Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 yapıldı abi , bjk maçında da yapıldı ama fener maçında yapılanlardan sonra adamın üstüne medya gitmemiş bile olsa külüpler,takımlar çok gitti. Hatta şunu hatırlarım BJK'li taraftarlar yapmıştı galiba. 1-2-3 oldu Ali Aydın top oldu gibisinden laflar falan çok ediliyordu.Yazık oldu bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 gene başladı fenerliler saçma sapan şeyler üretmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bu antu dan gelenlermiydi kafestekiler :) gol olduktan sonra pek bi sessizlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 kimse ali aydın ın bize verdigi kartlarda art niyeti yok demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yazık adama.. job yemiş kolu mosmor olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 komik olmuş :D ama toggie ye daha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 agresif tosbaa toggie diyesim geldi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 içimden geldi daha çok güldüm yasak mı? hı? asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hayır arkadasım merak ettim dediklerimde haksız mıyım diye, cevep vermek cok mu zor SDFDSF!! [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:03 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 KOLAY OLSA VERİRİZ Dİ Mİ HEMEN!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 caps açık olunca daha mı etkili oluyo yazdıgın mesaj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yoo eğleniyoruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 hani kaynak da süper kaynak koktu hani böyle v-buram buram yalan dolan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 beşiktaş taraftarı uçakla stadımızın üzerinden geçicek bize yabanci madde atacak diye valiliğe şikayette bulunan site değilmi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 o değil de hakemin delikanlısı da beşiktaştan çıkıyormuş di mi:) hani fenerin her maçında hakemler taraflı, bir tek kupa maçında düzgün hakem vardı. üstüne kupa maçındaki hakem beşiktaşlıydı. türkiyedeki her 10 insandan 6000'inin fenerli olduğunu da hesaba katarsak... başka söze gerek var mı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Evet mail banada çok saçma geliyor ama Fırat Aydınus'un beşiktaşlı olduğu bir gerçek, tabii bu yazılanlar doğru mu bilmem.. Fırat Aydınus'un abisi bizim dershanede öğretmen ve kendisi de koyu bi beşiktaşlı.. Kardeşinin hangi takımlı olduğunu sorduğumda hiç cevap vermiyor.. Benim bildiğim abiler kardeşlerine kendi tuttukları takımı dayatırlar, özellikle fanatiklerse :) Bu mailde yazanları da sordum ama bilmiyorum haberim yok fln filan diye geçiştirdi kıllanmadım değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Yazık ya adamın kardeşi paso küfür yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: Benim bildiğim abiler kardeşlerine kendi tuttukları takımı dayatırlar, özellikle fanatiklerse yemişler seni =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 MSN olaylarına girelim bu elemanla. Arada komplo teorilerine ihtiyacım oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar