Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Dikkat ederseniz adam haz alıyor o hayvani olayı yapmaktan. Yanardağ patlıyor gibi resmen ağkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 öl bi boneC ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 sivilce sıkmaktan ben de haz alıyorum. insan rahatlıyor adeta. vücudundan gereksiz bir şeyi atıyorsun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 haz almak için daha güzel patlamalar mevcut, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Hepimiz sivilceyiz, hepimiz iriniz. Bir sivilce sıkıldı bin sivilce çıktı !!! sfkdljhjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 az daha siksa beyin gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Olsaydı gelirdi o sıkmaya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 yuh be, nerden çıktı o kadar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 adam sağlam sıkıyor abi. o ne lan , oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bence 3d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 o ne yau, amanın.. git doktora işte, gerzek herif ya o.O hayır bi de izlerken bişey olmadı da, şimdi düşündükçe.. örğ.. börck.. vıcırck. BEVV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 böyle sivilce bile patlatamadık be allah kahretmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 öeh adam bütün içini boşalttı sanırım ergenliğinden itibaren biriktiriyordu içinde ıyy bi de yanağına sürüyor aynen orda da çıkar ohh temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 çok ta temiz iş çıkardığı söylenemez tabi. adam dayak yemiş diyoruz da , dayağı biz yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 said: Aragorn üye § 06 Nisan 2007, Cuma - 20:11 Youtube dalgasına ölecek gerizekalı. Halbuki iltihap bu sıkılır mı öyle mal gibi, küçücük sivilceleri bile sıkmayın diyorken dermatologlar. Merhem sürecen medeni insanlar gibi, ne desek az. Midemizin bulandığıyla kaldık :S Ultima Online: Kingdom Reborn. Experience UO like Yalniz söylediginde az biraz hakli olabilirsinde, bu sivilceler icin o söylediklerin gecerli degil =) sahsen bunun gibi 2 tane geldi gecti bende ve iltihabindan dolayi vücut direncin acaip bir derece düsüyor kusmalara basliyorsun yürüyemiyorsun bile (ben bunlari yasadim) tek caresi ise daha da yayilmadan patlatmak Adamin yaptigi benimkinin yaninda 3/1 kalmis yarim saat o beyaz iltihabi cikardigimi ve en sonunda iltihabin kökü olan yuvarlak kismi cikarirken az kalsin bayildigimi hatirliyorum. Sonuc olarak 2,0 kalem ucu gibi bir deligin kapanmasini bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 irennçç.:s allahtan bende sivilce çıkmıo doru düsgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 @ultrAslan Yavuz Sultan Selim'in sivilcesini (ya da çıban ikisi de iltihap) sıktırdığından dolayı öldüğünü hepimiz biliyoruzdur. Bence kesinlikle sıkılmamalı, birçok ilaç ve merhem var, boşuna yapmıyorlar heralde. Sıkmak bir nevi kötü görüntüden kaçış gibi gözüksede, aslında başa daha büyük belalar açar. Özellikle de iltihap'ın kana karışması ölümüne bile yol açabilir, senin baban da söylüyo olması lazım bunları sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 herkes iğrenç dediği için bakamadım, devasa bir sivilce mi var yoksa daha da iğrenç şeyler de mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Aragorn taniyorsun beni, önce ilac denedik tabi ki hatta almanya'da yasadim 1 tanesini doktora gittigimde tek care etrafina ilac sürüp patlatmak oldu. Evet direk banyoda hadi sıkalım olmadi bizimki etrafina melhem sürdük yumusamasini bekledik sonra güzelce yok ettik. Benim dudagimin sag üstünde cikmis gözümü kapatmaya kadar gitmisti sag gözümü acamiyordum ne kadar büyüdügünü tahmin edebilirsin. Görüntü düzeltmek degildi amac, amac kör olmamakti babamin söyledigide buydu bana. Patlattim temizledim iltihabi 5 dakika gecmeden üstümde ne hastalik ne kirginlik vardi. Belkide benimki farkli birseydi ama sivilce gibi birseydi iste. Ayni renkte iltihap cikmisti. [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 23:11 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 iğrenç, akşam akşam izlemez olsaydım. gerçi yüz ile oynamak gerçekten sakıncalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 googleın açıkken dans edin google'ın müziğini içinizde hissedin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 insan mı bunu yapan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Bu ne ya Pasta kremasi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ne güzel eğitici video işte sivilce sıkma olayına karşı merakı olanlar için birebir tıkla izle iğren vazgeç yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 19 yaşındayım bugüne kadar toplam 10 tane sivilce belki çıkarmışımdır. hepsini sıktım bişi olmadı bana? iz falan da kalmadı. allaan sevgili kuluyum galba lan hehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar