Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Menderes gibi geldi,Menderes gibi gidecek...

Apache

Öne çıkan mesajlar

indirip izlemedim. ama başlık beni gerçekten rahatsız etti.

menderesin fikirlerini ya da görüşlerini paylaşmıyorum, şahsen o dönemde yaşasaydım oyum kendisine olmazdı. yine de idamı, bence tük siyaset tarihinde kesinlikle yaşanmaması gereken olaylardan biriydi.

tayyip için de görüşlerim farklı değil. gitmeli, ama menderesin gittiği gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bahsedilen "gidiş" idam gidişi ise.. hazırlayanların da, buna "doğrudur baba afferin" diyenlerinde salak, hatta su katılmamış salak olduğunu düşündüren öngörümsü. Öyle bir keskin uçta öyle aptalca, öyle geri zekalıca bir söz ki bu söylenen yapılacak tek çıkarım, "baba size demokrasi bol gelmiş, ülkeyi falan savunduğunu düşünen bi grup dingilden fazlası değilsin" olacaktır. Zira Deniz Gezmiş ve 3arkadaşı idam edilince insalık dışı olan bir durumu ne olursa olsun başka bir insan için istemek cehaletten başka bir şey ile açıklanamaz diye düşünüyorum. Ha Tayyip'ten hoşlanmam, ancak hoşlanmadığımı demokratik bir şekilde seçimde belirtirim kardeşim! gidip adamı asalım keselim diyecek kadar "yobaz"laşmadım (yobaz: bir düşünceye aşırı ölçüde bağlı kişi anlamında da kullanılır altını çizerim)

çok daha sert şeyler yazabilirim ancak onların seviyesine inmek istemeyiz di mi..

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 10:30 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bi video.

%24 lük boş oy oranına hiç dikkat etmemiştim bu seçimlerde akp nin bu seferki gibi güç olacağına asla ve asla inanmıyorum.
Tayyip çankaya da yalnız kalır.

ayrıca Menderes ile Tayyibi bir tutmak çok saçma.Menderes bu ülke için çok şeyler yaptı.
Bugun hala herkes keşke asılmasaydı der.Türkiye Tarihinin en büyük yanlışıdır bu.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 12:10 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

akp büyük ihtimal gene alır seçimi.. Türk halkının salaklık oranı yüksektir, cahillik oranı çook daha yüksektir, eğitim almışlarda kalmış eşşeklik feci derecede yüksektir.

ha bu arada adamlar anketlerde açık ara önde gidiyor.. oylarını hede hödöleyen feci parti, vay anasını bize de parti kurdurmuşlar partisi falan gibi kenarda kıyıda kalmış partilere oy vereceklere duyrulur..
Sosyal ağlarda paylaş

işte milletin birleşmesi lazım. baykal da diyor birleşelim zeki sezer de diyor birleşelim ama icraat göremiyoruz ikisi de gelin siz bize katılın diyor böyle aptal gibi yine bölünecek oylar

bunun yanında yeter ki boş oy atılmasın, barajı geçemeyeceği kesin olan partilere oy atılmasın ozaman akp iktidara gelemez. ama zor yani bilinçsiz bir milletiz.

14 nisandaki gibi kampanya tarzı birşey başlatılması lazım seçimlerdne önce. akpye karşı birleşelim türü
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yazık ki birleşme diye birşey hayal hele de Baykal gibi bölücü bir CHPnin başında olduğu sürece tam hayal. Bazen Baykalın cidden ajan olduğunu dahi düşünüyorum ülkeyi bölmek için yollanan.
Seçimlerde tabi ki AKP en yüksek parti çıkacak ama geçen seferki kadar fark olur mu onu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de bazıları var, seçim zamanına kadar "Oylar bölünmesin, AKP'yi indirelim." diyolar, seçim gelince de "Abi bu memleketi ancak MHP kurtarır." ya da "Ben Özal'ı severdim onun partisine veriyim oyları belki kazanır." diyip bölüyolar oyları ve AKP yine başta.
Son seçimde böyle yapan 4-5 uzak akrabam var. Sırf bende bu kadar varsa, Türkiye genelinde ne kadar vardır kim bilir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...