eli eteği çekme zamanı geldi gözlerde görmez oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Cintonik'in de içine doğmuş sanki küt diye kendinden emin yapıştırmış. Teşekkürler Cintonik diyoruz ve bir sonraki sorumuza geçiyoruz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ne demek efendim.yardımcı olabildiysek ne mutlu (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Yalnız sorunun basitliğine bakıp sunulan çok komik :p said: tüm çabalarım sonuçsuz kaldı hiçbirşey olmadı anakart üzerinde ses kartı herhalde patladı :( Geçmiş olsun bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 güldün mü ? sen gül diye yaptım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Oyy kesinlikle dalga geçme eğilimi yok seçmiş olduğun patlamak kelimesi garip geldi sadece ve itiraf etmek gerekirse güldüm.Ama tamamen bu kelime üzerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 fistan nereden cıktı eheu [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 09:17 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 fistan nerde göremiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 kalbimizde ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar