Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD Yazıcı Seçimi

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

Bir türlü seçemedim yahu. Aradığım işte böyle dvd seçmesin, siyah olsun :p, hızlı olsun, sorunsuz olsun, fiyatı 100ytlyi geçmesin. çok mu şey istiyorum? karar veremedim bir türlü. önerilerinizi bekliyorum :)

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 02:46 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

LG veya Samsung(ikisininde siyah modeli var)
Samsung kullanıyorum çok memnunum 60ytl ye aldım

yalnız şuna dikkat et. Duallayer yazıcı al bence.Biraz daha artıyor fiyat.Ben mesela fiyattan kaçtığım için almadım.Duallayer dvdleri yazamıyorum.
4gb yazabiliyorum ama dual ile 8gb yazabiliyorsun.

bide üzerine resim çizdirik atanları var ki oyy oyy oyy...
Sosyal ağlarda paylaş

bunu beğendim ne diyorsunuz?

NEC AD7173 Dual Layer Box (Siyah)

DVD Ortalama Erişim Süresi: 160 ms
CD Ortalama Erişim Süresi: 140 ms

NEC’in geliştirdiği Labelflash teknolojisi ile üretilen, NEC AD-7173 DVD-RW, kendi sınıfının en üst ürünü olarak tanımlanıyor. Labelflash özelliği, özel labelflash uyumlu DVD disklerin etiket yüzeyine lazer ile grafik baskı yapabilme özelliği anlamına geliyor.Tek yapmanız gereken şey, DVD yazdırdıktan sonra medyanın diğer yüzünü çevirerek tekrar yerleştirmek

Yatay/Dikey Çalışma
Toza Karşı koruma
MPC Level3
MultiRead Uyumlu
Acil disk çıkartma özelliği
PIO Mode Mode 4

Yazma:
DVD+R 18x
DVD-R 18x
DVD+RW 8x
DVD-RW 6x
DVD+R DL 8x
DVD-R DL 8x
DVD-RAM 12x
LABELFLASH
CD-R 48x
CD-RW 32x

Okuma:
DVD 16x
CD 48x

Desteklenen Medyalar: DVD-ROM,DVD-R,DVD+RW, DVD-R(DL),DVD-RAM, DVD+R, DVD+R9 DVD+RW,DVD-VİDEO, CD-ROM,CD-ROMXA,
CD-Audio,CD-Extra, CD-Text, CD-I Ready,CD-Bridge, Photo-CD,Video-CD,Hybrid-CD, Label Flash
DVD/CD Yazma Metodları:
DAO (Disc at once), SAO (Session at once), TAO (Track at once) with zero gap,variable or fixed packet,multisession

Ses:
Bağlantıları analog ve dijital çıkış

KDV Dahil 67.30 YTL

:) ?

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 12:48 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

labelflash olayı dvd nin üstüne resim fala çiziyo bildiğim kadarıyla.. o özllikte dvd de bulmak biraz kasar sanırım.. bence gerenk yok.. ha benim dvd writer in lableflash özelliği var ama ben ihtiyaç duymuyorum. duysam da labelflash özellikli dvd yi nerden bulacam zaten ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hic bir markaya güvenmiyorum acikcasi. Mitsumi, Samsung, LG, Philips, Asus kullandim. Hepsi de sorunluydu kismen.

En son Philips DVD-Rom ve Mitsume DVD-RW vardi. Sansa ikisi birbirinin okumadigi seyleri okuyordu uzun süre idare ettim. Iki üc sene sonra ikisi de sapitmaya basladi yeni bir dvd-rw almam gerekti.

Samsung'un en son modellerinden biri olan Writem@ster bilmem kac aldim. Lightscribe, extra kapak vb bi sürü zimbirtisi vardi. 55 euro verdim retail kutusunda orjinal olarak aldim. Noldu? Alet kendi yazdigi dvd'leri okuyamiyordu. Cd'leri de okuyamiyordu. Hatta bazi orjinal film dvd'lerimi bile okuyamadi. 4 firmware vardi. Hepsini denedim fayda etmedi.

Internette arastirdim sonra, ayni sorunla karsilasmis bir cok kisi buldum. Hic ugrasmadim cözmek icin, direk geri götürdüm bir LG ile degistirdim. 42L galiba, bunda da Lightscribe falan var. Bu LG'den memnunum. CD/DVD secmeden max hizda yazabiliyor. Her seyi okuyabiliyor. Tek sorunu traktör gibi ses yapmasi. Daha önce kullandigim LG'ler abarti sorunluydu, bu sorunsuz. Kisacasi artik ben dvd icin "su marka iyidir" diyemiyorum. Cünkü bir markanin 2 ay yaptigi model ötekini tutmayabiliyor.

Son söz: Dvd yazici alirken marka degil, model secin.

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 12:54 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...