MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Dış basının anlattığına göre, Türkiyenin sınıra asker yığması üzerine barzaninin de sınıra ağır makinalı asker yığdığını ileri sürdü. Bunların da Türk savaş uçaklarına karşı olacağını söylemiş. Öte yandan Bill Clinton Türkiye'nin "kürdistan"a girmesi gibi bir durumun bölgedeki en büyük tehlike olacağını ve ABD'nin de kürtleri koruması gerektiğini söylemiş. Yani Türkiye'nin kuzey ırağa girmesi durumunda Türkiye'nin değil, kürtlerin yanında olacağını açıklamış. şerefsiz. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 19:18 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Yığar tabii ki, şaka maka gireceğiz K.Irak'a gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 girmediğimiz hata, ağızlarına tokat atmadan akıllanmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 auauhauhua koptum yaa neymiş ağır makinalılar ile yığınak yapıyorlarmış,adı üstünde peşmerge iki kurşun sesi duydu mu kaçar bunlar,ayrıca düzenli ordu ile hele hele Türk Ordusu ile mi çarpışacaklar?Neymiş uçaklar içinmiş ağır makinalar peki tanklarımız veya füzelerimiz için neleri varmış?Amerika'da korusun bakalım kürtleri nereye kadar koruyacak merak ediyorum,elbek akepe gidecek bu memleketten o zaman herşeyi göreceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ya böyle konuşuyorsunuz.Hadi peşmergeleri yendik diyelim, ki bu o dağ coğrafyasında zor, (teknolojiyle bile. Çölde de ABD o silahlara rağmen bişey yapamıyor istediği gibi.) peki ABD'ye karşı nasıl dururuz? Mevcut ordumuz yetmez ABD ile baş etmeye, bir de orada binlerce şehit verince nasıl savaşırız. Kaldı ki bu durumda İran'la falan müttefik olmamız gerekir. Bu da AKP için süper olur, zira İran br şeriat devleti. Ben şahsen korkuyorum, savaş falan olmasın. ABD tepemize binerse kalkınamayız bir daha. Ki yanımızda duracak ülke de bulunmaz. Belki Rusya ve asla yanımda istemyeceğim o yobazlar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Savaş çıkarsa ülkenin hali Allaha emanet.. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 19:27 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Yukarıda Rusya Amerika'nın işini bitirmeyi bekliyo. Eskiden de öyleydi sıcak deniz psikolojisi ile açarsın denizleri Rusya ile Amerika olur karşı karşıya. Stratejik konumda diye boşuna demiyolar memleket için.. Dünyanın en stratejik yerindeyiz... Binlerce şehit diyorsun.. Bizi de alsınlar bizde şehit olalım. Vatan saolsun diyipte ölümden korkan bi Türk evladı göster bana o zaman derim ki bu memleket hakikaten kaybetmiş iradesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Valla savaşı başlatan Türkiye olursa kılımı kıpırdatmam. Ha bize saldırırlarsa (Irak devleti olarak) o zaman savaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Valla ortadoguda savas cikarsa 3. dunya savasi cikar, acik ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 savaşı başlatan türkiye olursa?? savaş başladı geç bile kaldık hayır öyle bir diyorsunuz ki sanki türkiye petrol için girecek oraya abd gibi. ülkemizi bütünlüğümüzü korumak için gireceğiz girersek [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 19:40 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Irak bize saldırmadan girersek biz başlatmış oluruz. Zira Irak devletinin edğil PKK'nın saldırısı var bize. Eğer izin vermeden girersek Irak'a savaşı çıkartmış oluruz. Ve bence de 3. Dünya Savaşı çıkar. Biz de başımızdakiler yüzünden muhtemelen İran tarafında oluruz. Umarım Rusya olur, iyi bir müttefik hem de şeriat getirtme riski yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Irak türkiyeye karşı olan terörü destekliyorsa, buna müdahele etmiyorsa, etmeyip de benim etmeme de müdahele ediyorsa durum açık ve nettir zaten büyükanıt da açıkça belirtti hükümet kararı alsın gerisine karışmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 3. dunya savasi falan cikmaz rahat olun, dis destek olursa genk olur sadece turkiye ve muttefiklere yoksa dunya capinda savas mavas cikmaz. yemez. turkiye olarak gerekli baskiyi yaptik pkkya mudahele edin diye kac zamandir zaten, artik sinir otesi operasyon yapmak hakkimiz. girer temizler cikariz kimse de bisey diyemez, derlerse o uc kurusluk kurt olusumunun pkk ile bir oldugunu kabul etmis olurlar. o zaman da bayrak kapmaca tadini yakalamamamiz icin hic bir sebep kalmaz ortada. abdnin pek bir gucu yok ortadoguda daha fazla mudahele edecek, avrupadan zerre destek cikmaz. daha bu konularin cok daha fazla ayrintisi var, benim de yaptigim gibi gazeteden okuyup ortada bos cene calmaya gerek yok dunya elden gidiyor tadinda. son olarak diyorum ki, eger cagirirlarsa iraka giriyoruz kanka seni de alcaz sorry diye, kosa kosa gitmeyen serefsiz, kokunu kurutmak lazim bu it soyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bizim K.Irak'a girmemiz Rusya'nın bize yakınlaşması demektir. Soğuk Savaş resmen bitmiş olabilir ama hala devam ediyor.Ne yani 1991'de komunist Rusya yıkılınca Ruslar 100 yıl geriye mi gitti ? Hayır hala bir süper güç ve dediğiniz gibi Rusya sabrediyor Amerika için. İran'dan da bir nebze olsun yardım gelmez.Ha Amerika ile savaş olayı gerçekleşirse gelir sonuna kadar ama bize K.Irak'ta bir nebze yardım etmez çünkü onlarında orada gözü var.Oradaki çıkarları için oradaki kürtleri bile destekler.Zamanı gelince vurur orası ayrı bir konu ama... AKP hükümeti ile bu savaş yürümez.Tay-yep kim ki ? Böyle işte.Savaş yanlısı bir insan değilim ama malesef savaş gereklidir,olmalıdır da.Hatta bölgedeki gücümüzü kullanıp orada hüküm bile sürebiliriz bir nevi vassal yaparız K.Irak'i :D tabii bunun için iyi bir siyasetçi gelmeli ki bundan Türkiye'de yok. CEM UZAN GELSİN K.IRAK'I ALSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bu kadar bariz bir tehlike varken "biz savaşı başlattık, haksızız" şeklinde bir yorum yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. barzani gerçekten fazla ileri gitmeye başladı ve türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi, şeriat, sağ-sol, seçim meseleleri ile o kadar meşgul ki gerçek tehlikenin ne olduğunun farkında değil çoğunluk maalesef. bu arada, amerika ve israil el altından pkk'yı desteklerken geçen sene iran türkiye'ye ufak bir jest olarak sınırlarındaki pkk kamplarını bombalamıştı, ufak bir hatırlatma. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 19:57 tarihinde, helena tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ağır makinalı asker mi yığıyomuş? kıçımla gülüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Yok abi sirf Irak'ta degiller. Isvec'te felaket bir Turk dusmanligi var mesela, tek sebebi var, zamaninda buraya kadar PKK yandaslari. Her yer bolucu burada, her markette, her pizzacida, her ufak dukkanda bir tip box var uzerinde Kurdistan'a yardim edin yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Savaş gerekli falan değil. Herkes yerinde oturabilir. PKK'nın kökünü kurutacaz diye kendi kökümüzün kurutulmasına ortam hazırlayabiliriz. En azından birçok insan ölecek, Türkiye yok olmasabile. Bu iyi mi olur, gerekli midir? Ortadoğu krizini ABD başlatacak diyoruz, girersek Irak'a o zaman biz Ortadoğu'yu savaşa sürmüş oluruz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Arkadaşlar siz demeyin bari kürdistan kürdistan diye, dilimize yerleşmesin. Yok öyle bir yer YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bende merak ettiğim MrLevie nin kendi yorumumudur yoksa haberimi copy paste etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 evet doğru Kuzey Irak deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 "büyük kürdistan" olarak anılan ülkenin (zannedildiği gibi sadece güney doğu toprakları değil, mersin'i de içine dahil eden geniş bir bölgeden bahsediyorum) kurulmasına seyirci olacak kadar pasif diplomatlarımız ve kamuoyumuz olduğuna inanmak istemiyorum. barış güzel bir şey. sizin barış içinde yaşamanıza izin verildiği müddetçe tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 şu anda Rusya'dan hayır falan gelmez. Rusya da birbirine girdi. muhaliflerin darbe yapacağını öğrenen Putin sokak dayağı attırdı miting yapan göstericilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Eğer bi operasyon emri verilirse ne ABD askeri dinlerler ne peşmerge. Asker, PKKya karşı çok dolmuş durumda. Ve merak etmeyin bir operasyo öncesi ya ABD ile anaşılır gizlice veya ABD operasyon öncesi bi şekilde ordan uzaklaşır bi gezmeye falan gider 2-3 gün. Bizi uyarmaları bizim haaa çıkıyoruz o zaman dememiz falan 3-5 günü bulur ki bu da bize yeter. Ama kaderde ABD ile savaşmak varsa kendi toprağımızda aslanlar gibi de savaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 said: bende merak ettiğim MrLevie nin kendi yorumumudur yoksa haberimi copy paste etti kanald haberin kısa bir özetini çıkardım sadece. clinton "kürdistan" diye bahsettiği için özellikle tırnak içinde yazdım. yoksa ölsem böyle bir tanımda bulunmam. kimin ne olduğunu anlayın diye direk söylediği şekilde kullandım. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 20:22 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar