Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 üstte dvd'yi övüp altta almayın der anlamında "paranıza kıymayın" demem sanırım :) 720P'lik Blu-Ray reklamı da koyulmuş birde, İki Disklik versiyonda filmdeki önemli karakterlerin bir TV programında ropörtajları var,mesela Harvey Dent,Sal Marone ile konuşma vs. ayrıca test edemedim tam olarak ama IMAX kalitesi adı altında 72mm ile çekilmiş sahneleri ek dvd'ye koymuşlar.PC ekranında baktım sadece de 720p onlarda sanırım,akşam bir ara kontrol edeceğim TV'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ben blueray'ini izledim gecen hafta .Daha önce izlememiştimde ve izlediğim ilk blueray film'di. İyiki böyle bir film'le acılısı yapmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Masticore said: Ben blueray'ini izledim gecen hafta .Daha önce izlememiştimde ve izlediğim ilk blueray film'di. İyiki böyle bir film'le acılısı yapmışım :) bluerayini nereden temin edebilirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Blu-Ray ürünleri satan her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 blurayin de turkce altyazı var mı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 nereler satıyor işte onu bilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Media Markt'ların tamamının Blu-Ray köşeleri var bulabilirsin, D&R'ların bazılarında satılıyorlar. Bu tip yerlerde bulursun şimdi isimleri aklımda değil,bulamazsan en iyisi www.ideefixe.com Dışarıya göre daha ucuz hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hatta link http://www.ideefixe.com/video/tanim.asp?sid=LXO297IE22KQH0ZZV5OX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://dergiweb.com/film/yeni-batman-den-fisiltilar-3454 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 haha , topicin ilk sayfasına baktım da,herkes nasıl da sövmüş health ledger'a böle joker mi olur lan die,fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Joker efsaneydi gercekten su bale uncharted filminde oynasa muthis olur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 topikin ilk sayfasında çok fazla fail var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 BAN HAMMER!! Gerek bize.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Anubisath said: haha , topicin ilk sayfasına baktım da,herkes nasıl da sövmüş health ledger'a böle joker mi olur lan die,fsdf haha en çok ta sam sövmüş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ne efsaneydi ya öff bi blueray çekim de izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 AMA tüm failların içinde bu en büyüğü: GwindonSurion said: Jim Carrey nin Joker karakterinin eline su bile dökemez bu joker abi evsiz gibi resmen Joker dediğin şatafatlı falan giyinir bu ne ya şu tatlılığa bakın yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o olay başlı başına efsane, konu açmıştı kimse çakmadan silmiştim msn'den abi napıyorsun demiştim, görmemiş olacak ki gelip birde buraya yazmıştı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hahaha adam pengueni joker sanmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yemezler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Longshanks said: hahaha adam pengueni joker sanmış lol nice try bro :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hayır bi de en tepede yazıyor eşşek kadar riddler diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Aluriel said: Longshanks said: hahaha adam pengueni joker sanmış lol nice try bro :> ikiyüz ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tüh be tutmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 BeIlow said: Joker ise Jack Nicholson dan sonra Heath Ledger olmuş. Ne kadar gider Joker rolü bilmiyorum ama ben pek yakıştırmadım bu tipe jokeri thasaad said: Ama ilk göz ağrım Jack Nicholson ın yerini kimse dolduramaz. Diablo said: bu oğlancı dan joker mi olur yahu Sylian said: Joker tip olarak hic yakismamis, ama ewan'in oyunculugu gayet iyidir. Yine de yanlis bir secim yapmislar bence Mr_Hand said: Jack Nicholson değilse bile ona benzeyen biri oynamalı bence. Nicholson o karakteri kendi yarattı resmen be. Başkası oynarsa tamamen değişir bence Jokerin olayı... Kısaca Jack Nicholsondan daha iyi oynayacak biri olacağını sanmıyorum diim... cado said: bu jokere edilmiş bir küfürdür Rewendor said: Ama Joker rolüne Jack Nickolson'dan sonra kim gelirse gelsin yakışmayacaktı. Bu joker özellikle kat ve kat kötü olmuş ama. Sam said: eee joker'in tipi pek olmamış bence.. bir de tabii jack nicholson'dan sonra çok zor. MeSh said: bu arada; joker böyle olacaksa. o da çok fena. hiç beenmedim yani. adam direk sokakta yaşiyo sanki.. jack nicholson'dan sonra zor zaten işi her halükarda da.. Sam said: ayrıca son resimlere tekrar baktım da.. ne bu yeni joker ya, şaka gibi. Asteroth said: Jack Nicholson'dan sonra bu Joker hakkaten şaka gibi. Sylian said: İgrenç olmuş ya tek kelimeyle igrenç. Ayrıca youtube'deki yorumlar kafamı attırdı; yok gotham city aynen böyle olmalıymış yeni joker eskisinden kat kat daha karanlık ve gerçekciymiş. Adama sorarlar, hiç mi orijinal batman çizgiromanı okumadınız denyolar... GwindonSurion said: Jim Carrey nin Joker karakterinin eline su bile dökemez bu joker abi evsiz gibi resmen Joker dediğin şatafatlı falan giyinir bu ne ya şu tatlılığa bakın yirim internette film çıkmadan önce insanlar heath ledger'ı çok eleştirdi. film çıktıktan sonra ise herkes bir anda "why so serious"çı kesildi. durumun tam tersine dönmesi ilginç oldu. burdaki postlar da hep kötülemiş heath ledger'ı, ama adam iyi performans sergiledi. teaser'ı ilk çıktığında şurdaki gülüş çok hoşuma gitmişti: http://www.youtube.com/watch?v=UWw0ov-cAUg filmi geçenlerde tekrar izledim de adamlar şahane film yapmış. keşke ölmeseydi heath ledger. sırf çok iyi oynadığı için değil. daha başarılı bir aktör bulsalar bile sık sık karakterin oyuncusu değişmesi pek güzel olmuyor, boşlukta hissettiriyor. mark hamill versiyonu: http://www.youtube.com/watch?v=_gBWpWwIBKw jack nicholson versiyonu: http://www.youtube.com/watch?v=YTsW9GTrCys heath ledger versiyonu: http://www.youtube.com/watch?v=rHWe_bsHdCs john dimaggio versiyon: http://www.youtube.com/watch?v=g_JIlP9k_fk hep güzel. yeter ki 60lardaki caesar romero versiyonu gibi olmasın: http://www.youtube.com/watch?v=CjiIHfKwi0Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar