yav Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 şahsen kız da buldum iş de buldum twitter'dan kullanmasını bilene gayet iyi bir enstrüman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kız bulursunda iş bulmanı takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 dün eklediğim beni geri eklemedi 0 followers lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gereksiz tweetleri filter edecek bir addon ya da script var mı düzgün çalışan firefox için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 2 step verification geldi, önce yandaki mobile kısmından telefon eklemeniz lazım ekli değilse, (2555 e GO diye sms atmanız lazım numarayı girdikten sonra) sonrasında settings/account securiry kısmından aktif etmeniz yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Selam arkadaşlar bu twitterda yanlışlıkla bir ismi ararken kaydedilen aramalara kaydettim ve şimdi silemiyorum :)o aramaya tıklayınca haliyle çıkıyor meydana İpad ten giriyorum twitter a ve nasıl sileceğimi bilmiyorum bana yardım lütfen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Oo yenge kesin yakalayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yav said: Oo yenge kesin yakalayacak yavuz sen twitter'ını kapattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yoo nerden çıktı?, @yavzor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yav bide cvp alsam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yav said: yoo nerden çıktı?, @yavzor hayır bi ara şey muhabbeti geçmişti ya, 30 günlük sosyal medya diyeti gibisinden. ben onun gazına gelip twitter'ımı kapadım falan açmayı da unutmuşum. neyse adisin. yeri gelmişken söyliyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ahuah yapamadım ben o işi ya tenezzül etmedim yani hiç :D @katibim, abi bilmiyorum ki daha önce başıma gelmişti halletmiştim ama demin karıştırınca bulamadım arayüzü değiştirmişler falan bilmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 twitter da birine nasıl tweet atıyoruz? Az önce yeni bir hesap açtım profili de doldurdum tweet atıyorum ama yayınlanmıyor. takip mi etmem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayatfilm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hashtackmidir nedir yazıp atıyon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 yazacağın kişinin twitter adını başına @ işareti koyarak bi tweet atarsan o ona mention olarak gidiyor. örn: @ceyhunyilmaz kel naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 profili buluyorum takip etin yanındaki simgeye tıklayıp @falanca adlı kişiye tweetle diyorum sonra yazıp gönderiyorum ama yazdığım şeyi onun sayfasında ya da kendi sayfamdaki tweetler bölümünde göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 çok twit atan biri değilim ama takip etmek isteyen arkadaşlar takip edebilirler twitter.com/alarmaqqstar beni takip et diyenleri de , melih gökçek seviyesi twit atmadığınız sürece, karşılıksız ve memnuniyet ile takip edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 twitter sevmem ama hayırlı işlere vesile oluyor fdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 https://twitter.com/emrsonmez ankara direnenler followlasın canlı yayınlardayım bı kac gecedir dsfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 https://twitter.com/yigitoa takip pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Fistan said: o kullanıcı adı verilir mi ahh ilke ahabi ben bu quote'u simdi gordum. sorma hala icim yaniyor. anasini satayim twitter'a 2007'de uye olan tek turk falan olabilirim, ana sayfada ticker vardi bildigin tum tweetlerin aktigi haha. ama content olmayinca sacma sapan biseydi, ne boktan seyler paylasmisim diye o twitter.com/ilke'yi sildim, iyi bok ettim ne bileyim boyle olacagini isin sonunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Twitter down oldu sanirim. Yurtdışı patiler bi baksa ya login olabiliyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 superonline da açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 global bi hata var sanirim. Ekşide öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar