Prawler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Arkadaşlar Merhaba, 22 yaşındayım, Fransızca öğrenmek istiyorum. Rosetta Stone denilen Fransızca öğrenme setini internetten çektim ama sanırım böyle olmayacak. Kursa gitmek lazım sanırım. Ucuz ve kaliteli kurs bilen var mı? Verimli olur mu? Ne kadar vakit alır? Bu yaştan sonra öğrenilir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 öğrenmenin yaşı yoktur. sana eli ayağı düzgün güzel bi fransız hatun yapalım, o öğretsin, hem 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 saint joseph ve frnasız kültürde kurslar var daha iyisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 http://youtube.com/watch?v=jN1oHGlfQlc Fransizca diyince aklima bu geliyor da : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 peki babacum sistemlerini biliyormusun? Konuşuyormusun öğrenirken, stratejileri falan nedir? bir de 11 kurda full öğreniyorsun o da 4 milyarı geçiyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 serdarım italyanca ile başla :p Fransızca zor bi dil benimde isteğim varda sanırım kurssuz olmaz o iş. İtalyanca yı kursa gitmeden öğrenebileceğim için tercih ettim şu an iyi gidiyor.Rosetta Stone ile öğreniyorum. ayrıca dil dile değmeden dil öğrenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Rosetta'ya ben de başladım da olcak gibi değil böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Rosetta ile güzel konuşursun mamafih düzgün bir şekilde yazmak imkansız. Kaç zaman geçtim hala aradaki bağlaçların ne işe yaradığını anlayamadım. ya da şöyle yapıcaksın ki ben şuan ona döndüm. Sağlam bi fransızca gramer kitabı alıcaksın (fransızca daha çok yaygın ülkede daha fazla vardır italyanca da güzel yok) bi yandan rosetta stone diğer yandan kitap uygun olur sanırım. bide şurası var http://www.languageguide.org/francais/ (nefr öğreniyordu fransızca bi konuş onunlada istersen) bide ne yap ne et. Tell me more un eğitim setini almaya çalış.Ben çok istiyorum. olmazsa onu alıcam harika öğretiyor. bide nefr vermişti bana bu adresi http://www.verbalplanet.com burdan online ders alabiliyorsun kişilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Yapcagin tek bir sey var anadolu yakasindaysan Saint Joseph e,avrupa yakasindaysan da konsolosluga gideceksin,orada saglam egitim veriyorlar en azindan 20 sene once oyleydi.Bir de git konsolosluga iste istiklale falan akarsin oradan da ,oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bence öğrenme fransızca çirkin bi dil (fransızım evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Fransız Kültür Merkezi diyorsunuz herhalde... Tell me more u indirme şansım var. İndireyim o zaman Blackchaos yavrucum çekip sana da veririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 owwww ellerinden öperim o zaman b@bs the k3nk4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ama gel gör ki piyasadan çekilmiş, bulamıyorum ne torrent ne use.net... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 napcan fransızca yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bahcelievler anadolu lisesinde almanca ögretiyolar hem bak hafta onu kursları var liselilerle gidersin ucuzdurda dönem kapandı ama :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 .... döt ister. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 07:59 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Fransız külter'de (istiklaldeki) kur başı 500YTL istediler. O kadar param yok. Kendi kendim 3-4 ay kasarak latince öğrenmiştim (Cicero, Virgil gibi adamları okumaktı amacım , şimdi okuyorum). İngilizce de Bir yl kadarımı almıştı( orada ki amacım James Joyce'du) Şimdi Proust için fransızca öğrenmek istiyorum. İki kur İngilizce öğrendikten sonra (Pre-Intermediate bitirmiştim en son) Forgotten Realms paperbackleri + sözlük ikilisiyle ve ingilizce alt yazılı ingilizce film izleyerek öğrenmiştim İngilizceyi. Fransızcada da böyle bir şey arıyorum. 2-3 ayda ağır bir şekilde dil bilgisi öğretecek bir kurs. Gerisini ben hallederim. Avrupa yakasında , daha ucuz bir tavsiyeniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar