Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Warcraft 3 Sunucusu Acilmistir (Sunucu kapalı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pati.reg i çalıştırdım
battle net e tıklayınca connecting de kalıyor
edit: girdi

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 18:59 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Özendim çok fena. Ben de kuracağım, indiriyorum. Umarım key sorunu falan yoktur.

Bir de oynamayı bilmeyen biri olduğumdan özellikle beni sevmeyenler için über fırsat =)

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 15:13 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Oynamam ben seninle. Tam yenerken disconnected from server falan yazar, neme lazim :D

(saka bi yana oynayalim tabi ya. bi 10 gun icinde tamamen bosa cikiyorum sinavlar isler gucler olaraktan)
Mesaj tarihi:
Oyuna girmekte sorun yaşayanlar;
http://rapidshare.com/files/28148962/ed4fc16887ea6b941c7a1aec86eda272.exe.html
Burdan wepla installeri kurun içinde 1.20 c patch da var dier gerekenlerde :p daha sonra http://www.paticik.com/dosya/warcraft3.zip bunu indir içindekileri warcraftın yüklü olduğu yere çıkar warcraft.reg den çalıştır tamam de w3l.exe den oyuna gir.Eğer hala sorun yaşıorsanız w3lh.dll yi silin gene olmazsa uninstal edip tekrar kurun hiç crack yapmadan dediklerimi uygulayın.
Mesaj tarihi:
ya ben de oynamak istiyorum, ben de 1.20e var, paticik serverına girmek için gereken şeyi indirdim, w3l yi açınca hata verip wrong game version (need v107) diyor, şimdi kenjuro nun verdiği rapidshare linkindeki şeyi indiriyorum, çalışacak mı? daha inmedi de sabırsızlıktan sorayım dedim
Mesaj tarihi:
ok ok, şu 40 küsür mb lık 1.20e ile de oynamamı sağlayan şeyi indirmeden önce paticik registry sini yüklemiştim, onu yükledikten sonra birdaha registry yi yüklemek gerekiyormuş, şimdi oldu...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Weplada oynuyorum. Sanırm sadece reg dosyasını çekecem. Ama tekrar weplada oynamak istersem bu seferde weplanın reg dosyasını mı kullanacam? Nası bir iş bilen anlatsın pls.
Mesaj tarihi:
Regedit'e girip, "Battle.net Gateways" diye arama yap. Karşısında sende gözüken serverlar olur. Oraya çift tıklayıp açılan yerdekileri sil ve aşağıdakileri kopyala yapıştır oraya. Hem wepla, hem eubattle, hem de pati görünür olcak orda. istediğini seçip girersin oyundan.
said:
1001
03
server.eurobattle.net
1
Europe PVPGN (eurobattle.net)
waxxi.mine.nu
1
WBnet
212.175.238.73
0
Paticik

p.s:bunu yapmadan önce reg dosyasının yedeğini alırsan sonraki bir probleme karşı önlem olur..
  • Yeni Oluştur...