Suark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 o saç o tip ııh yemez gayri, yani ne diim babyface bi karakterdir superman bole ışık saçar suratı iyidir yani adam nur vardır yuzunde ne bılım GAY dir superman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 yenı ızledımde scarface öldümü ölmedimi tam çözemedim : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ölmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yeni izledim bunu. Çok güzel film. Ama kusursuz değil, IMDB derecesi biraz abartılmış sanki. Sanırım 14 inç bir laptop ekranı yüzünden beni bu kadar etkilemedi bu film. Tamam Joker'in performansı çok iyiydi, Sezar'ın hakkı Sezar'a. Ama göze batan şeylerde yok değildi; Açıkçası ta dünyanın öteki ucundan herifi paketleyip getirmek etikte, milletin telefonlarını kullanmak değil? Çok ucuz bir Amerikan ahlak anlayışı? Tehlikeli bir manyak, kelepçesiz ve silahsız tek bir polisin eşliğinde bir odada. Sanki kaçması için senaryo biraz fazla zorlanmış. Gemide de tetiklere kimse basmadı, artı 140 küsür oy çıktı düğmeye basmamaya. Hadi canım. Bizim şehir hatlarında yap bunu, milletin yarısı kendi basar o tuşa demiyeceğim ama bir gemi dolusu insandan kimse mi? Tamam güzel bunlar bütün filmlerde olur ne diye kafayı takacaksında herkesin bu kadar mükemmel bulduğu bir film için bana göze battılar. Yani Gotham'ın o karanlık eski halini seviyorum desem tamam o benim kişisel zevkim. Kesinlikle çok iyi film. Ama biraz abartıldığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Apis said: Açıkçası ta dünyanın öteki ucundan herifi paketleyip getirmek etikte, milletin telefonlarını kullanmak değil? Çok ucuz bir Amerikan ahlak anlayışı? Burda mantik hatasi yok, amerikalilar hakikaten oyle. Ucuzmudur degilmidir bilemem ama adamlarin kafa oyle calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 biz de apo'yu paketleyip getirdik o hesaba göre. yasaları çiğneyen adam, nerede olduğunun ne önemi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Apis said: Açıkçası ta dünyanın öteki ucundan herifi paketleyip getirmek etikte, milletin telefonlarını kullanmak değil? Çok ucuz bir Amerikan ahlak anlayışı? yooo yakın tarihte bile ne adamları nerelerden paketleyip ambalajlayıp nerelere getiriyorlar. çok da şaşırmamak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 All-Time USA Box office Rank Title USA Box Office 1. Titanic (1997) $600,779,824 2. The Dark Knight (2008) $513,238,453 3. Star Wars (1977) $460,935,665 4. Shrek 2 (2004) $436,471,036 5. E.T.: The Extra-Terrestrial (1982) $434,949,459 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bi gün oturcam 38 sayfa insanlar neyi beğenmiş okucam. ama işim olmadığı bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 izle abi onun yerine :P ben okudum hakzı deiler ilk başta 2-3 kişi dışında cek nikılsından sonra jokeri kimse oynıyamaz hade hode demiş ama sonra herkes izledikten sonra domalmş kısaca bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 filmi izledim de bi joker mükemmeldi diye bu kadar güzel konseptin içine edilmiş bence. neyse sevenlere saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tellos said: cek nikılsından sonra jokeri kimse oynıyamaz hade hode demiş ama sonra herkes izledikten sonra domalmş kısaca bu. herkes? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Heath Ledger acayip rol kesmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 İlk sayfalara göz attım belliki kimse Heath Ledger'den böyle yüksek bir performans beklemiyormuş ancak adam gayet başarılı oynamış tüylerim diken diken oldu resmen, bu adama öldü o yüzden oscar veril(ecek)di diyenlere teklifim dünyayı kurtaran adamın oğluna devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yeni izleme fırsatım oldu. Mükemmel bir film olmuş. Umarım bir dahaki film Heath Ledger ı aratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Nomak said: yenı ızledımde scarface öldümü ölmedimi tam çözemedim : ( scarface izlememiş bünyelere hitaben bu zamana kadar neden izlemediniz orası da ayrı bi mevzu zaten. valla scarface filmin sonunda ölüyordu. çata çuta tarıyorlar adamı scarface ne abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 lan ben bunu hala izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kingpin allah cezanı vermesin halen izlememiştim o filmi be. edit: ohara aynı anda lam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 haha bende izlemedim ki ddffgds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 *Jedi Mind Trick* -En yakın pencereyi açmak istiyorsun- -Şimdi Pencereden atlamaya hazırlanmak istiyorsun- -Sen pencereden atlamayı çok seviyorsun- -O kadar çok seviyorsun ki şimdi atlıycaksın- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 gotham city i yeniden dizayn edenin allah belasını versin ne lan bu bi 89 daki joker ın olduğu gothic şehre o kiliseye bak bide bundaki yemişim teknolojiyi şehrin adı üstünde pf Ayrıca Jack Nicholson ownz all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Tim Burton faktör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 dvd ripi çıktı izledim... Jokera harbi doyamadım tekrar tekrar izliyorum Why so serious?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ya bırakın su filme 7 den yukarı vermem ellerim kırılır. iyi oynuyo dedikleri jokerde iki agız şaplatıyo diye çok gerçekçiyse ben tuvaletimi yaparken çok gerçekçi davranıyorum bende çok iyi oyuncuyum. sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 SenariouS said: dvd ripi çıktı izledim... Jokera harbi doyamadım tekrar tekrar izliyorum Why so serious?! aynen. 2 kere seyrettim 2 günde. genel olarak beğenilen şeyi beğenmeyerek ego tazeleyenleride anlamıyorum ben. evet herkes çok beğendi siz beğenmeyince çok farklı oluyosunuz forum viledaları sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar