Sphere Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Arkadaşlar bunu yaparken yonja.com kroları ve itukampus den yararlandım.İnşallah beğenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Gerçekçi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 çevrimdışındakilerde foto gözükmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Niye böyle birşey yapma ihtiyacı duyduğun ayrı bir tartışma konusu tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Eh yani sphereın pek entellektüel olmadığını da biliyoruz... [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 17:07 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ben beğendim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Açıkçası güldümama şöyle düşünün. O kültürden insanların arasına doğmuş olsaydınız siz de öyle olacaktınız. Bence abartmadan dalga geçmek lazım. Dalga geçmemeliyiz demiyorum çünkü cidden komik ama sonuçta adamlar şanssız doğmuşlar ne yapsınlar di mi ama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Nerede doğup büyüdükleriyle şu anki hallerinin hiç bir ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 İnsanlar büyürken çevrelerinden etkilenirler. Çevresinde hep krolar varsa, arkadaşları da illa ki onlar olur. Büyüyünce de kro olur adam haliyle. Ben "nereye" sorusundan değil "kimlerin arasına" sorusunda bahsediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Tabi ki ilgisi var büyürken yetiştiğin çevrenin kültürünüde üzerine sindirirsin. Olan modeller arasından uygunlarıyla kişiliğini oluşturursun. Olayın komikliğini değiştirmiyor ama bir bakıma onlar için üzücü bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 insanların yaşam tarzıyla dalga geçmemek lazım bence. Sonuçta belki sende başkasına göre krosundur dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Yok yahu bunlar herkese göre kro ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Çevre etkisizdir diyenler 4-5 yaşından itibaren bir düşünsünler, okulun ilk günü ile mezuniyetleriniz arasındaki farkları zaten çevrenizin etkisini göreceksiniz.(bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bizde ABD'ye göre kroyuz ama napcez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 çevre mevre, onları başka durumlarda tartışırız. eğer adamların durumu iyi değilse, ki değil, bunu normal karşılamak faydalı değil zararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: bizde ABD'ye göre kroyuz ama napcez :D nehöyn ? kim diyor bunları neye göre diyor nasıl diyor ? ohooooo. hadi avrupanın bazı ülkeleri desen neyse de abd ne bi kere , kıstasa alınamayacak bir ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Kroluk evrensel birşeydir. ABD'de de kro verdır, hem de kralı vardır. Dar kot, beyaz t-shirt üstüne siyah deri ceket, altına siyah deri ayakkabı kombinasyonuyla görülürler genelde. Saçlarından çok siyah bir kalıp varmış gibi gözükürler kafalarında. Bunlar kendilerini rocker sanarlar ama 50-60'lı yıllardan kalmalardır. ABD'nin krolarının sadece bir sınıfıdır bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Birşey söylemek istiyorum. Ben kro dediğimiz bu adamları züppelere,tikicanlara tercih ederim. Hiç olmazsa oldukları gibi davranıyorlar. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 19:15 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bizde onlara göre gavuruz nolmuş yani? biz onları garipsiyoruz fakat onlarda bizi garipsiyor. Size göre yaşam biçimleri salakca olabilir, aptal görünümlü olabilir fakat onlarda size aynı bakış açısıyla bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ist - ankara 6 saat sana sevgim 24 saat 4eva.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 şiddetle öneriyorum Grup Vitamin - Zonta dinleyin, dinlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 yollar senin olsun kizlar benim ..... game over [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 19:44 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 hepsinin Auschwitz benzeri bi kampa toplayıp zehirli gazla öldürmeliyiz diye düşünüyorum. neden? çünkü mail adresim bir yerlerde bunların eline geçmiş ve yaklaşık birbuşuk yıldır arada bir iki tane düşer bunlardan msnime. genelde direk engeller silerim ama bazen de konuşuyorum belki maili aldığı yeri söyler diye ama ı ıh söylemiyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar