Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 çok güldüğüm bir replik. [spo] The Warlock: Oh... so you're a fan of the Fett? John McClane: [standing next to a stand-up simulacrum of Boba Fett] No, I was always a fan of Star Wars... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 saf aksiyon baya eglendim ama senaryo tekliyor bence mantiktan dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 [spo]o bilgisayarları virüs gönderip nasıl patlatıyolardı onu çözemedim ben ya[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Muhteşem :) % 100 aksiyon adresini buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 oha ilk kez saf bir aksiyon filminin bu kadar övgü aldığını gördüm ben paticik forumlarında kesin dandiktir film :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 O diil de, esnerken okuyodum güncel başlıkları, bu topiki görüp adını Rock Hard Ride Free okuyunca heyecanlandım birden. Dedim Priest için film falan mı çekiliyo. Diilmiş sdfsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 aket-atum [spo]virüsle patlatmıyolar, virüs bilgisayarın ağzına ediyo sonra adam delete tuşuna bastığı anda bilgisayarın altındaki 3-4 tane c4 patlıyo.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hoşuma gitti film bildiğimiz die hard serisi Bruce burdan sesleniyorum kaç yaşına geldin artık bırak action filmlerini. Okadar yara bere almışsın sen hala terminator gibi dolaşıyon cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 e ne yapsın adam vali olamadı ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 arabalar ordan oraya sekiyor, negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bana cok klişe ve boş geldi şahsen : ) filmn yarısında cıkmayı bile düşündm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 reklamda arabayla helikopteri patlatınca vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 içinde "yippee ki yay motherfucker" repliği var mı? standart mclane geyikleri dönüyor mu? mclane in üstü başı yi,ne kirleniyor kanlanıyor mu? die hard3'teki gibi (ki bence en güzel filmidir serinin) max. ve hatta limitsiz aksiyon, bol patlamalar var mı? sinemadan çıktıktan sonra sokakta evinize yürürkene bina çökse, otobüsten makineli adamlar çıksa ne biliiim kenarda duran taksi havaya uçsa dahi iplemeyecek ve cool takılacak kadar benimsetti mi film size aksiyonu? dur lam ne yapıp edip gidelim yarın kardeşle.. benim bi kanlı atletim olacaktı.. nerede acaba? hmm boynuma da rozetimi asayım da öyle gideyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Film en çok Die Hard 3'e benziyor. Replikler oradaki kadar iyi değil açıkçası ancak aksiyon olarak tanımlamak gerekirse kullanılacak sözcük kesinlikle "limitsiz" olur. Aksiyon durmuyor ve her sahne resmen bir öncekinin pabucunu dama atıyor. Seriyi seviyorsanız veya aksiyon arıyorsanız fazlasıyla memnun kalacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yalnız adamımız mclane'de eskı fılmlerde hıssedebıldıgımız, kaybedıp kaybetmeme arasındakı cekısme, efendım bıraz korku, endıse tamamıyle kaybolmus bu fılmde. dırek "yav gene ıkı velet dunyayı ele gecırmeye calısıyo, aksam aksam gel de benı patakla dıyorlar yaa" modunda gezıyo, kazanacagından yuzde yuzon emın, kafasında roketler patlarken bıze klasık bruce wıllıs yarım agız tebessumunu vermeyı de bılıyor. gıdılesı gorulesı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Serinin en kötüsü 2. film mi yoksa bu mu diye arada kalmama sebep oldu (Bu serinin her bir filmi en baba aksiyon filmlerinden daha iyidir, kötü demem sadece serideki yerleri için geçerli). Zor Ölüm 3'ten daha iyi olmasını zaten beklemiyordum, ama bu kadar basit olmasını da beklemiyordum. Sadece action a.q. (ama sade action sevenleri de doyurur o ayrı.) Trafiğin kavşak kavşak birbirine girişini gösteren kuş bakışı sahne için izlenebilir, e tabi bi de ilk 3 filmin hatrına. "Ajan Johnson mı, yine mi?" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Aksiyona doyurdu film , baya baya başarılıydı bence . [spo]Filmde bilgisayar çok az kullanılmış bir de okuduğum bir şeye göre , hürriyet keyifti sanırım , o yüzden ayrı bir hayranlık duydum filme . Arabanın helikoptere girme sahnesi mesela bilgisayar değilmiş yani , hakkaten sokmuşlar , nasıl yapmışlar bilemedim .[/spo] [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:00 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 cok super film olmuş yahu... yanı eski filmlerin akıl oyunarı yok bunda bi 3. filmdeki yanar dönerlik yok evet ama olsun yanı filmdeki 5 er dakkalık her aksiyon sahnesinden 1 hollywood filmine yetıcek kadar aksiyon cıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Xaenin eğer o dediğin gerçekse OHA! demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 samuel jackson eksik ama kesin gideceğim gene de gelir gelmez.. :) ekleme: yalnız serinin ilk ve üçüncü filmi john mctiernan gibi predator'ü de yapan bir action ustasının elinden çıkmıştı, o tadı herkes yakalayamaz yani normal. (bkz ikinci film) [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:22 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 cok begendim ben cok, actiona doyduk resmen yani :) [spo]jet sahnesinde oeh olduk ama uzerine atladigi sahne hehe onun disinda jetin alt motoru acip helikopter tribine girmesi efsaneydi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 [spo]harrier değilmiydi o jet zaten?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Spoilerle uğraşamicam, benimde takıldığım sahne zegna nınki ile aynı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 [spo]Jet F-35, Joint Strike Fighter. tık[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 [spo]Tai jsf projesine dahil, 2010'a kadar f-16 yerine geçicek son insanlı savaş uçağı, manyak bir uçak.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar