Horrible Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aynada bak kendşne dönde bir bak haline aynalara küsmüşsün kıl oldum abi die bi şarkı vardıı hastasıydııım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 hahahahaha süper ya,neler neler geçmiş bok kadar çocuktum ya hayal meyal hatırlıom. D: ben sizin babanızımı süloya yapmışlardı dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bi parça vardı görüntüsüz 90 lar pop videosunda var; ben hatalarım için yaptıklarım için hiç affetmedim kendimi inan bana diye devam ediyordu süper parçaydı o ya kim sölüyordu ve parça ismi pls . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Part-2 si daha guzelmiş ya Doctor eroll bey doctor eroll bey ben aşık oldum :) . Allahın kösesi imdi oldu para babası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 taner-affetmedim kendimi plz kingpin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Aha Asya, unutmuştum ben onu. Cem Özer'in şovu vardı Laf Lafı Açıyor diye. Bir keresinde ona konuk olmuştu Asya, bir de bay konuğu vardı. Onun kim olduğunu net hatırlamıyorum ama TV'de saygın adamlardan (Uğur Dündar gibi) biri idi. Neyse Cem Özer ona "Ağabey Asya'nın tepelerini nasıl buluyorsun?" diye sormuştu. O zamanlar RTUK yoktu ve Öztürk Serengil'in Kelanj şovları vardı. Televizyon adına nadide zamanlar. O zamanlarda TV'de hiç spastik pipisi görmemiş olmamız gerçekten ilginç aslında. Lakin 80'lerde doğmak değilse bile 80'lerde çocuk olmak vardır ki yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 spastik pipisi dsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Offf... Şimdi bir ton parça bulmak zorunda kalacağım... Ordaki Oya Bora ya ne oldu yahu? Ben bir ara evlendiler fln diye duymuştum. Selçuk Ural'ın serseriside hakikaten güzeldir... Ananı niyolay ne demektir lan? Son Olarak; Ben sizin babanızım Ben ne dersem o olur... Önce yemek yiyicem Ve diskoya gidicem Orda hop hop yapıcam Hop hop hop... Orda zıp zıp yapıcam Zıp zıp zıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ne duruyorsun ? Ne yapayım.. Helva yapsanaağğğ helva yapsanaağğğ M.T FOREVER.. Offff part 2 de Tarkan'ın dişleri kes.. O YE. [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 12:24 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 şakılar çocukluğumun parçaları işte :) ama "emmoğlu" vardı ferdi tayfurun onu da koysaymış benim için tam oalcakmış ve işin en kötüsü neredeyse bütün şarkıalrın kliplerini hatırlıyorum!! OMFG hardcore bir kral tv çocupğuymuum haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Hepsi şaka gibi anılar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 [ananiniyolay]helva yapsana vayvay helva yapsana vayvay ah ahh servisteken orta okulda bir kız ark gıcık olurdu buna hep o inerken sölerdik ehe serseri iyidir ben sizin babanızım süperdi hehe kırdın kalbimi tek geçerim ama hah asıl buna gıcık oluyodu servisteki kızlar eahu ne günlerdi teyy teyy, popçunun hasıymışız zamanında nerde kaldı o eski poplar :p [/anani niyolay] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 hahah süper yapmışlar O "ananı niyrolay" ne demek hala anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bide "yekkın bau yekkın bo" vardı Hakan Peker 'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ortada kuyu var yandan gec FTW bide dr erol bey efsanesi var o ayri hey corc vesene borc lawl nasil delirmedik aklim almiyor [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 13:26 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: kanal 6 da cep pokeri reklamı verirlerdi Hala periyodik olarak kabuslarıma giriyor vale kız papaz, sinek kupa as geliyor cep pokeri geliyor ! şeklinde iğrenç bi sloganı vardı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ooo saçmalamaış en başta Asya , Çelik ateşte, serseri , oya bora , ananı nilolay(yazın çıkmıştı bu paso dinlerdim=) bombadır bunlar. ehhehe kızım senii ediyee vereyim mii büdüye vereyim mii. hı hıııı kııırrdıınnn gaalllbimmüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 zilleriii tatkıı çiki çiki yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 90 yılında ilk okula başlamış biri olarak 90lar hayatımın temelini attığım, hemen hemen herşeyin ilkini yaşadığım yıllar... ilk aşk ilk sevgili ilk ayrılık aile ile ilk kavgalar ilk sıgara ilk bira ilk tutkular ilk platonik ilk seks ilk kavga ilk nefret ilk arkadaş... ve her zaman fonda çalan binlerce 90lar şarkısı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ahaha, hepsini hatırlıyorum, tam 90ların popçu çocuk prototipiymişim euheuh. çoğu da güzel parçalar valla=) ha bi de grup vitamin rulez elalarını elalarını allah versin belalarını yalnız bi 10 sene öncesine şu dakika dönelim deseler dönerim, onu fark ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 süper yıllarmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yalnız. 2. bölümüne baktım bunun, doktor erol bey in nakaratı kim söylüyo bilmiyorum ama sesi çok iyiymiş hatun. :) hatta harcanmış hatun :D doktor erol bey nedir ya ahaha [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 16:48 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ben hala burak kut'un şu yaşandı bitti şarkısını vakti zamanında neden bu kadar eleştirildiğini anlayamıyotum güzel şarkıydı aslında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 haydi zıpla kısmı yüzünden eleştrilmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: yalnız. 2. bölümüne baktım bunun, doktor erol bey in nakaratı kim söylüyo bilmiyorum ama sesi çok iyiymiş hatun. :) hatta harcanmış hatun :D doktor erol bey nedir ya ahaha PUHAHAHAHAHAHAHAH yıkıldım. Sibel Gökçe o nakaratı söyleyen. HAHAHAHAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar