Passanger Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ya mactan sonra buralarda fenerlı gorsekde ıyı olacak.Değil mi fistan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 fener alırsa maçı çökertin siteyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 buralarda olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 black iyimiş ama keşke maçtan sonra olsaymış. ya da bjk yendikten sonra, fener yenerse baştan malzemeyi verdiniz yani :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 o değil de biz 101.yılda rezil olduğumuzda paticik çökmüştü aylarca süperdi cuk oturmuştu:) ya da ben yanlış hatırlıyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yok öyle olmuştu ehehe ama 4-3 lük maçı konuşabilmişmiydik konuştuyduk galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 sıçtk bi sürü iddiaya girdim yine evet iddialar açıldı buyrun var mı giren ? :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 fener turu geçer diom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yemişim turu biz koyarız diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Haftasonu FB yenilmiş olsa BJK farkla yener derdim ama şuan iki tarafta favori diyemiyorum. Kalbim BJK o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 tümere bu yapıldı :P gitsen ne farkeder kalsan ne farkeder aldığın dolarlar elbet birgün biter beşiktaş çarşısı erkeğe küfreder işte sen bu kadar zavallısın tümerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Aman karakterıne uygun bır davranıs gösterdi hıc sevmedım zaten tumerı.Hıc sallamıyorum bıle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 profesyonellik deniyor ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bak prudent profesyonellık olması ıcın türkiyede Beşiktaştan başka takımda oynanmam dememesi lazım lazım.Ya fb yi takım olarak görmüyor ya da karaktersiz bir arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Tamamen karaktersiz bir insan, Bunu BJK'den ayrıldığı için değil ayrılmadan önce ettiği laf için söylüyorum, 48 saat önce; Beşiktaş'tan başka takımda oynamam 48 saat sonra; Tümer,Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Nedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 o 48saatten 1 ay önce de fenere küfrettiğini unutmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 fenerliler bu adamı nasıl içlerine sindirerek destek veriyor anlamıyorum ... http://www.youtube.com/watch?v=GJPtiB1F8J4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bu maçta desibel rekoru kırılacağını düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 evet taraftarın öyle bir düşüncesi var 150db ye çıkarmaya çalışıcaklar şahsen ben 2 gündür ses açıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 garibans' corner'dan izleycez maçı arkadaşlarla. kombine şart oldu, açık 40 yetele ne lan?! gitti paracıklarım. gelecek sezon kombine alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 pişmanım ben almadığıma 90ytl idi kombine :( bu sene gittiğimi maçlar 5 etti zarardayım :P seneye alıcam ama şampiyon olursa beşiktaşım kesinlikle fiyatlar uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 90ytl nedir ya beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 şu okul bıtsede kpss yı gecsemde ogretmen olsamda istanbula tayın olsamda kombıne alsamda vs vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 evet abi 90 cok iyi ben yetişemedim bu sezon başı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ben bide gidip amcamın oğluna aldım kombine :) çok koyuyo... adam o kadar dedi yapalım falan filan diye yok dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar