Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 6-7 ay sonra tekrar şans eseri favouritesimde denk gelip seyrettim, sonra millete yine gönderdim falan. Harbi muhteşem ötesi bir reklam ya, yine aynı etkiyi yarattı.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 vay be... hayat boyu tüm replerimi bu videoya yatırdım
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 -Wissy said: Tam Cem Uzan. =] konsept olarak tüm politikacıların dediği şeyler bunlar zaten de reklam süper yaratıcı. kim hazırladıysa bunu helal olsun yahu ben adamın içtenliğine falan değil reklamın yaratıcılığına bittim
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 gormemistim ben, hayran kaldim valla.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ardeth said: vay be... hayat boyu tüm replerimi bu videoyu yatırdum
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 niye birinin ne zaman bir yazdığımı alıntılıyası gelse feci yazım hataları oluyor orda :/ bahtsız mıyım neyim
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 acaba bizimkiler nezaman bukadar dürüst olcaklar?...
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 eudoxus said: acaba bizimkiler nezaman bukadar dürüst olcaklar?... ne dürüstü? bu arada hayran kaldım ben de helal hipnoza sokmuştur bu arjantini.
Creus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 işte reklam böyle olur dedirten cinste birşey yapmış yaratıcı ekip.helal olsun.
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tamam iste hepsi gidip yanlis adama oy vercekler simdi.. tanidik geldi mi ? [gerci bizde dogru adam diye bisi yok ama olsun :P]
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu adami secerler yer icer dagitir ulkeyi politikacilara hakemlere avukatlara cennet yok dememisler bosuna
Burax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 oha biz oy verebiliyor muyuz? verebiliyorsak bu adama vercem de çok güzel ii düşünülmüş +replik bir reklam olmuş
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Seçimi eski başkanın karısı kazandı.
Öne çıkan mesajlar