Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Dikkat ederseniz adam haz alıyor o hayvani olayı yapmaktan. Yanardağ patlıyor gibi resmen ağkü
Dev Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 sivilce sıkmaktan ben de haz alıyorum. insan rahatlıyor adeta. vücudundan gereksiz bir şeyi atıyorsun resmen
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 haz almak için daha güzel patlamalar mevcut,
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Hepimiz sivilceyiz, hepimiz iriniz. Bir sivilce sıkıldı bin sivilce çıktı !!! sfkdljhjs
kitana Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 adam sağlam sıkıyor abi. o ne lan , oha.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 o ne yau, amanın.. git doktora işte, gerzek herif ya o.O hayır bi de izlerken bişey olmadı da, şimdi düşündükçe.. örğ.. börck.. vıcırck. BEVV.
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 böyle sivilce bile patlatamadık be allah kahretmesin...
ivy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 öeh adam bütün içini boşalttı sanırım ergenliğinden itibaren biriktiriyordu içinde ıyy bi de yanağına sürüyor aynen orda da çıkar ohh temiz
kitana Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 çok ta temiz iş çıkardığı söylenemez tabi. adam dayak yemiş diyoruz da , dayağı biz yedik.
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 said: Aragorn üye § 06 Nisan 2007, Cuma - 20:11 Youtube dalgasına ölecek gerizekalı. Halbuki iltihap bu sıkılır mı öyle mal gibi, küçücük sivilceleri bile sıkmayın diyorken dermatologlar. Merhem sürecen medeni insanlar gibi, ne desek az. Midemizin bulandığıyla kaldık :S Ultima Online: Kingdom Reborn. Experience UO like Yalniz söylediginde az biraz hakli olabilirsinde, bu sivilceler icin o söylediklerin gecerli degil =) sahsen bunun gibi 2 tane geldi gecti bende ve iltihabindan dolayi vücut direncin acaip bir derece düsüyor kusmalara basliyorsun yürüyemiyorsun bile (ben bunlari yasadim) tek caresi ise daha da yayilmadan patlatmak Adamin yaptigi benimkinin yaninda 3/1 kalmis yarim saat o beyaz iltihabi cikardigimi ve en sonunda iltihabin kökü olan yuvarlak kismi cikarirken az kalsin bayildigimi hatirliyorum. Sonuc olarak 2,0 kalem ucu gibi bir deligin kapanmasini bekliyorsunuz.
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 irennçç.:s allahtan bende sivilce çıkmıo doru düsgün
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 @ultrAslan Yavuz Sultan Selim'in sivilcesini (ya da çıban ikisi de iltihap) sıktırdığından dolayı öldüğünü hepimiz biliyoruzdur. Bence kesinlikle sıkılmamalı, birçok ilaç ve merhem var, boşuna yapmıyorlar heralde. Sıkmak bir nevi kötü görüntüden kaçış gibi gözüksede, aslında başa daha büyük belalar açar. Özellikle de iltihap'ın kana karışması ölümüne bile yol açabilir, senin baban da söylüyo olması lazım bunları sana =)
Molto Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 herkes iğrenç dediği için bakamadım, devasa bir sivilce mi var yoksa daha da iğrenç şeyler de mi var?
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Aragorn taniyorsun beni, önce ilac denedik tabi ki hatta almanya'da yasadim 1 tanesini doktora gittigimde tek care etrafina ilac sürüp patlatmak oldu. Evet direk banyoda hadi sıkalım olmadi bizimki etrafina melhem sürdük yumusamasini bekledik sonra güzelce yok ettik. Benim dudagimin sag üstünde cikmis gözümü kapatmaya kadar gitmisti sag gözümü acamiyordum ne kadar büyüdügünü tahmin edebilirsin. Görüntü düzeltmek degildi amac, amac kör olmamakti babamin söyledigide buydu bana. Patlattim temizledim iltihabi 5 dakika gecmeden üstümde ne hastalik ne kirginlik vardi. Belkide benimki farkli birseydi ama sivilce gibi birseydi iste. Ayni renkte iltihap cikmisti. [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 23:11 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 iğrenç, akşam akşam izlemez olsaydım. gerçi yüz ile oynamak gerçekten sakıncalı.
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 googleın açıkken dans edin google'ın müziğini içinizde hissedin : )
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Admin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ne güzel eğitici video işte sivilce sıkma olayına karşı merakı olanlar için birebir tıkla izle iğren vazgeç yapma
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 19 yaşındayım bugüne kadar toplam 10 tane sivilce belki çıkarmışımdır. hepsini sıktım bişi olmadı bana? iz falan da kalmadı. allaan sevgili kuluyum galba lan hehe:)
Öne çıkan mesajlar