codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 giden pati varmı? bence çok hoş bir film. özellikle 2. yarıda savaş sahnelerine hastayım .sparta bu filmin yanında halt yemiş. film çince altyazılarla idare ediyoruz artık ama şiddetle öneririm. zaten heronun yapımcısı, izleyenler bilir görsel olarak muhteşemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bence heroya beş basar nitelikteydi. görsel şenliğe laf yok da savaş sahneleri bi ayrı süperdi. karekterle iyi oturmuş , sahneler süper. gidilmesi gerek , şayet benim gibi gitmeyip dvdden de izleyebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hero da güzeldi bunu da izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 2. sahne daha güseldi tabiki savaş sahnelerinden dolayı ama tahmin ettiğimin altında çıktı film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hero'dan daha çok begendim ben.izlenesi bir film.annenin oyunculuğu da ayrı bir güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Hero dan daha güzeldi ama sparta ile kıyaslanamaz. Güzel sahneler vardı.Zaten Çin ordusunun o düzeni insanı büyüledi. Film bayıyor biraz ama izlenmeli. Film zaten sürekli bi düzeni anlatıyor kadının bi yerden bi yere gelmesi 5dk sürüyor düzen çerçevesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 sparta'dan güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Şimdi izledim (aXXo 'nun torrenti ile 1 saatte geliyor) , herkese tavsiye , hero'dan daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 dövüş sahneleri bana daynasty warriors'ı hatırlattı. güzel film olmuş sonuda biraz sürpriz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Müzikleri mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ev halkı izliypo ben 20.dakikada sıkıldım bıraktım. Çok ağır. Uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Duydugum kadariyla ilk yarida sanirim aile ici sorunlar filan cok bayiyormus, boyle oldugunu duyunca gitmekten vazgectim filme, ama ikinci yarinin saglam oldugunu ilk defa burda duyuyorum. Gidip, gitmemek arasinda kaldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paso aile içi olay zaten [spo] ilk yarı tartışıyolar, ikinci yarı kesiyolar birbirlerini [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hakkinda olumsuz pek bisey yazilmamis, ben yaziim bari. son zamanlarda izledigim en kotu filmdi. sesler berbat (filmde beni en cok rahatsiz eden faktor buydu), savas sahneleri anlamsiz ve kotu tasarlanmisti. karakterler hic cekici degil, konu secimi de oldukca kliseydi. goruntu yonetmeni ise umarim kariyerinde yeni bir sayfa acip baska bi meslek dalina; en azindan sektor de baska bir ise gecer. kostumlerle ilgili yorum yapmak icin donemi iyi bilmek gerekiyo, o tarz bi bilgim yok, ama umarim birebir yansitmislardir aksi halini dusunmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 fragmanini izledim bi vcd de merak ettim guzele benziyordu bakalim firsat bulursam izliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 [spo]ya abartmislar ya da tum cin sarayda yatip kalkiyor... o nasil hiz, duzen, kendini adama vb vb... onun disinda sonu hosuma gitti; sarayi savunmasiz yakalayip darbe yapabilselerdi sacma olurdu... dove dove oldurdu ya bi de vay anasini sayin seyirciler, siyirdi herif.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 5 dakikada gidiyor denmiş te Tsubasa'daki gibi mi yoksa çok mu kısa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ilk bölümü hiç beğenmedim. ikinci bölümde idare ederdi. 10 üzerinden 3 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar