oktayca Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Dün lvl 70 warlockumla instance yapıyordum shadow labda anlamadığım adama seduce atıyorum 9-10 sn de bozuluyor... seduce bende 30 sn duruyor (imp scubas) bu ne saçmalık anlamadım sadece shadow labda olmadı lvl 70 herhangi bir inse girdiğimde hep böyle oluyor bunun sebebi adamdaki shadow resist diyelim ama bu büyünün anlamı ne o zaman lvl 70 de sadece meyçlermi alınacak instanceye? bir mobu seduce ile kontrol edemiyorum hep bozuluyor ben yanlış bişeymi yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 sen heroiclere girince immuneları okuduğunda hiç çekilmezsin. ayrıca warlockun CC'si seduce değil fear'dir. güvenli yerlerde fear kullanırsan daha tatlı olur. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 11:13 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 fearı kullanıyorum zaten ama sende bilirsinki instancede fear çok zor CC yapayım derken grubu yatıma olasılığın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 tabiki var zaten ben de güvenli yerde fear at diyorum, daha fazla arkada savaşın mesela.. ama sen meyçlerin sheepine ayar veriyorsun. benim seduce'um neden 10 sn sürüyor diyorsun ama kendi banish'ini, fear'ini unutuyorsun seduce'un yanında. o yüzden yakınmana gerek yok bu konuda. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 11:21 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 da neden 10 sn ? misal benim sheepimde bazen öyle kısa sürüyo dumur oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 abi meyçlere ayar vermiyorum olayın saçmalığına parmak basıyorum bana böyle bir özellik vermişsin orda dana gibi 30 sn sürer yazıyor ben bunu keyfimden kullanmıyorum mob kontrol ediyorum lvl 70 inslerin çoğunda 10 sn den fazla seduce edemiyorum bu benim özelliğimin direk işe yaramaması demek adama 2. ye atıyorum 3. ye atoyorum anca 1 mob ölüyo ben bu arada diğer adama DMG vermek zorundayım petin bunu kontrol etmesi gerekiyor nekrosise göre takılıyorum bi bakıyorum adam dalmış healere ee ne anladım ben bu seduceden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 "up to 30 secs" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 o zaman seduce CC değil direk PVP için yapılmış bişey burdan bu çıkıyor girdiğim elemanlara aynen ileteceğim zorlamayın beni meyç değilim ben diye :D sağol malibu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Instanceda fear kullanan warlocku eğer Boss fight addleri için değilse direk kicklerim acımam. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 12:17 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Evet, fear eger etraf baya bi bos ise odadaki son mob grubu ise falan kullanilabilir ama yine de fazla kaotik kapismalari sevmiyorum. O yuzden seduce her zaman daha iidir CC olarak. Benim improved succubus im yok fakat 15 saniye fix seduce edebiliyorum SV + SL + SH + TK deki moblari. E zaten seduce u de focus macro ile kullaniyorsun. Dotimer la ne zaman bitecegini takip edip sürekli atinca da istediin kadar rahat rahat tutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: Instanceda fear kullanan warlocku eğer Boss fight addleri için değilse direk kicklerim acımam. valla underbog heroicte mobun tekini banishletip diğerini de fearlatıyoruz bizim warlocklara. instance var, instance var. ayrıca sıkışınca fear mubah underbog gibi yerlerde. outlandsin çoğu dungeonı fear'a uygun tabi dogru düzgün şekilde kullanılacak. mesela ben sheep pull ile baya bi arkaya çekerim grubu. orda fear atar warlock ve kimsede ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 seduce tuhaf bi skill. yani 5 saniyede de bozuluyor 10 da da. 15 saniye icinde bozulma ihtimali yuksek. fear meselesine gelince. tamamen lockun ne yaptigina bakar. mesela sap ve sheep eksikligi olan coklu moblarda kullanirim. pull sirasinda birine yollarsin succu digerini cekersin searing pain ile arkaya baglarsin fear a. hele aff isen curse of ex hizini iyi de kesiyor. baktin ters tarafa gidiyor sed olana hit fear olana sed bu seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 abi o zor deilmi ya. acaip micro ister o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 coex + fear ftw. hatta amplify curse + coex + fear la bir mamuttan farksız yuruyor [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 02:24 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Hepinizi attım raidden edepsiz warlocklar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Warlock = easy mode ((Tartışma tohumlarını attığıma göre, ortamdan sıvışabilirim keh keh keh...*vanish*)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 MAlibu yazmışta kaçırmışsınız siz. Tooltipler 30 saniye eder demiyor 30 saniyeye kadar eder diyor. 1 saniye sonrada bozulabilir 30 saniye sonrada. Kaldı ki 70 level instancelarda sheeplerde çok kolay bozulabiliyor zamansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Hemen suluyorum tartışma tohumlarını. Evet deli gibi micro istiyor ama iyi lock u kötü locktan o micro ayırdediyor. Heroic mechada banish, fear ve seduce u aynı anda kullanan locklarla da oynadım underbogda bi tane elementi bile banishte tutamayan lockla da. Easymodecu locklar bu ikinci sınıfa giriyor. SLde seducelanıcak dediğim mob gidip healerı alıyor ve lock "seducela tutmak ne kadar zor biliyo musun" vs. diyosa atarım onu gruptan. Tutan var çünkü, l2play. Keza iğne deliğinden diğer odalara kaçan fearlı moblarında ilacı recklessness1. Bilen lock alır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 o 2. sinif locklarin cogu da "bi reroll & alt lock yapalim, ez mode zaten" diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 fun fact: seduce 1,5 sn cast time ı olan ve channel edilen bi spell, spell oldugu içinde resist edilebiliyor bazı bazı, erken bozulma ihtimali var vs.. seduce kaçıran locka direk l2p çeker yollarım gruptan gibi pro gamer ayaklarını bırakalım artık isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 + dmglerdede up to yazıyor ama gıdıpte ben hıcbı adama 900 fireball atmıyorum. buda onun gıbı up to yazıyor ama neden 30 sn nın upto su 10 sn oluyor 20 olur 25 olur mesela random lukta bozukluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 seduce channel degil, tarif ettigin mind flay eheh. seduce'un zorlugu bol resist olursa yada inatla birisi seduce ettigin moba vurursa petin manasi bitiyor. 900 kadar mana kullaniyor zaten. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 03:38 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Her spell +dmg den %100 bonus almaz belirtmekte fayda var :p @druenler gene yanlış oldu mind control yapalım sende rahatla bende :P [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 03:41 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 seduce, mind flay, mc hepsi channeled bi ton spell var daha ornek vermiyorum daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 @Rottweiler: Spell dmg'lerdeki up to yazmasının nedenini buradaki hesaplamaya göre diyorlarlar. Yani her spell aynı spell damage'i kullanmıyor. CC'lerdeki up to ise o süreye kadar durur diyor. Ama %50 oranla o süreye çok yakın cc'de tutuluyor moblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar