Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
super bir ani, benimde basima bole birsey gelmisti, gerci benimki biraz farkliydi

biz iste erkek muhabbeti yapiyoruz, malum erkeklere ozel organ hakkinda, kizda ne o ne o diyordu

ben de dayanamayip

gel gostereyim dedim :) kiz bayag kusup bagirmisti :)

simdiki aklim olsa o kiza yillikta yazdirirdim bosver yillarca gulecek malzeme olurdu

bende yerinde olsan

ya merhaba gecen sene gayet angut bir sekilde tanismaya calismitim ama bu sene yilliklar yaziliyor, senin bakis acindanda olayi anlatmani isterim yilliga koyucam derim :)

yillarca hatirlar geyik yaparsin
Sosyal ağlarda paylaş

yan sınıfta bir kız var,güzel değil ama tatlı

1 haftadır hoşlanmaya başladım,2 hafta sonra okul bitiyor,

napim

gidip tanışamam selam vs. diyip,sınıfında tanıdık yok,onu tanıyan tanıdık yok vs. vs. elde var 0

sınıflarının listeye baktım 9 kızdan 5'i iletişim'de,yani benim fakülte de,umarım bir tanesidir de seneye görürüm en azından sdafsda
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ginaly said:
kızın iice yanına git
sonra etrafta aranmaya başla
sağa bak
sola bak
aşağılara falan bak
bişiler arıyomuş moduna gir yani

sonra kız da eşşek diil ya "ne yapıosun" die soracaktır
sen de şöyle cevap ver:

"seninle tanışmak için güzel bir bahane arıyorum"

üstüne atlamassa şerefsizim (:

ps:klasik bi yöntemdir belki biri yazmıştır okumadım tüm postları. ama bi dene derim.

bu ne lan. ahah, allah belamı versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Of pru. :(

Hani sarışınlar boktur bizim şarkımızdı. Şimdi noolduk? (:P)

Gayet gider aa bizim okuldan mezunsun geçmişte olanları unutalım gel sana okulu tanıtayım diyegiderim yanına :D

Hatta "baksana adın ne diyerek senle tanışmaya çalışan çocuk vardı ya o mal bendim" bile derim yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Hahaa az önce feysbukta buldum kızı. Canım ya çok güzel :D

Geçti ama artık, güzel bi anı. Zaten feysbukum yok. Olmayacak da. Öyle işte hehe :)

ahah abi bence içten içe "aslında çıksam ne güzel olur" diosun ama yemiyo tekrar benzer şeyleri yaşamak dürüst ol :D komik olaylarmış hakkaten yeni görüyorum ama aslında komik olmasının yanında bi okadarda normal. Kızlar kolay anlaşılabilir varlıklar olsaydı zaten böyle "aaah ah" diye iç geçirmezdik hiçbirzaman :) ve nalet olsunki hep karşılarına geçtiğimizde saçmalamaya devam edicez gibime geliyo :D çok garip bi durum abi, sen arkadaşların arasında erkek muhabbeti yapıosun uçuyosun 1 numarasın, ama kızın karşısına geçince o erkek muhabbetini bi kenara atman gerektiği için afallıyorsun. bu dünyaya önce kız sonrada erkek olarak gelmek gerekki oyun Easy mod'da olsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yok şu anda düşündüğüm başka kızlar var :D

Yani istiyo olsaydım hala kızla ksişmeye devam ediyoduk ve öss senesi, kaznamayacağımı da anlamışım. Mezun da oluyodum. Kaybedecek bişeyim yoktu. Gidip konuşurdum. Ama unuttum artık.

Ki en yakın arkadşının söylediği malca bi laf kızdan soğuttu beni direk :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...