Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 3 bolumluk bir mini dizi, bolumler 1.5 ar saat. Science-Fiction Channel hazirlamis, haliyle bilim kurgu ve gunumuzde geciyor, guzel bi konusu var vs. Izlemediyseniz oneririm izlemenizi. Cabuk bitiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bir 3lük daha çekilirse imba olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sonu açık bırakıldı ama gereken raytinglere ulasamadıgı icin projenin iptal edildigini duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bence çok zekice yazılmış ve oyuncular pek iyi olmasa da güzel kotarılmış bi mini dizi. sanki bi iki sezonluk dizi çıkarmış bu malzemeden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bant önermişti, indireceğim en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 seyrettim, yorumlayayım. spoiler içerebilir. hikaye falan güzel, konu güzel, klasik bir "kızımı bulmam gerekli" olayı da var, ama rahatsız olmadım çok fazla. müzik kullanımı, görsel efektler falan güzeldi de, olay örgüsü ve senaryo içinde şöyle bir sorun vardı. sir'in bahsettiği olaya da bağlanıyor zaten bu. Olaylar falan açıklanırken, ağırlıklı olarak dizinin toplam süresinin 5 saat 15 dakika gibi bir şey olması yüzünden, çok yüzeysel geçişler yapıldı. "Bunu bunu yapman lazım" geldiğinde "okey" ile geçişlerin yapılması falan, ya da bir şey açıklanırken "bu da böyle yapıyor" tarzı tek cümlelik açıklamaların kullanılmasını falan örnekleyebilirim. Bunların falan açıklanması (ki bir noktada heroesdaki özel güçlere sahip insanların güçlerinin ortaya çıkmalarının uzun sürmesi gibi düşünebiliriz.) çok kısa olduğu için, hem birkaç sezonluk malzeme gitmiş hissi veriyor, hem de çok yüzeysel geçişler yapılmış oluyor. Onun dışında seyirciyi aptal yerine koymamasını da sevdim açıkçası, yani süre kısıtlamasının da etkisi vardır bunda; ama yapılan her şeyi göze sokmak yerine direkt sonucuna atlanması falan, boşlukların seyirciye bırakılması falan fena olmamış. Asıl olay kurgusu dışındaki şeyler de bolca açık bırakıldı, iyi mi oldu bilmiyorum açıkçası. Velhasıl, şaheser değil ama seyredilesi bir mini-dizi olmuş, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 izlenebilir dizi, ilk bölümünü izledim, heyecan üst düzeyde deildi ama güzel birazda hemen bitmesin diye ağırdan alıyorum üstüne daybreak izlenir bunun ama o da 13 bölüm çekilip bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 şimd ibitirdim buram buram Stephen King kokuyor, yazarlar kim bilmesem S.Kingdir kesin derdim... keşke 10-12 bölüm halinde yapsalarmış ana senaryo bitsede ucu cok acık kaldı pek cok şeyin.küre darlıgından olaylar takıt takır işliyor falan cok sevdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bugün bitirdim, güzel dizi. kahramanlı dizilerden farkı özellikler kişilerde değil de eşyalarda :P gerçi eşyaları pek farklı amaçlarla kullanmıyorlar yoğun olarak :) neyse saçma bi giriş oldu :D sonunu pek beğenmedim, 3-5 kişinin sonunda ne olduğunu anlayamadım. biraz daha uzun tutulsa güzel olurmuş bence. 5 bölüm falan olsaymış mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 amaç vakit öldürmekse.. canınız sıkılmadan izleyebiliyosunuz.. ama sonunu güzel getirememişler söliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 çok hosuma gitti bence cok cok basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Abi ben anlamadım ki şimdi bunu asıl hikate ODA idi. Kızı kurtardı hiç birşey açıklamadan bitti. Yan hikayeyi bitirdiler ana konuyu açıklamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o dizi çok güzel olurdu biraz daha uzun olsa üstteki arkadaşın da dediği gibi resmen yarıda bırakıyolar üzüllmüştüm şahsen mini dizi olmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sonu olmasada tadında bırakmak diye buna diyorlar herhalde, lost gibi ver gizemi ver sırrı hiçbirşey açıklama yıllarca yapmıyorlar en azından. 6 saat verdik arkadaş biz sırrı hadi şimdi gidin bitti işte deniliyor. güzel dizi izlenir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bi gece oyturup hepsini birden seyretmiştim.güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Abi saçma ama yani bir hikayeyi anlatmak için giriyorsun sonra farklı bir yerde bitiriyorsun. Yüzüklerin efendisinde HelmsDeep ten sonra hikayeyi bitirmek gibi. Hikaye yüzük üzerine kurulu yüzüğün olayı bağlıyor. Bunda oda üzerine kurulu ama kız hikayeyi bitiriyor. Yarıda kalmış diziden ne farkı oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 belki devamını çekeceklerdi de kısmet olmadı.sci-fi yapıyo arada öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 valla güzel dizi bende çok sevmiştim bi çırpıda bitti 4 saat falan mı ne sürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Devemı çekilse belki başka karakterlerle. Ama zaten sixfeetunder deki adama illaki bağlanır konu adama olan spoilerli içierkten dolayı =) Her object e 1bölüm ayırıp 20-40 dk dan epey bir bölüm çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 su thread e mesaj atiyorsunuz her ay. bende her ay ulan acaba yeni bölüm falanmi cikiyor diye atliyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Enginar said: su thread e mesaj atiyorsunuz her ay. bende her ay ulan acaba yeni bölüm falanmi cikiyor diye atliyorum. :(aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben de izledim ve gerçekten süper bi mini diziydi. Sevmediğim bikaç yanı var. Mesela bariz mantık hataları vardı bikaç tane. Şimdi tam hatırlamıyorum da, çok barizdi yani. Sonra bi de mesela ucu açık bırakılan şeyler oldu (bkz spo). Bi de dizinin, kısa olsun diye bi anda ve ana konuya yönelik hiçbi katkısı olmadan bitirilmesi var ki, o konuya hiç girmiyorum bile. Tabii mini dizi olunca bunlar kaçınılmaz. Tüm bunlara rağmen efsane bi dizi. İzlemeyen mutlaka izlesin. Sünepe dedektifin bi yerden sora mesih olması ve bi daha da gözükmemesi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Harika bir diziydi hakikaten. Umarım devamı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bugün izledim ilk bölümü, mymaxte olması lazım, çok beğendim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Enginar said: su thread e mesaj atiyorsunuz her ay. bende her ay ulan acaba yeni bölüm falanmi cikiyor diye atliyorum. :( Mühocum olcak o kadar. Ama hikaye çok ucu açık kaldı yani devamı gelir gibisinden açık kaldı. Sen onu boşverde sen niye aoac ta yoksun. Özel mesajdan devam lütfen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar