Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twitter

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
arada tasarimi degisti sanirim twitter'in.

guzel bir hizmet, fakat _ben_ facebook varken pek de ihtiyac duymuyorum. 10 dakikada bir status update biraz vakit kaybi geliyor. anca ofis arkadaslarin da dahil olmak uzere social network'unun buyuk bir kismi kullanacak ki verim alabilesin.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
üyeyim ancak aktif olarak kullandığımı söyleyemem. aslında çok yakın arkadaş, aile üyesi vs. olan yada sürekli olarak kişilerin ne yaptığını öğrenmek isteyenler için güzel bi oluşum.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Twittera 1 yila yakındır üyeyim gayet kullanışlı ^^ sadece status update olarak düşünmeyin bunu.. Arkadaşlarınız nerde ne yapiyor merak etceğinize burdan öğrenebilirsiniz şans eseri ayni yerde olabilirsiniz.. Kiwiki var bide twitterin başka versiyonu ama o Canada için yapilmiş..
Mesaj tarihi:
DeadSouL said:

Jaiku>Twitter

Blackberry+Jaiku/Twitter+Ping.FM= :O

Jaiku battı. Google kodlarını dağıtıyor uzun zamandır.

Buarada bence en kullanışlısı FriendFeed
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Kimler uye? Community feeling olayi iste, o an ne yaptigini yaziyorsun.
2 defa accountumu sildim salak seyler yazdiktan sonra, taze bi baslangic yaptim simdi : )

http://twitter.com/ilke

ya ben account sılmeyı bulamadım, mesaj silinebilioyrda, auofeed bastıgım ıcın 100lerce mesaj var. varmıdır bunun bir yolu
Mesaj tarihi:
hiç kullanmadım ama raptr'u ekleyince otomatik olarak bir iki birşey yazmış sayfaya.
http://twitter.com/QAOSbringer

DRaGoN_SLaYeR said:

çok gereksiz bişeymiş gibi geliyor bana hala face warken. (td)

facebookla alakasız bir sistem olduğundan, evet facebook istiyorsan twitter çok gereksiz bişey.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kurcalamayayım diyordum dayanamadım en sonunda daldım ben de twitter alemine :p

şimdilik önemli insanları takip etmeye çalışıyorum yazardır yönetmendir şarkıcıdır

güzel bişi yea
  • Yeni Oluştur...