Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Kimler uye? Community feeling olayi iste, o an ne yaptigini yaziyorsun. 2 defa accountumu sildim salak seyler yazdiktan sonra, taze bi baslangic yaptim simdi : ) http://twitter.com/ilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 tasarım berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Aramaya inandım. Gurur duydum kendimle. Kutulu sevmemiş ama benim hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 arada tasarimi degisti sanirim twitter'in. guzel bir hizmet, fakat _ben_ facebook varken pek de ihtiyac duymuyorum. 10 dakikada bir status update biraz vakit kaybi geliyor. anca ofis arkadaslarin da dahil olmak uzere social network'unun buyuk bir kismi kullanacak ki verim alabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 üyeyim ancak aktif olarak kullandığımı söyleyemem. aslında çok yakın arkadaş, aile üyesi vs. olan yada sürekli olarak kişilerin ne yaptığını öğrenmek isteyenler için güzel bi oluşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Jaiku>Twitter Blackberry+Jaiku/Twitter+Ping.FM= :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 link kırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bokuma mi lokuma mi benziyor anlayabilmis degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 kim benim ne yaptığımı merak eder ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 _Gail_call diye bir kullanıcı yok penth =) _Gail_ onun nicki! boşluk pliz. ben sana tweetleyemezsin demedim, response gönderemezsin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Twittera 1 yila yakındır üyeyim gayet kullanışlı ^^ sadece status update olarak düşünmeyin bunu.. Arkadaşlarınız nerde ne yapiyor merak etceğinize burdan öğrenebilirsiniz şans eseri ayni yerde olabilirsiniz.. Kiwiki var bide twitterin başka versiyonu ama o Canada için yapilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 DeadSouL said: Jaiku>Twitter Blackberry+Jaiku/Twitter+Ping.FM= :O Jaiku battı. Google kodlarını dağıtıyor uzun zamandır. Buarada bence en kullanışlısı FriendFeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Penthesilea said: Kimler uye? Community feeling olayi iste, o an ne yaptigini yaziyorsun. 2 defa accountumu sildim salak seyler yazdiktan sonra, taze bi baslangic yaptim simdi : ) http://twitter.com/ilke ya ben account sılmeyı bulamadım, mesaj silinebilioyrda, auofeed bastıgım ıcın 100lerce mesaj var. varmıdır bunun bir yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Ben üye değilim ama participatory journalism açısından baya yararlı birşey oldu bu Twitter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Twitter zevkli ya, yeni sayfam http://www.twitter.com/ilkekaya , birakmistim bi ara, birisi ilke yi almis o sirada. account silmek de profil ayarlarinda bi yerde olcakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Ayrica 2007 nisanda kesfetmisim twitteri bak, eger biraz hisse alsaydim simdi dolar milyoneriydim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 çok gereksiz bişeymiş gibi geliyor bana hala face warken. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hiç kullanmadım ama raptr'u ekleyince otomatik olarak bir iki birşey yazmış sayfaya. http://twitter.com/QAOSbringer DRaGoN_SLaYeR said: çok gereksiz bişeymiş gibi geliyor bana hala face warken. (td) facebookla alakasız bir sistem olduğundan, evet facebook istiyorsan twitter çok gereksiz bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ya bu twitterda fotolara nerden bakılıyor bi türlü bulamıyorum biri yardım etsin pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 gereksiz geldi bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 "social butterfly" said: ya bu twitterda fotolara nerden bakılıyor bi türlü bulamıyorum biri yardım etsin pls :( twitpic.com ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 pogodi said: twitpic.com ? ya buraya girdim de işte istediğim kişilerin fotolarını bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 he sen insanları bulamadın e yaz google a bilmem ne twitpic diye sdfjs ben öyle buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 kurcalamayayım diyordum dayanamadım en sonunda daldım ben de twitter alemine :p şimdilik önemli insanları takip etmeye çalışıyorum yazardır yönetmendir şarkıcıdır güzel bişi yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar