Lethious Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 "Uçmak için yeri ıskalamak gerekir." Birşey için lazımda. Bu sözden nasıl bir anlam çıkartıyorsunuz? Her türlü fikre açığım. Teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 uçmak kendını yer çekiminden yerden soyutlamaktır. ayaklarının yerden kesilmesidir.. yaşam ile ölümün ne olduğunu anladığın andır. ben o an farkettim neyin ne oldugunu.. kendımı havada hissettiğim an uçtugum an ayaklarımın yere basmadıgı an.. neyin ne olduguna yane bişeye tam olarak dışarıdan baktığımı anladığım an. bi çok anlam var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Yere baktiginda zemin yerine zeminden yuksegi gormektir. Zira ayaklarini basacagin ya da uzerinde bulunacagin katman zemin degilse havadasindir. (guzel salladim bence : p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 walla ben bi anlam çıkaramadım =)=) şahsi düşüncem..=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bardaaan dolu tarafına bakma mevzusu gibi bişi heralde. aslında uçmak imkansızdır, fakat böle söliyince sanki uçmak kolaymış gibi bi hava yaratılmış gibi geldi. evet öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 yeri ıskalamassan yerdesindir.uçmuyosundur. ıskalarsan yerde olmuyon.yerde olmayan herşey uçuyo mudur? yuoo.. o zaan bu burda tıkanır. benden bu kdr xD edit:imla [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 23:40 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 23:50 tarihinde, FromTheHell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Bazı şeyleri başarmak için diğer alışılmış şeylerden (asıl başarılı olduğu düşünülen şeylerden) taviz vermen gerekebilir Suda yürümek için yüzmeyi unutman gerekir gibi. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 23:45 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Ehah "Otostopçunun Galaksi Rehberi"nde böyle bir tanım vardı, da önce onu oku diyemem, 5 kitap =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 havada olmak için yerden vazgeçmen gerekir. hem havada hem de yerde olamazsın havada olman demek yerde olmadığın anlamına gelir ve hava için yeri feda etmiş yani yerde olma hakkını ıskalamışsın demektir ben böyle anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Bazı durumlarda kaybediyor gibi gözükürken aslında kazanıyorsundur hatta kazanmak için kaybetmen dahi gerekebilir. Misal, işin batıyor beş parasız kalıp sokak çalgıcılığına başlıyorsun, bu sayede keşfedilip ünlü bir sanatçı oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 aklima ilk geleni yazam =) yer = simdiye kadar sana ogretilmis topluma ogretilmis hersey baski sonucunda dogan seyler ve aslinda yapmaktan ya da sana yaptirilmasindan hosnut olmadigin seyler hava = tamamen kendi kurallarinla yasadigin bagimsiz oldugun bosluk hicbir yaptirim hicbir kural yok sen sadece yeri iskalarsan ucarsin ve ozgur olursun , kimseye hesap vermek zorunda kalmazsin yaptiklarindan dolayi yargilanmazsin hebele hubele iste =) [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 00:02 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Bende duz mantık yapcam Sımdı yer cekımını 0 la kafada bı hıh yaptınmı; Dunya yuvarlak ya o yuvarlagın sol ucunun bıraz ustunde oldugunu dusun - uzaktan bak ama google earth gıbı - assaya bıraktıgında kendını - aşşa derken alta dogru dunyaya dogru degıl - Yeri skalarsan çarpmassan yere pararlel olarak uçuyosun demektır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Yeri ıskalamışsan düşüyorda olabilirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 "Özgür düşünebilmek için önyargılardan kurtulmak gerekir." gibi bir anlam çıkardım, biraz kasarsam belki başka şeyler de çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ne kadar ba$arısız olursan ol onları görmezden gelip tekrar tekrar deniyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ZGnXo-vZm5c En sevimli video kategorisinde Youtube 1.si olmuştu galiba bu video. Sağlam yamuluyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 yüksek bir yerden düştüğünü hayal et, eğer yeri ıskalıyorsan (yani ona çarpmıyorsan) uçmuşsun demektir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bence ıskalamak; "görmemek, gözden kaçırmak" gibi düşünülebilir. tabularımız vardır. o tabular yıkılamaz. inandığımız gibi yaşarız ve inançlarımızın dışına çıkamayız. inançlarımızın dışında yaşanamaz da. kabul edemeyiz, saçmadır inançlarımızın dışı. bilim mesela, bu yönden inançlarımızın bütünüdür. sistematik inançlar bütünü. uçmak ise imkansızdır. inanamayız. oysa yaptığımız subjektif bakmaktır. havaya yerden bakarız. yerçekimi oldukça, düşeceğimizi bilerek. ve her düşüşün sonunda bir "yer"e çarpacağımızı da bilerek. oysa zihin, yerin çekiminden bağımsız düşünebildiği anda, özgürdür. uçabilir. ama biz tanrı değiliz. düşündüğümüz herşeye organik olarak bağlanırız. bu mantıkla tek çaremiz, yeri düşünmemektir. yeri düşünmediğin zaman uçabilirsin. artık yer yoktur. yer yoksa, yerde yürümek, yatmak, sürünmek vs. de yoktur. artık uçmak vardır. yeri ıskalamışsındır. aynı şimdi gökyüzünü ıskaladığın gibi. sadece uçmak ya da yeri ıskalamak değil hadise. hergün, binlerce şeyi ıskalıyoruz. çünkü insan "ben"cildir. herşeye "ben merkezli" bakar. ...diye de kolpalama yetisine sahibim. +rep pliz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bu sözden, söyleyen adamın "ben bi söz söliyim bi boka benzemesin, 5-10 tane genç te bunun ne demek oldugunu çözmeye calıssın" düşüncesi ile sarfedilen bişi oldugunu anlıyorum asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bu ürünü alanlar bunu da aldılar [spo]sçmak için deliğin dışını ıskalamak gerekir[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 sen bir kütleye sahipsen(kayda değer) ve de uçabilcek bi mekanizmaya sahip değilsen yer küre üzerinde kalmaya mahkümsundur.şimdi iki ihitmal var ya yer küre üzerindesindir yada değilsindir.bi kutuya ateş ettiğini düşün vuramassan kutu yerinde durur vurursan hareket eder.eğer yeri tutturursan yerdesindir ıskalarsan ucuyosun demektir.aaaa kafam mı güzell nedir anlamadımki [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 03:43 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: Spidee demiş ki; Ehah "Otostopçunun Galaksi Rehberi"nde böyle bir tanım vardı, da önce onu oku diyemem, 5 kitap =) Güneş benden önce davranmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: Ehah "Otostopçunun Galaksi Rehberi"nde böyle bir tanım vardı, da önce onu oku diyemem, 5 kitap =) çok büyük hayranıyımdır aslında. ikinci kez okuyorum şu an. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bir konuda başarılı olabilmek, başka bir konuda başarısız olmayı gerektirebilir. veya bir konuda başarısız oldu iseniz bu sizin başka bir konuda başarılı olmanızı sağlayabilir. yada chuck norris edit:yazım yanlışı [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 08:00 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 diyelim havuza atlıyorsun.. ama atlayacağın yeri(suyu) sıkaladın ve kafa üstü DANNN!! betona.. bu durumda öncelikle kafan yamyassı oldu ve pekmezi aktı ve ilerleyen günlerde pek parlak bi zekaya sahip olamayacağın aşikar.. zaten çok akıllı olsan betona atlamazdın ya neyse.. işte sen düşüp kafanı düzleştirdikten sonra olacak olan olay Medline'ın helikopterlen olay yerine intikal etmesi ve seni hastaneye götürmesi olacaktır.. işte uçma eylemi burada gerçekleşiyor.. zaten "Uçmak için yeri ıskalamak gerekir." söylemi bir sağlık sigortası reklamından alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar