oper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 arkadaşlar kullandığım programın internete erişirken ki kullandığı portu değiştirmek istiyorum, bunu yapmamı sağlayan bi program vs herhangi bişe ya da herhangi bir yol var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bu nasıl bir program silahlı falan mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hee silahlı.. adı da cs:source.... ya sanırım okul bi yerden sonraki portları kısıtlamış.. arkadaş söledi. ben de baktım hangi portları kullanıyo steam diye kendi sitesinden, arkadaşın bahsettiği yüksek numaralı portları kullanıyomuş.. onun için sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Başka bir servera bağlanmaya çalışıyorsan senin değil serverın port değiştirmesi gerekir hatırlatmak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hmm annadım. sağolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 http tunneling hizmeti satın al sen de. 80 portundan çıkarsın bütün portlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 zamanında bi ark denemiş onu ama olmamış sanırım o da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 web tunneling çalışmaması biraz saçma sonuçta web portunu kullanıyorsun bir ara bende tunneling programlarını araştırmıştım 2-3 tane deneme süreçli program vardı eger işini görürse para verip alırsın [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 16:43 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kullandığım program udp port kullanıyo. malesef.. okudum bişeler ama hiç bişe anlamadım... neyse sağlık olsun bi 7ytl daha boşa gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ne alaka udp ile onu anlamadım? 7ytl yi de anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 http tunnel programını aldım 1 aylık.. o da 5 dolar işte.. http tunnel tcp portlarını kontrol ediyor. udp desteği yok. benim steam de udp portu kullanıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Steam support'a mail attınmı belki yardımcı olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 attım support a mail.. bekliyom şimdilik.. benim gibi sorunları olan başkaları da varmış ama çözüm bulamadım şimdilik google dan :) aramaya devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 udp destekli http tunnel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bir de ona para verip pişman olmak istemem. trial i daha çıkmamış.. bu aralar çıkarsa indiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 o portu kapadılarsa oyun oynamanızı istemedikleri için olabilir mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 port kapalı değil, kısıtlı.. 10 dk kadar oynayabiliyorum sonra ping 500 e fırlıyo anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar