Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pascal Runje Ceza Kurulunda

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

said:
17 yaşında paf yedek kalecesinin yeteneği olsa
paf ta yedek olmazdı dimi ?

öyle deme abi,tüm kaleciler sonuçta 17 yaşındaydı bir zamanlar :D olmadı tabii bu cümle ama şöyle ki PAF takımda olması yetenekli veya olmaması ile ilgili değil.Şans bulamaz,as kadrodakiler kadar iyi değildir vs. bilinmez ama balta da denmemeli.Sonuçta hiç kimse direk kaleci olmuyor kendini geliştirmesi gerekiyor vs.

Ki şöyle bir olay var.Runje'yi geçtik 1. kalecimiz o ben Murat varken Paf takımdan birini as kadroya da almam şahsen.Çok kötü bir durum böyle bir zamanda 3 kalecimizin sakat olması,neyse.

Pancu'yu arayalım 2 maçlık gelsin kaleye geçsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

noumaya o cezayı veren aynı fedrasyon.
bjk elinden çıkartmak için bahane ararken öle bi hareket yaptı. bjk yönetimi federasyonla iş birliği yapıp sözleşmesini fesedecek bi ceza verdiler, haksız bi cezaydı. ama nolursa olsun aynı cezayı vermeleri gerekirdi, fenerbahçe federasyonu kötüleyince "fener kendini bişi sanıo" oluor. bi tane tutarlı , adam gibi kararları yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yarın fenerli bi oyuncu yapsa ona ceza vereceklerini bilsme isterlerse kvosunlar runjeyi türkiyeden bence çok da önemi yok çıkar pafımız kartallar gibi oynar

ama hoydonkun yaptığını medya nasıl örtbas etmeye çalıştıysa, birileri görmemeye çalıştıysa yarın da aynısı olacak.

nese bizim dememizle birşeyler değişmiyor zaten istediklerini yapsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

kaynak: www.kartalhaber.com

Pancu: Fenerbahçe maçında göreve hazırım
Beşiktaş'ın Kadıköy zaferinin baş mimarlarından Pancu, ilginç bir açıklama yaptı
Pancu: Fenerbahçe maçında göreve hazırım

Pancu Bursaspor'un Vakıfköy Tesisleri'nde bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarıyla şakalaştı. Beşiktaş'taki günlerini unutamadığını belirten Rumen oyuncu, "Beşiktaş-Fenerbahçe maçının etkisinden hala çıkamadım. Beşiktaş'ta her mevkiide oynadım. Hatta kaleye bile geçtim. Hala Beşiktaş'ın hiçbir maçını kaçırmıyorum. Bize yapılan o kadar haksızlığa karşı inanılmaz bir savaş vermiştik. Beşiktaş bugün teklif yapsa seve seve giderim. Runje cezalı, Murat sakatmış. Beşiktaş ile Bursaspor anlaşsın Fenerbahçe siyah-beyazlı takımın kalesini ben koruyayım" dedi.

Panca Beşiktaş'la Bursaspor arasındaki kırgınlığın artık bitmesi gerektiğini belirterek , "Artık iki kulübün de barışması lazım. Geçmişte yaşanan kötü anılar geride bırakılmalı" ifadesini kulland

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 19:22 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

2 maç ceza aldı Runje

Beşiktaş tahkim e gidecek ama çarşambaya kadar iner mi ceza bilinmez.

Kalede murat şahin olucak sanırım antalya maçında büyük ihtimalle.Ama 90dk yı tamamlayabilirmi bilinmez.

Yedek kaleci olarak İrfan olucak.

Bu Tamamiyle Beşiktaş yönetiminin denyoluğudur başka açıklaması olamaz.
Bu kadar sorumsuzluk olmaz.

Bence bu cezadan sonra runje direk gönderilsin.Bir daha çıkmasın takımla fesh edilsin sözleşme.

Bir futbolcu birşeyin zamanını idrak edemiyorsa o futbolcununda yeri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ceza 1 maça indi
Tahkim kurulu, kalecimize verdiği iki maçlık cezayı bir maça indirdi

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın kalecisi Vedran Runje'nin iki maçlık cezasını bir maça indirdi. Runje, cezasını hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçında tamamlayacak. Bu kararla birlikte Hırvat kalecinin Fenerbahçe maçında forma giyebileceği öğrenildi. Runje, Sakaryaspor maçı sonrası ev sahibi takım taraftarına yaptığı hareket sonrası tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti. Bugün toplanan Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Hırvat file bekcisi ile ilgili kararını açıkladı. Bu karara göre Vedran Runje yaptığı hareketten dolayı 2 maç ceza aldı. Ancak yönetim kurulumuz hemen itirazda bulundu. Ve bunun üzerine Tahkim Kurulu yaptığı toplantının ardından Runje'nin 2 maçlık cezası 1'e indirildi

Kaynak http://www.karakartal.com/haberler/20063.php
Sosyal ağlarda paylaş

bir kupanın kazanılmasından öte nasıl kazanıldığı önemlidir.. her fırsatta beşiktaşlı duruşundan bahseden yıldırım demirörenin , serdar bilgili örneğinde olduğu gibi , sonucu her ne olursa olsun runjeyi hırvatistan ikinci ligine gönderip , sakaryaspor camiasından özür diliyip , kaleyi de 17 yaşındaki "beşiktaşlı" kalecimize teslim etmesi gerekirdi..

yazık oldu , şampiyon olsak da ne yazar , feneri yenmişiz ne yazar..

senede en az 2 kere karşılaştığın rakibini yenme fırsatı her zaman eline geçer , ama insanlığını gösterme fırsatı öle her dakka önüne gelmez..
Sosyal ağlarda paylaş

her elini şeyine götüreni ülkeden ihraç ediceksek işimiz var

hoydonk bile -ki ne kadar efendi adamdır- yaptı zamanında. bu kafayla herkesi yollarsak yakında yabancı gelmez

en komiği ülkeden sürülsün diyenler de bu hareketleri hiç yapmadı mı sanki. ben imkan ihtimal vermiyorum bir erkeğin böyle birşey yapmamış olmasına.

adamın yüzüne tükürceksin aşağılayacaksın sonra tepki verince ülkeden sınır dışı edeceksin... ceza verirsin tabi ki sonuçta kendini tutamadı. ama her seferinde gaza gelip oyuncuları sınır dışı edeceksek işimiz var.
Sosyal ağlarda paylaş

sokakta yürüyen sıradan bir haydarın yapmasına bişey diyen yok zaten. ama profesyonel futbolcuysan yapmayacaksın. runje'nin cezasının pascal'dan az olması gerekiyordu ama 1 maç çok az oldu. pascal'da tahrik yoktu ama runje'ninki sebepli bir tepki en azından bu yüzden pascal gibi ihraç edilemezdi. türkiye'deki çoğu futbolcu tam olarak profesyonel değiller. profesyonel dediğin artisliğiyle değil sempatikliği ile beğeni kazanmalı bu tür tahriklere kapılmamalı, cevap olarak ya susacaksın ya da gülümseyeceksin hepsi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sokakta yürüyen sıradan bir haydarın yapmasına bişey diyen yok zaten. ama profesyonel futbolcuysan yapmayacaksın. runje'nin cezasının pascal'dan az olması gerekiyordu ama 1 maç çok az oldu. pascal'da tahrik yoktu ama runje'ninki sebepli bir tepki en azından bu yüzden pascal gibi ihraç edilemezdi.

bu dediklerin herkese eşit olursa kimsenin sesi çıkmaz zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...