Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twitter

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2 step verification geldi,

önce yandaki mobile kısmından telefon eklemeniz lazım ekli değilse, (2555 e GO diye sms atmanız lazım numarayı girdikten sonra)

sonrasında settings/account securiry kısmından aktif etmeniz yeterli
Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar bu twitterda yanlışlıkla bir ismi ararken kaydedilen aramalara kaydettim ve şimdi silemiyorum :)o aramaya tıklayınca haliyle çıkıyor meydana

İpad ten giriyorum twitter a ve nasıl sileceğimi bilmiyorum bana yardım lütfen....
Mesaj tarihi:
yav said:

yoo nerden çıktı?, @yavzor

hayır bi ara şey muhabbeti geçmişti ya, 30 günlük sosyal medya diyeti gibisinden. ben onun gazına gelip twitter'ımı kapadım falan açmayı da unutmuşum. neyse adisin. yeri gelmişken söyliyeyim dedim.
Mesaj tarihi:
ahuah yapamadım ben o işi ya tenezzül etmedim yani hiç :D

@katibim, abi bilmiyorum ki daha önce başıma gelmişti halletmiştim ama demin karıştırınca bulamadım arayüzü değiştirmişler falan bilmiyorum yani
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
profili buluyorum takip etin yanındaki simgeye tıklayıp @falanca adlı kişiye tweetle diyorum sonra yazıp gönderiyorum ama yazdığım şeyi onun sayfasında ya da kendi sayfamdaki tweetler bölümünde göremiyorum.
Mesaj tarihi:
çok twit atan biri değilim ama takip etmek isteyen arkadaşlar takip edebilirler twitter.com/alarmaqqstar

beni takip et diyenleri de , melih gökçek seviyesi twit atmadığınız sürece, karşılıksız ve memnuniyet ile takip edebilirim
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Fistan said:

o kullanıcı adı verilir mi
ahh ilke ah
abi ben bu quote'u simdi gordum. sorma hala icim yaniyor. anasini satayim twitter'a 2007'de uye olan tek turk falan olabilirim, ana sayfada ticker vardi bildigin tum tweetlerin aktigi haha. ama content olmayinca sacma sapan biseydi, ne boktan seyler paylasmisim diye o twitter.com/ilke'yi sildim, iyi bok ettim ne bileyim boyle olacagini isin sonunun :)
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...