Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terlik unutma sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben çok fena terlikleri unutuyorum. Bi bakıyorum ayağımda yoklar.

Normalde unutkan falan da değilim ama, bu terliklerin hakkından gelemiyorum. 5 çift terlik var o yüzden bana ait pazar terlikleri =p

Birini kaybedersem sağdan soldan bulup başka giyorum.
Çözemedim olayı.

Var mı böyle ilginç özrünüz =) eahue yoktur heralde. çok garip ya
Mesaj tarihi:
Ya bazen iyi oluyo terlik de, terletiyo. O bi yere koyup unutma olayı bende de var çok feci. Bi de ne kadar ilginç yer varsa orda unutuyorum. Masa altı, salon, mutfak, vs.
O yüzden en iyisi çorap abisi. İstediğin zaman çıkar, ohh nası da serin
Mesaj tarihi:
bende kaybettim terliğimin tekini maselef aradım bulamadım...
güzel de bişiydi
terlik deyince ema geldi bide direk aklıma :)
bize terlik atsa bol bol terliğimiz olsa sdfsdfs
Mesaj tarihi:
yok abi ikisinide aynı yerde çıkarıyorum ama şu an teki ayağımda işte
diğer ayağımda da kaybolan başka bir terliğin diğer teki var
yalnız ikiside sağ :
Mesaj tarihi:
1 -2 gün giyip alışıyım dedim parmak aralarımın derisi soyulup yara oldu sonra 1 2 hafta değişik bi şekilde yürüdüm. baya bi yara yaptı. parmak arası terlik neymiş ya.
Mesaj tarihi:
ahah aynı olay bende de var. salonda çıkarıyorum terlikleri, tekini odamda yatağın altında buluyorum. yani ben böyle hatırlıyorum ehah

[ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 10:02 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
20 senedir terlik giymediğimi babama anlatma çabasındayım, inatla terliklerini giy falan diyor adam. Ağzı alıştı resmen. Hayır terlikler benim değil bir de anlamadım ki.
Terlik terletiyor, çorapları çıkarınca da ayaklarım üşüyor (ki normalde de bol miktarda üşüyen bir insanım) , çorap ftw bu sebeple =)
Mesaj tarihi:
Genelde kız arkadaşa hediye edilen, Tweety, Sylvester gibin şekillere bürünmüş, yünlü kabarık terliklerden almak gerek aslında.

Hem kolay kolay kaybedilmez, hem sıcak tutar negzel =P
  • Yeni Oluştur...