oper Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 susuzluğunu dinle sprite iç!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 durez.. çünkü hissetmek herşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Aaaahh ah o zamanlarda bu kağıttan olacaktı bende... :D 1 sene geçti valla üstünden kızla hala gözgöze geliyoruz garip oluyo ehe :) Okul bitti zaten atık haftada bir gidiyorum acısı geçeli de uzun zaman oldu, ama yetonun kazığı unutulmadı unutulmamalı. Daima uplanmalı bu konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 super bir ani, benimde basima bole birsey gelmisti, gerci benimki biraz farkliydi biz iste erkek muhabbeti yapiyoruz, malum erkeklere ozel organ hakkinda, kizda ne o ne o diyordu ben de dayanamayip gel gostereyim dedim :) kiz bayag kusup bagirmisti :) simdiki aklim olsa o kiza yillikta yazdirirdim bosver yillarca gulecek malzeme olurdu bende yerinde olsan ya merhaba gecen sene gayet angut bir sekilde tanismaya calismitim ama bu sene yilliklar yaziliyor, senin bakis acindanda olayi anlatmani isterim yilliga koyucam derim :) yillarca hatirlar geyik yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bende onu diyecek d.t yok zaten de :D yıllıkları da verdik çokten. Ama güzel bir anı oldu benim için, insan yaşayarak öğreniyor sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 nileppezdel said: Bende onu diyecek d.t yok zaten de :D yıllıkları da verdik çokten. Ama güzel bir anı oldu benim için, insan yaşayarak öğreniyor sonuçta :) olm sen nası gittin söyledin şaşıyorum zaten :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Okumadın mı abi yetonun suçu. Bir yusuf diğer yusufu yendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kötü olmuş ya , boşver geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Geçeli oldu bile, geçirenler sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Dela said: adini biliyosan kagit kivir, sehir plaka no kizin adi saga cek diye bagir koridorda. ustunu ara sonra, belki fazla yaglari vardir. 10 dakikadir guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Dela iyi söylemiş hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yan sınıfta bir kız var,güzel değil ama tatlı 1 haftadır hoşlanmaya başladım,2 hafta sonra okul bitiyor, napim gidip tanışamam selam vs. diyip,sınıfında tanıdık yok,onu tanıyan tanıdık yok vs. vs. elde var 0 sınıflarının listeye baktım 9 kızdan 5'i iletişim'de,yani benim fakülte de,umarım bir tanesidir de seneye görürüm en azından sdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yeterince inanırsanız o gelip sizle tanışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sdfsd adam buldum o sınıfta adam tanıyan,neyse sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Hahaa az önce feysbukta buldum kızı. Canım ya çok güzel :D Geçti ama artık, güzel bi anı. Zaten feysbukum yok. Olmayacak da. Öyle işte hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ginaly said: kızın iice yanına git sonra etrafta aranmaya başla sağa bak sola bak aşağılara falan bak bişiler arıyomuş moduna gir yani sonra kız da eşşek diil ya "ne yapıosun" die soracaktır sen de şöyle cevap ver: "seninle tanışmak için güzel bir bahane arıyorum" üstüne atlamassa şerefsizim (: ps:klasik bi yöntemdir belki biri yazmıştır okumadım tüm postları. ama bi dene derim. bu ne lan. ahah, allah belamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Abi demin topiği baştan sona okudum. Yarıldım valla. Şimdi gülebiliyorum tabi :D Ne komik şeyler denmiş, ben ne komik şeyler demişim öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yine tanışamazsın ki sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tükmük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Of pru. :( Hani sarışınlar boktur bizim şarkımızdı. Şimdi noolduk? (:P) Gayet gider aa bizim okuldan mezunsun geçmişte olanları unutalım gel sana okulu tanıtayım diyegiderim yanına :D Hatta "baksana adın ne diyerek senle tanışmaya çalışan çocuk vardı ya o mal bendim" bile derim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 burtonesk said: tükmük. Yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 nileppezdel said: Hahaa az önce feysbukta buldum kızı. Canım ya çok güzel :D Geçti ama artık, güzel bi anı. Zaten feysbukum yok. Olmayacak da. Öyle işte hehe :) ahah abi bence içten içe "aslında çıksam ne güzel olur" diosun ama yemiyo tekrar benzer şeyleri yaşamak dürüst ol :D komik olaylarmış hakkaten yeni görüyorum ama aslında komik olmasının yanında bi okadarda normal. Kızlar kolay anlaşılabilir varlıklar olsaydı zaten böyle "aaah ah" diye iç geçirmezdik hiçbirzaman :) ve nalet olsunki hep karşılarına geçtiğimizde saçmalamaya devam edicez gibime geliyo :D çok garip bi durum abi, sen arkadaşların arasında erkek muhabbeti yapıosun uçuyosun 1 numarasın, ama kızın karşısına geçince o erkek muhabbetini bi kenara atman gerektiği için afallıyorsun. bu dünyaya önce kız sonrada erkek olarak gelmek gerekki oyun Easy mod'da olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Yok şu anda düşündüğüm başka kızlar var :D Yani istiyo olsaydım hala kızla ksişmeye devam ediyoduk ve öss senesi, kaznamayacağımı da anlamışım. Mezun da oluyodum. Kaybedecek bişeyim yoktu. Gidip konuşurdum. Ama unuttum artık. Ki en yakın arkadşının söylediği malca bi laf kızdan soğuttu beni direk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar