Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastalık..

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

yer devlet dairesi, boğucu bir ortam ve deli gibin kalabalık..

hastalık mastalık anlamam ghost-boo! yarın seni işinin başında masanda görmezsem kovarım anladın mı?

ghost-boo yüksek ateş sebebiyle kabus görmektedir

bu arada tylol hot gereksiz derecede yüksek parasetamol ve psodoefendrin falan içerir.. beyin hücrelerini siker atar.. ayrıca gribe iyi gelmez, iyi hissetmenizi sağlar..

ama bir de esberitox-n var. bağışıklık sistemini güçlendirir.. bitkiseldir falan.. işe yarayan çözüm üreten bi ilaçtır.. beyni sikip atmaz

Esberitox N
Grip, soğuk algınlığı, alt ve üst solunum yolu enfeksiyonları, bronşit, anjin, farenjit, otitis media, sinüzit, uçuk, bakteriyel deri enfeksiyonları, kemoterapi, radyoterapi sonrası oluşan lökopenilerde, immun sistemin zayıf olduğu durumlarda yardımcı olarak kullanılmaktadır. Antibiyotiklerle birlikte kullanıldığında iyileşme oranının daha yüksek olduğu ve hastalığın nüks etmesinin daha az görüldüğü saptanmıştır.
Esberitox N tablet (50 tb. ve 100 tb.) ve solüsyon (50 ml ve 100 ml), formları ile Almanya'nın Schaper & Brümmer firmasınca üretilmektedir.

not: bunu bi de kalsiyum+magnezyum ile düzgün dengelerseniz arkadaşlarınız hastalıktan kırılırken siz hasta olmazsınız hiç.. hastalansanız dahi, millet yatak döşek yatarken siz babalar gibin ayaktasınızdır.. pyolonefrit atlattım tek gün yatmadan bu+elmasuyu (meyvesuyu)+antibiyotik tedavisi ile.. öle yüce bişi

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:11 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe Aste güzel filmdi o :)

Tylol hot konusunda evet güzel ilaçtır içersin battaniyeyi çekersin 1 saat uyursun terler içinde uyanırsın ve iyileşirsin. Ama dasaaa nın dediği gibi zararlı olduğunu ve yasaklandığını duydum. Ben de belirteyim dedim. Biliyorum gereksizim ben de :(
Sosyal ağlarda paylaş

1 güne evde sıkıntıdan patlayacaksın.
gerekirse 2 gün.
yorgan altında deliler gibi terliyorsun bütün gün.
full c vitamini,başın ağrırsa ağrı kesici işte.
vermidon iyidir.

dışarı çok önemli bir şey olmadığı sürece çıkmıyorsun,düzelir 2-3 gün içinde.

daha kötüye gidiyorsa ya da dayanamıyorsan doktor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha ilke süpermis o=)

besh gün önce chiqolatali qofret almaya githmijtim bisim baqqaLdan, sonra ate$im ciqti.
hasta oldumsss..
baqqaL amca'ya asLa aptaLLarLa tartijma, semsiye acar sonra da kendi seviyeLerine cekerler dedim.
Sonra puufff toz buLutu olujtu, aksakaLLi dede qeLdi. gerisini hatirlamiyorum=((

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 18:21 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...