ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Quel-Thul said: said: sana 12 milyona basalım dediler. Ahahaahah ahahahah pardon ama birden çok feci gülesim geldi ahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bugun gitmek istiyorum, bakalim hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 jack'in jokeri her zaman on numara kalıcak gözümde ama heath'in o gülüşe rep vermemek elde değil. gelse de gitsek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 film cok iyiydi, harvey dent/ two face kismi biraz ekstra kacti sadece (cook uzun bi film) Heath Ledger cidden cok iyi bi perfomans gostermis, adam tum glory ile gitti resmen, ozellikle mafya ile ilk tanisma sahnesinde Joker i ilk ciddi taniyisimiz falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 152 dakika iyiymiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 oha imdb de 9.7 almıs 23bin kişi oylamış ve 1. sırada ilk 250 de yuha yuh çüş oha öeah heath legder ölmeseydi böyle olur muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ölümünden çok performansı konuşuluyor adamın ya, ama onun da etkisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 IMDB tarihine yazıldığı andır. 47 bin kişi oldu, hala 9.7/10 ŞAKA GİBİ.. BEST MOVIE OF ALL TIMES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lan gene babayi aldim, filme gidemedim, bilet kalmamis. iki gundur babalara geliyorum, bi kursun dokturup, nazar boncugu filan takiim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 spoylirima bak filmin sonunu ogren, biliyorum bakmak istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hani spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bakmazsan vururum deseler bakmam, hancocka gittim batman yerine zaten. asshole! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ohaaaaa 9.7 ne lan?)%^!'(!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Satışa açılmış IMAX için, cuma - cumartesi - pazar - pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet. istanbulda yaşayıpya istinyeye hiç gitmemiş biri olarak, 25 temmuz gecesi saat 00.30'da ordayim.. ilk kez imax'te film izlicem, görülen o ki izlediğim en iyi filmlerden biri de olacak. çifte orgasm olcam sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bu ne ya millet 1 hafta evvelden bilet almaya falan çalışıyor yer sıkıntısı mı çekicez ciddi ciddi :P edit:Heath Ledger'a da nası makyaj çektilerse castte yazmasa anlamam yani o olduğundan hiç benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Valla pazar 15:00 seansı şu anda bomboş, ama tabi 2 güne ne olur bilinmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 MeSh said: evet. istanbulda yaşayıpya istinyeye hiç gitmemiş biri olarak, 25 temmuz gecesi saat 00.30'da ordayim.. ilk kez imax'te film izlicem, görülen o ki izlediğim en iyi filmlerden biri de olacak. çifte orgasm olcam sanırım.. Metro+Dolmuş kombosuyla en hızlı ulaşım sağlanabilir! Araban varsa zaten derdin yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Hisarüstü'nden nasıl ulaşılır bu İstinye Park'a? Var mı bir bilen? Bebek, Etiler vs. civarından da tarif etseniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Çevre yolu ve 2. köprü tabelalarını takip et! sonra köprüye değil maslağa doğru gel! İtu metro inşaatından sonra sağdaki yoldu takip edersen 200 300 metre sonra solunda kalıcak! Alt geçitlerde ki tabelalarla otoparkına ulaşabilirsin. Otobus: Rumeli Hisar Ustu - Sarıyere binip Bp'nin olduğu sapakta inip yürüyebilirsin yada daha erken inip dolmuş yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 CoolRider said: Çevre yolu ve 2. köprü tabelalarını takip et! sonra köprüye değil maslağa doğru gel! İtu metro inşaatından sonra sağdaki yoldu takip edersen 200 300 metre sonra solunda kalıcak! Alt geçitlerde ki tabelalarla otoparkına ulaşabilirsin. Otobus: Rumeli Hisar Ustu - Sarıyere binip Bp'nin olduğu sapakta inip yürüyebilirsin yada daha erken inip dolmuş yapabilirsin. istinye park temsilci misin sen arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 CoolRider said: Çevre yolu ve 2. köprü tabelalarını takip et! sonra köprüye değil maslağa doğru gel! İtu metro inşaatından sonra sağdaki yoldu takip edersen 200 300 metre sonra solunda kalıcak! Alt geçitlerde ki tabelalarla otoparkına ulaşabilirsin. Otobus: Rumeli Hisar Ustu - Sarıyere binip Bp'nin olduğu sapakta inip yürüyebilirsin yada daha erken inip dolmuş yapabilirsin. Teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Abi ne kadar populer olursa bizim buranın raici artıyor :D Ayrıca Pati halkına yol hizmeti veriyoruz :D Hatta süper bir fikir bir seansta kara kılalım Paticik olarak gidelim buluşma+Batman süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 1 Agustos icin IMAX biletim olmasina ragmen, dayanamadim ve 26'sina en guzel yerden 20 poundluk bilet aldim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 peki banada yardım edin, yarın istinye amerika konsoloslugunda vize görüşmem var, ordan çıkışta da imax'e gidip bilet aliim diyorum, yakınmıdır? hiç bilmiyorum oraları 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar