Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Kavga bitti dertlere son..Firefox ve MS Güçlerini birleştirdi..İşte reklam filmi.. Burdan [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 13:13 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ofişıl web site da burada http://www.msfirefox.com/microsoft-firefox/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 şimdi ben, "ie'nin de firefox'un da yaptığı işleri zaten opera yapıyor" dersem dayak yiyecem diye korkuyorum. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bu microsoft günün birinde linux a geçerse amma gülerim ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Auhauah ne alaka yaa,bu reklam ie7'nin reklamı:P,aylar önce çıkmıştı bu geyik firefox ve ie birleşti diye ama fason olduğu ortaya çıkmıştı:)heralde hala inananlar var..lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 len bende diyorum nası oluyor bu iş. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 LoL dalgasına bu System Requirements Computer/Processor Quadcore CPU 4.6GHz processor or higher (For the loading of Hotmail.com) Edit: Yalnız site o kadar reklam edilmiş ki pagerank'ı 6 olmuş :D [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 13:40 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 güle güle güzel firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ya bu verdiğiniz site çok ofişıl gibi duruyo sanki, önceki geyiği biliyodum da bu site resmen profesyonel yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 adamlar işsiz yahu oturmuş kasmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 mail'e kaydolun ve terms of use bölümünü okuyuın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Yazılımda forumların bitmeyen kavga topicleri ya browser savaşlarıdır,ya işletim sistemi savaşlarıdır (bu demode oldu biraz eskiden linux vs windozken şimdi linux paketleri boy göstermekte) yada antivirus ;) Bakın yukarıda bir sazan arkadaş var ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 HAHAHA said: "LOL, Microsoft Firefox is the merging of unsurpassed technologies, and will effectively trash all its competitors, LMAO!" - Walt Mossberg, Wall Street Journal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar