Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 owwwwwww nocom kardeşim gel http://forum.paticik.com/konu.php?id=179844 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bi durun cekirdek alip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 aquila çok gereksiz birisin yaa. inanılmaz yani o dereceeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bi daqqa, arendaya sataşmayın afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 said: bilekkaos.... gereksiz birisin... gereksizleşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ray aramızda olsa böyle demeni istemezdi.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 niye öldü mü _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ray çok ayarcı bi insandı. Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mayhem'i çağırırız resler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Aman "ayarlar" olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 küçük emrah muhabeti bir geyikti.. onu da ayar yapmaya çalışmışsınız ya helal olsun xD xD dory.. Takıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 offf ne dedi! saçsaça girer bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 tylol hot pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yer devlet dairesi, boğucu bir ortam ve deli gibin kalabalık.. hastalık mastalık anlamam ghost-boo! yarın seni işinin başında masanda görmezsem kovarım anladın mı? ghost-boo yüksek ateş sebebiyle kabus görmektedir bu arada tylol hot gereksiz derecede yüksek parasetamol ve psodoefendrin falan içerir.. beyin hücrelerini siker atar.. ayrıca gribe iyi gelmez, iyi hissetmenizi sağlar.. ama bir de esberitox-n var. bağışıklık sistemini güçlendirir.. bitkiseldir falan.. işe yarayan çözüm üreten bi ilaçtır.. beyni sikip atmaz Esberitox N Grip, soğuk algınlığı, alt ve üst solunum yolu enfeksiyonları, bronşit, anjin, farenjit, otitis media, sinüzit, uçuk, bakteriyel deri enfeksiyonları, kemoterapi, radyoterapi sonrası oluşan lökopenilerde, immun sistemin zayıf olduğu durumlarda yardımcı olarak kullanılmaktadır. Antibiyotiklerle birlikte kullanıldığında iyileşme oranının daha yüksek olduğu ve hastalığın nüks etmesinin daha az görüldüğü saptanmıştır. Esberitox N tablet (50 tb. ve 100 tb.) ve solüsyon (50 ml ve 100 ml), formları ile Almanya'nın Schaper & Brümmer firmasınca üretilmektedir. not: bunu bi de kalsiyum+magnezyum ile düzgün dengelerseniz arkadaşlarınız hastalıktan kırılırken siz hasta olmazsınız hiç.. hastalansanız dahi, millet yatak döşek yatarken siz babalar gibin ayaktasınızdır.. pyolonefrit atlattım tek gün yatmadan bu+elmasuyu (meyvesuyu)+antibiyotik tedavisi ile.. öle yüce bişi [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:11 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 said: Mayhem'i çağırırız resler... Gelemez o,ölen sekizinci nişanlısının cenazesine gitmiş. Oradan da ölmeye meyilli yeni kız bulacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Wedding Crashers geldi aklıma =D [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Hehe Aste güzel filmdi o :) Tylol hot konusunda evet güzel ilaçtır içersin battaniyeyi çekersin 1 saat uyursun terler içinde uyanırsın ve iyileşirsin. Ama dasaaa nın dediği gibi zararlı olduğunu ve yasaklandığını duydum. Ben de belirteyim dedim. Biliyorum gereksizim ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 tylol hot zararından değil başka şeylerden yasaklandı(home made drugs olarak kullanılabiliyordu belli işlemlerden sonra =) ) sonra içindeki hede hödö dozu azaltıldı tekrar piyasada.. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 10:34 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 1 güne evde sıkıntıdan patlayacaksın. gerekirse 2 gün. yorgan altında deliler gibi terliyorsun bütün gün. full c vitamini,başın ağrırsa ağrı kesici işte. vermidon iyidir. dışarı çok önemli bir şey olmadığı sürece çıkmıyorsun,düzelir 2-3 gün içinde. daha kötüye gidiyorsa ya da dayanamıyorsan doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 TAQIL ne guzel bi laftir ya bu arada bu linke dikkat cekiyorum konuyla ilgili: http://www.eyvahsoyuldum.com/?s=yorumlar&no=441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ahahaha ilke süpermis o=) besh gün önce chiqolatali qofret almaya githmijtim bisim baqqaLdan, sonra ate$im ciqti. hasta oldumsss.. baqqaL amca'ya asLa aptaLLarLa tartijma, semsiye acar sonra da kendi seviyeLerine cekerler dedim. Sonra puufff toz buLutu olujtu, aksakaLLi dede qeLdi. gerisini hatirlamiyorum=(( [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 18:21 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 aq saqallı dede sana bıcaq ceqti mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 vaniLLe, sen bi daqiL plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 yasasin catfight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar