Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ben çok fena terlikleri unutuyorum. Bi bakıyorum ayağımda yoklar. Normalde unutkan falan da değilim ama, bu terliklerin hakkından gelemiyorum. 5 çift terlik var o yüzden bana ait pazar terlikleri =p Birini kaybedersem sağdan soldan bulup başka giyorum. Çözemedim olayı. Var mı böyle ilginç özrünüz =) eahue yoktur heralde. çok garip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 benim var. sadece bu yüzden terlik kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aynen yaşıyorum bu problemi, yardım bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 terlik kullanılır mı ya, ne gerek var? yaz geldi bas taşa ayakların serinlesin nefes alsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 terlik sux zaten, ayak terliyor, çorap ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ben evin çeşit çeşit bölgelerine toprak falan serpiştirdim. negatif elektriği çeksin diye. Ayedaş gibiyim şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 TERLİKLERİM NERDE LAN? harbi giymeyi unutmuşum bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 emekli misiniz ne terligi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Dandik bi öğrenci evinde yaşayın da göreyim ben sizi iki kat çorabın üzerine o terlikleri yatarken bile çıkarmazsınız hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 whiskey çok haklı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ya bazen iyi oluyo terlik de, terletiyo. O bi yere koyup unutma olayı bende de var çok feci. Bi de ne kadar ilginç yer varsa orda unutuyorum. Masa altı, salon, mutfak, vs. O yüzden en iyisi çorap abisi. İstediğin zaman çıkar, ohh nası da serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bende kaybettim terliğimin tekini maselef aradım bulamadım... güzel de bişiydi terlik deyince ema geldi bide direk aklıma :) bize terlik atsa bol bol terliğimiz olsa sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 tekini bulamamakda ilginç, farklı yerlerdemi çıkarıyorsun terlikleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 yok abi ikisinide aynı yerde çıkarıyorum ama şu an teki ayağımda işte diğer ayağımda da kaybolan başka bir terliğin diğer teki var yalnız ikiside sağ : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 cozum: parmak arasi terlik. ayakla butunlesiyo. ben de giyemezdim normalde bu yazin modaya uyim diye aldim ondan beri cikmadi ayagimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 yok abi o da rahat değil. parmağını acitio bide evde giyilcek bişi deil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Valla 1-2 gun rahatsiz ediyo sora alisiyosun ya, bana oyle oldu en azindan. Ceyo aldim bi de ben evde giyiliyo ondan ayaklarima masaj yapiyo hep boyle sufer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 1 -2 gün giyip alışıyım dedim parmak aralarımın derisi soyulup yara oldu sonra 1 2 hafta değişik bi şekilde yürüdüm. baya bi yara yaptı. parmak arası terlik neymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 delikanli adam arali marali seyler giymez. terlik olayindan da oldum olasi hazzetmedim, evde olagan ustu bi durum olmadikca giyinmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ahah aynı olay bende de var. salonda çıkarıyorum terlikleri, tekini odamda yatağın altında buluyorum. yani ben böyle hatırlıyorum ehah [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 10:02 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 dandik parmak arasılarının tahriş ettiği doğru. deri falan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 olmaz etrafını çevirsin sıcacık olsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 20 senedir terlik giymediğimi babama anlatma çabasındayım, inatla terliklerini giy falan diyor adam. Ağzı alıştı resmen. Hayır terlikler benim değil bir de anlamadım ki. Terlik terletiyor, çorapları çıkarınca da ayaklarım üşüyor (ki normalde de bol miktarda üşüyen bir insanım) , çorap ftw bu sebeple =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Genelde kız arkadaşa hediye edilen, Tweety, Sylvester gibin şekillere bürünmüş, yünlü kabarık terliklerden almak gerek aslında. Hem kolay kolay kaybedilmez, hem sıcak tutar negzel =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 onlar da çabuk aşınıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar