Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Fransız hastanesinin pskiyatri kliniğine gitmeyi düşünüyorum - İstanbula yeni yerleştim , şehir ve hastaneleri hakkında hiç bir bilgim yok. Hastane hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Başka bir tavsiyeniz var mı? Özel hastane olsun ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Acıbadem mevkiileride kolay yerdedir.çokta iyi hastanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Acıbadem, International, Memorial, Alman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Eğer kişisel deneyinleriniz varsa yazabilir misiniz. İnternet sitelerinden aldığım bilgilerle yetinmek istemiyorum. Bir de nevrotik bazı sorumlar yüzünden gidiyorum. Hayaller görüyorum da. Yaniciddi bir şey olması lazım , burjuva depresyonu klimiği değil.(Alman Hastanesinin ki öyle gibi görünüyor internet sitesinden.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Memorial'da psikiyatri yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Ben acıbadem de psikiyatriye , dişçiye ve KBB ye gitmiştim çok güzel ilgileniyorlar mükemmel bir hastane zaten başkada özel hastane bilmem bide Ermeni hastanesine giderdim yakın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Acıbadem'e baktım psikoloji varmış orada şu anda sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 hangi acıbadem de ama bi sürü var çünkü. ben bu arada psikoloji ye gitmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Acıbadem Memorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Acıbadem hastanesi paragöz ve kazıkçıdır uzak durun. İyileşmek için gidip daha da kötü olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Evet Acıbadem kesinlikle para tuzağıdır... Tamam işlerini yapıyorlar ama yinede inanılmaz paragözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Acıbademde ilgi alaka 0 resmen tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 nası ya ben fazla doktora giden bi adam değilm (adammıyım lan ben! ) ona rağmen iki görüşmeden sonra telefonla aradıkları oluyor. bendemi var bi çekicilik :P hep kadınlara denk geliyorum gerçi. Heleeee heeleee Bakırköy Acıbadem de Ortodontist e bir güzellik var bir güzellik var. Ulan bi insanın sinirlerine bi insan bu kadar mı güzel dokunur. ahhh ahh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 herhangi bir hastane değil de sadece bu işi yapan özel muayenehane tarzı yerler var..onları öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 amerikanhastanesi nişantasinda iidir. annemin manik depresyonu için gitmiştik psyikatriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 said: Fransız hastanesinin pskiyatri kliniğine gitmeyi düşünüyorum Dedigin gibi direk La paix hastanesine git mecidiyekoye bir zamanlar cok pahali degildi ama yenilenmis sanirsam fiyatlarda cesitli gecirme olaylari olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 La paix (fransiz lape hastanesi) mecidiyeköyde, bağımlılık ile ilgili ve pskolojik sorunlar ile ilgili gayet iyi işler çıkarttığını duymuştum içeride çalışanlar rahibe... tabi istanbulun neresinde oturduğuna göre de tavsiye edilebilecek mekan değişir, gerçi yatılı düşünüyosan la paix iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 International in psikiyatrisi dandik diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar