Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Live Free or Die Hard

dory

Öne çıkan mesajlar

içinde "yippee ki yay motherfucker" repliği var mı?
standart mclane geyikleri dönüyor mu? mclane in üstü başı yi,ne kirleniyor kanlanıyor mu?
die hard3'teki gibi (ki bence en güzel filmidir serinin) max. ve hatta limitsiz aksiyon, bol patlamalar var mı?

sinemadan çıktıktan sonra sokakta evinize yürürkene bina çökse, otobüsten makineli adamlar çıksa ne biliiim kenarda duran taksi havaya uçsa dahi iplemeyecek ve cool takılacak kadar benimsetti mi film size aksiyonu?

dur lam ne yapıp edip gidelim yarın kardeşle..

benim bi kanlı atletim olacaktı.. nerede acaba? hmm boynuma da rozetimi asayım da öyle gideyim!
Sosyal ağlarda paylaş

Film en çok Die Hard 3'e benziyor. Replikler oradaki kadar iyi değil açıkçası ancak aksiyon olarak tanımlamak gerekirse kullanılacak sözcük kesinlikle "limitsiz" olur. Aksiyon durmuyor ve her sahne resmen bir öncekinin pabucunu dama atıyor. Seriyi seviyorsanız veya aksiyon arıyorsanız fazlasıyla memnun kalacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız adamımız mclane'de eskı fılmlerde hıssedebıldıgımız, kaybedıp kaybetmeme arasındakı cekısme, efendım bıraz korku, endıse tamamıyle kaybolmus bu fılmde.

dırek "yav gene ıkı velet dunyayı ele gecırmeye calısıyo, aksam aksam gel de benı patakla dıyorlar yaa" modunda gezıyo, kazanacagından yuzde yuzon emın, kafasında roketler patlarken bıze klasık bruce wıllıs yarım agız tebessumunu vermeyı de bılıyor. gıdılesı gorulesı.
Sosyal ağlarda paylaş

Serinin en kötüsü 2. film mi yoksa bu mu diye arada kalmama sebep oldu (Bu serinin her bir filmi en baba aksiyon filmlerinden daha iyidir, kötü demem sadece serideki yerleri için geçerli). Zor Ölüm 3'ten daha iyi olmasını zaten beklemiyordum, ama bu kadar basit olmasını da beklemiyordum. Sadece action a.q. (ama sade action sevenleri de doyurur o ayrı.)
Trafiğin kavşak kavşak birbirine girişini gösteren kuş bakışı sahne için izlenebilir, e tabi bi de ilk 3 filmin hatrına.

"Ajan Johnson mı, yine mi?" :P
Sosyal ağlarda paylaş

Aksiyona doyurdu film , baya baya başarılıydı bence .

[spo]Filmde bilgisayar çok az kullanılmış bir de okuduğum bir şeye göre , hürriyet keyifti sanırım , o yüzden ayrı bir hayranlık duydum filme . Arabanın helikoptere girme sahnesi mesela bilgisayar değilmiş yani , hakkaten sokmuşlar , nasıl yapmışlar bilemedim .[/spo]

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:00 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

samuel jackson eksik ama kesin gideceğim gene de gelir gelmez.. :)

ekleme: yalnız serinin ilk ve üçüncü filmi john mctiernan gibi predator'ü de yapan bir action ustasının elinden çıkmıştı, o tadı herkes yakalayamaz yani normal. (bkz ikinci film)

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:22 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...