Apache Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 15 dakikası olan her vatandaşın izlemesi gereken güzel bir yapım olmuş. menderes gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 indirdim izledim degdi herkesin indirmesi lazim menderes gibi geldi menderes gibi gidicek insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 indirip izlemedim. ama başlık beni gerçekten rahatsız etti. menderesin fikirlerini ya da görüşlerini paylaşmıyorum, şahsen o dönemde yaşasaydım oyum kendisine olmazdı. yine de idamı, bence tük siyaset tarihinde kesinlikle yaşanmaması gereken olaylardan biriydi. tayyip için de görüşlerim farklı değil. gitmeli, ama menderesin gittiği gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konu kilitlensin bence yani Menderes vs Tayyip karşılaştırması yanlış olur. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 09:42 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Karşılaştırma yanlış, ayrıca menderes gibi gidemez ortam farklı dönem farklı. ve kesinlikle menderes gibi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 e yuh artık. ne demek ya bu menderes gibi gitmeli. abarttınız biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Idam yanlis birsey. Bir adami oldurmekle onun hastalikli dusuncelerin kaynagini kurutmus da olmuyoruz ayrica. Bir insani bu sekilde yetistiren kurum, ortam ve ideolojilerin ortadan kaldirilmasi, bunlarin idam edilmesi lazim, insanlarin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bahsedilen "gidiş" idam gidişi ise.. hazırlayanların da, buna "doğrudur baba afferin" diyenlerinde salak, hatta su katılmamış salak olduğunu düşündüren öngörümsü. Öyle bir keskin uçta öyle aptalca, öyle geri zekalıca bir söz ki bu söylenen yapılacak tek çıkarım, "baba size demokrasi bol gelmiş, ülkeyi falan savunduğunu düşünen bi grup dingilden fazlası değilsin" olacaktır. Zira Deniz Gezmiş ve 3arkadaşı idam edilince insalık dışı olan bir durumu ne olursa olsun başka bir insan için istemek cehaletten başka bir şey ile açıklanamaz diye düşünüyorum. Ha Tayyip'ten hoşlanmam, ancak hoşlanmadığımı demokratik bir şekilde seçimde belirtirim kardeşim! gidip adamı asalım keselim diyecek kadar "yobaz"laşmadım (yobaz: bir düşünceye aşırı ölçüde bağlı kişi anlamında da kullanılır altını çizerim) çok daha sert şeyler yazabilirim ancak onların seviyesine inmek istemeyiz di mi.. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 10:30 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 O kadarda uzun boylu değil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 idam anlaminda kullanilmiyor o benzetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 geldikleri gibi gidiyolar zaten şekle sokmaya gerek yok . şekil zaten belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Geldikleri gibi giderler kısmına idam bölümü hariç katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aynen.. idama gerek yok geldikleri gibi gitsinler. gelmeden önce nasıl 10 metre sakalla birilerinin dizlerinin önünde yerlerde sürünüyorlardıysa gittikten sonra da sürünecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 vidyoyu izlemedim ama başlık biraz fazla fanatik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bundan sonra herhangi bi siyasi kişiliği idam etmek, kendi kafamızı da kesmek demek. Hazır demokratikleşiyo sayılırken, bunu yapmak çok büyük hata olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bu arada verilen dosyayı mutlaka indirin ve izleyin. sonuçta menderes gibi gitmemesi gerekir ancak mutlaka gitmesi gerekir çok güzel anlatılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 gelişide benzemedi gidişide benzemicek. Menderes haklı/haksız - ayrı konu - 60 yıl sonra hala anılıyor kendisi için hala üzülünüyor, Adına havalimanı bile var. Tayyip 30 yıl sonra unutulmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 sizin zihniyetinizi ben.. insan olun biraz insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Başbakanını asmak meziyet değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 çok güzel bi video. %24 lük boş oy oranına hiç dikkat etmemiştim bu seçimlerde akp nin bu seferki gibi güç olacağına asla ve asla inanmıyorum. Tayyip çankaya da yalnız kalır. ayrıca Menderes ile Tayyibi bir tutmak çok saçma.Menderes bu ülke için çok şeyler yaptı. Bugun hala herkes keşke asılmasaydı der.Türkiye Tarihinin en büyük yanlışıdır bu. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 12:10 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 akp büyük ihtimal gene alır seçimi.. Türk halkının salaklık oranı yüksektir, cahillik oranı çook daha yüksektir, eğitim almışlarda kalmış eşşeklik feci derecede yüksektir. ha bu arada adamlar anketlerde açık ara önde gidiyor.. oylarını hede hödöleyen feci parti, vay anasını bize de parti kurdurmuşlar partisi falan gibi kenarda kıyıda kalmış partilere oy vereceklere duyrulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 işte milletin birleşmesi lazım. baykal da diyor birleşelim zeki sezer de diyor birleşelim ama icraat göremiyoruz ikisi de gelin siz bize katılın diyor böyle aptal gibi yine bölünecek oylar bunun yanında yeter ki boş oy atılmasın, barajı geçemeyeceği kesin olan partilere oy atılmasın ozaman akp iktidara gelemez. ama zor yani bilinçsiz bir milletiz. 14 nisandaki gibi kampanya tarzı birşey başlatılması lazım seçimlerdne önce. akpye karşı birleşelim türü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ne yazık ki birleşme diye birşey hayal hele de Baykal gibi bölücü bir CHPnin başında olduğu sürece tam hayal. Bazen Baykalın cidden ajan olduğunu dahi düşünüyorum ülkeyi bölmek için yollanan. Seçimlerde tabi ki AKP en yüksek parti çıkacak ama geçen seferki kadar fark olur mu onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bi de bazıları var, seçim zamanına kadar "Oylar bölünmesin, AKP'yi indirelim." diyolar, seçim gelince de "Abi bu memleketi ancak MHP kurtarır." ya da "Ben Özal'ı severdim onun partisine veriyim oyları belki kazanır." diyip bölüyolar oyları ve AKP yine başta. Son seçimde böyle yapan 4-5 uzak akrabam var. Sırf bende bu kadar varsa, Türkiye genelinde ne kadar vardır kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Oy kullandıklarına şükretmek lazım. Yani bir de oy kullanmayıp bunu marifet sananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar