Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seduce


oktayca

Öne çıkan mesajlar

Dün lvl 70 warlockumla instance yapıyordum shadow labda anlamadığım adama seduce atıyorum 9-10 sn de bozuluyor... seduce bende 30 sn duruyor (imp scubas) bu ne saçmalık anlamadım sadece shadow labda olmadı lvl 70 herhangi bir inse girdiğimde hep böyle oluyor bunun sebebi adamdaki shadow resist diyelim ama bu büyünün anlamı ne o zaman lvl 70 de sadece meyçlermi alınacak instanceye? bir mobu seduce ile kontrol edemiyorum hep bozuluyor ben yanlış bişeymi yapıyorum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki var zaten ben de güvenli yerde fear at diyorum, daha fazla arkada savaşın mesela.. ama sen meyçlerin sheepine ayar veriyorsun. benim seduce'um neden 10 sn sürüyor diyorsun ama kendi banish'ini, fear'ini unutuyorsun seduce'un yanında. o yüzden yakınmana gerek yok bu konuda.

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 11:21 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi meyçlere ayar vermiyorum olayın saçmalığına parmak basıyorum bana böyle bir özellik vermişsin orda dana gibi 30 sn sürer yazıyor ben bunu keyfimden kullanmıyorum mob kontrol ediyorum lvl 70 inslerin çoğunda 10 sn den fazla seduce edemiyorum bu benim özelliğimin direk işe yaramaması demek adama 2. ye atıyorum 3. ye atoyorum anca 1 mob ölüyo ben bu arada diğer adama DMG vermek zorundayım petin bunu kontrol etmesi gerekiyor nekrosise göre takılıyorum bi bakıyorum adam dalmış healere ee ne anladım ben bu seduceden?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, fear eger etraf baya bi bos ise odadaki son mob grubu ise falan kullanilabilir ama yine de fazla kaotik kapismalari sevmiyorum. O yuzden seduce her zaman daha iidir CC olarak. Benim improved succubus im yok fakat 15 saniye fix seduce edebiliyorum SV + SL + SH + TK deki moblari. E zaten seduce u de focus macro ile kullaniyorsun. Dotimer la ne zaman bitecegini takip edip sürekli atinca da istediin kadar rahat rahat tutuyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Instanceda fear kullanan warlocku eğer Boss fight addleri için değilse direk kicklerim acımam.


valla underbog heroicte mobun tekini banishletip diğerini de fearlatıyoruz bizim warlocklara. instance var, instance var. ayrıca sıkışınca fear mubah underbog gibi yerlerde. outlandsin çoğu dungeonı fear'a uygun tabi dogru düzgün şekilde kullanılacak. mesela ben sheep pull ile baya bi arkaya çekerim grubu. orda fear atar warlock ve kimsede ölmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

seduce tuhaf bi skill. yani 5 saniyede de bozuluyor 10 da da. 15 saniye icinde bozulma ihtimali yuksek.

fear meselesine gelince. tamamen lockun ne yaptigina bakar. mesela sap ve sheep eksikligi olan coklu moblarda kullanirim. pull sirasinda birine yollarsin succu digerini cekersin searing pain ile arkaya baglarsin fear a. hele aff isen curse of ex hizini iyi de kesiyor. baktin ters tarafa gidiyor sed olana hit fear olana sed bu seferde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen suluyorum tartışma tohumlarını. Evet deli gibi micro istiyor ama iyi lock u kötü locktan o micro ayırdediyor. Heroic mechada banish, fear ve seduce u aynı anda kullanan locklarla da oynadım underbogda bi tane elementi bile banishte tutamayan lockla da. Easymodecu locklar bu ikinci sınıfa giriyor. SLde seducelanıcak dediğim mob gidip healerı alıyor ve lock "seducela tutmak ne kadar zor biliyo musun" vs. diyosa atarım onu gruptan. Tutan var çünkü, l2play. Keza iğne deliğinden diğer odalara kaçan fearlı moblarında ilacı recklessness1. Bilen lock alır yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...