Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duymayan kalmasın..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öeh..duyunca biraz garipsedim aslına bakarsan..ama asıksanız neden olmasın..gelecekte bi gun kavga edersenız 'sen zaten onu benden daha cok sevmıstın'gıbı sacma salak yorumlarda bulunmayın bırbırınız ıcın..hold the line diyorum..mutlu olun..
Mesaj tarihi:
Dram potansiyeli az olup, forum eğlence katsayısına katkısı olmadığından monogamiyi desteklemiyoruz. Açacağınız konudaki aşklar en aşağı üçgen olmalı.
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors
üye [şikayet et]
§ 16 Nisan 2007, Pazartesi - 00:56 [ özel msj ]
forumbanakarıbulallahsızveumutedelimdeyengenizbuyazıyıokumasın

lol
Mesaj tarihi:
pek bi loser hissetirdi bu topic, saplık kötü be. forumda kızlar teklif ediyormuş oha

bence legal

mutluluklar.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 12:27 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hmm hayırlı olsun ikinize de...
umarım mutlu, mesut uzun sağlıklı bir ilişkiniz olur...
bi an bende düşündün ulan ne zamandır sapız artık kurtulsam mı diye de yok abicim saplığın verdiği huzur, mutluluk bambaşka :)
Mesaj tarihi:
Yaptığınız en baştan yanlış. Bir insan arkadaşının sevgilisine en baştan o gözle bakayamacağı ( en azından bakmaması gerekir) için aşk meşk işleri yalan olur. Bakarsa sonuçlarını görüyoruz. Boynuzlanan hatun haklıdır diyorum. Kimse artık.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 16:02 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
OHA O FİSTAN BU FİSTAN MI??
[spo]edik: hep bunu yapmak istemiştim nıhoho[/spo]

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 16:30 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi
üye § 16 Nisan 2007, Pazartesi - 16:10

--------------------------------------------------------------------------------

@sensible; biliyorumda yinede bu yapılan arkadaşını boynuzlamaktır. Aynı şey benimde başıma gelecekti bir keresinde, o yüzden rahatça söyliyebiliyorum bunları

Cnms ben seni boynuzlamam niye böyle ibnelik yapıyorsun? :(((

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 16:43 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...