Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bana bu iki şarkıyı bulabilecek var mı? yine de şahlanıyor, hasan mutlucan söylüyor. said: yine de şahlanıyor aman kolbaşının yandım da kır atı görünüyor yandım aman bize serhad yolları ankara'nın taşına bak'ı kim söylüyor bilemiyorum. ancak uğur mumcu'nun ölümünden sonra bol bol çalınırdı. hatta o versiyonun kanaltürk'te "14 nisan mitingine çağrı" reklamlarında kullanıyorlardı. hah, işte onu arıyorum. said: ankaranın taşına bak gözlerimin yaşına bak düşman bizi esir almış şu feleğin işine bak dediklerimin youtube videoları da olabilir. ancak mp3 tercihimdir. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 21:00 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ankara'nın taşına bak'ın bende ruhi su ve zülfü livaneli yorumları var.göndertebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 gugıla osmanli 800 gen tr yaz yinede sahlanıyoru seç indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 gugıla osmanli 800 gen tr yaz yinede sahlanıyoru seç indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bone yinede şahlanıyor pm den msn i at yollim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ruhi su olması lazım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hasan mutlucan söyler onu en güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hasan mutlucan ankara'nın taşına bak'ı söylemiyor ki. yine de şahlanıyor'u söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 osmanlı 700 gen tr pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bir de "bir şey yapmalı" şarkısını arıyorum. bugünkü mitingde çaldılar biraz önce. çok özlemişim şarkıyı. ama kimin onu bilmiyorum. moğollar sanırım. yani kısaca şunları arıyorum: ruhi su - ankara'nın taşına bak hasan mutlucan - yine de şahlanıyor moğollar - bir şey yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Koro'dan Ankara'nın taşına bak Bence bu Ruhi Su yorumundan daha iyi. Moğollar birşey Yapmalı Konser Videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Gerçekten şu "yine de şahlanıyor"un MP3 ü fln yok mudur yahu? Ara ara bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Eyvah eyvah bone darbe yapacak ona hazırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar