Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

curse of the golden flower

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
giden pati varmı? bence çok hoş bir film. özellikle 2. yarıda savaş sahnelerine hastayım .sparta bu filmin yanında halt yemiş. film çince altyazılarla idare ediyoruz artık ama şiddetle öneririm. zaten heronun yapımcısı, izleyenler bilir görsel olarak muhteşemdir.
Mesaj tarihi:
bence heroya beş basar nitelikteydi. görsel şenliğe laf yok da savaş sahneleri bi ayrı süperdi. karekterle iyi oturmuş , sahneler süper. gidilmesi gerek , şayet benim gibi gitmeyip dvdden de izleyebilirsiniz :)
Mesaj tarihi:
Hero dan daha güzeldi ama sparta ile kıyaslanamaz.

Güzel sahneler vardı.Zaten Çin ordusunun o düzeni insanı büyüledi.
Film bayıyor biraz ama izlenmeli.

Film zaten sürekli bi düzeni anlatıyor kadının bi yerden bi yere gelmesi 5dk sürüyor düzen çerçevesinde.
Mesaj tarihi:
Duydugum kadariyla ilk yarida sanirim aile ici sorunlar filan cok bayiyormus, boyle oldugunu duyunca gitmekten vazgectim filme, ama ikinci yarinin saglam oldugunu ilk defa burda duyuyorum. Gidip, gitmemek arasinda kaldim...
Mesaj tarihi:
hakkinda olumsuz pek bisey yazilmamis, ben yaziim bari.

son zamanlarda izledigim en kotu filmdi. sesler berbat (filmde beni en cok rahatsiz eden faktor buydu), savas sahneleri anlamsiz ve kotu tasarlanmisti. karakterler hic cekici degil, konu secimi de oldukca kliseydi. goruntu yonetmeni ise umarim kariyerinde yeni bir sayfa acip baska bi meslek dalina; en azindan sektor de baska bir ise gecer. kostumlerle ilgili yorum yapmak icin donemi iyi bilmek gerekiyo, o tarz bi bilgim yok, ama umarim birebir yansitmislardir aksi halini dusunmek bile istemiyorum.
Mesaj tarihi:
[spo]ya abartmislar ya da tum cin sarayda yatip kalkiyor... o nasil hiz, duzen, kendini adama vb vb...

onun disinda sonu hosuma gitti; sarayi savunmasiz yakalayip darbe yapabilselerdi sacma olurdu...

dove dove oldurdu ya bi de vay anasini sayin seyirciler, siyirdi herif.. [/spo]
  • Yeni Oluştur...