Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duymayan kalmasın..

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

Hayirli olsun. Ya boyle seyler hesap kitapla olmuyor zaten, olsa benimki olurdu.

Isvec'te harika bir 2 ay gecirdikten sonra komsu sehirden beni ziyarete gelen 2 senelik arkadasimla bi aksamlik sarhosluk sonucu istemeden iliskiye basladim. Cok kotu davrandim, zaten 2-3 hafta sonra da bunalima girdim arkadas, tr ozleminden vs. O bunalimimda onu da kendimle beraber suruklemeye calistim, ayrilmasi icin her seyi yaptim.
Ayrildi 10 gun falan once. Ve ben 3-4 gun once kendime geldim. Simdi onu aslinda gercekten sevdigimi farkediyorum, ben ki "heh heh ben kimseye asik olmam" diyen ben yani.

Isvec'e geldim, sanirsam bir Turk kizina asik oldum. Yarin sinavim var, bir sayfa bile okuyamiyorum pismanliklarim yuzunden, surekliyaptiklarimi, agzina sicisimi falan dusunup kizin. Dawson's Creek gencligine dondum abi, en nefret ettigim sey bu kizi dusundum ders calisamadim bap olayi. Benim bile basima geliyorsa, her sey mumkundur heralde iliskiler konusunda bu dunyada.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şamatayı kaçırmışım.

yani, onaylamıyorum ki fistan neyi neden onaylamadığımı bilir, çok iyi. ha ben onaylamıyorum diye çok mu takacaksınız?belki azıcık böyle bi yüz kızarması, bazı insanları hatırlama?olmaz, ben kimim ki, alt tarafı sevdiğim insanlarsınız diye, bütün o anlatılan hikayenin alt metnini okuyorum, keşke olmasaydı diye böyle acıyan gözlerle bakıyorum vs ve "öbür taraf"tan yanayım. hem fistanın hem ezelin "öbür taraf"ından. bu olaydan canı yananlardan.

mutluluklar, içinize sinerse.
yerse.
sizinle aram bozulur belki ama, tepki vermezsem, başka insanlara ayıp ederdim.

ışık sizinle olsun, yolunuzu yıldızlar aydınlatsın. asfadfad.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...