moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 samsunda hava açık. yer yer bulutlu ama 23+ derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: şortla geziyoruz.. izmit-yahya kaptan ^^ senmiydin o yanımdan geçen zibidi ? pazar a mı geldiniz. bendede şort tişört vardı bildin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 İlk kez Ankara'ya gittim hayatımda onda da kara yakalandım:) ama ben Kızılay'dayken sulu kar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Pencereyi açtım ayaklarım dondu. Havalar bir acayip anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ya Bi Rica Et Istanbulada Ugrasin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 izmit'teydim bugün sabah acaip sıcaktı klima açmayı düşündüm evde, sonra sızdım kaldım öğle vakti. şimdi istanbula geldim gelmeden önce yağmur vardı az bişe, burası da ıslak şu anda ama yağmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ankaraya bahar çeyrek geldi.sabahları ayaz öğlen sıcak akşam kar yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 meğer bütün sene kar toplamış güneş çakaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 şu an tipi var yıldızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ulusta günlük gülüstanlık hava walahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ankarada kar yağsa Rizede üşiyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 böyle kar yağamaz yaw, kyotomu neyse getirsinler imzalıyım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Kocaeli den bildiriyorum... An itibariyle hava çoğunlukla güneşli 12derece rüzgar 4m/sn Salı çoğunlukla güneşli 14 derece rüzgar yer yer 4m/sn çarşamba çoğunlukla güneşli 12derece rüzgar 2m/sn forecastfox un canını yiyim hey yavrum hey ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar