Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivilce sıkmayın

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
Aragorn
üye
§ 06 Nisan 2007, Cuma - 20:11

Youtube dalgasına ölecek gerizekalı. Halbuki iltihap bu sıkılır mı öyle mal gibi, küçücük sivilceleri bile sıkmayın diyorken dermatologlar. Merhem sürecen medeni insanlar gibi, ne desek az. Midemizin bulandığıyla kaldık :S
Ultima Online: Kingdom Reborn. Experience UO like

Yalniz söylediginde az biraz hakli olabilirsinde, bu sivilceler icin o söylediklerin gecerli degil =) sahsen bunun gibi 2 tane geldi gecti bende ve iltihabindan dolayi vücut direncin acaip bir derece düsüyor kusmalara basliyorsun yürüyemiyorsun bile (ben bunlari yasadim) tek caresi ise daha da yayilmadan patlatmak

Adamin yaptigi benimkinin yaninda 3/1 kalmis yarim saat o beyaz iltihabi cikardigimi ve en sonunda iltihabin kökü olan yuvarlak kismi cikarirken az kalsin bayildigimi hatirliyorum.

Sonuc olarak 2,0 kalem ucu gibi bir deligin kapanmasini bekliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

@ultrAslan

Yavuz Sultan Selim'in sivilcesini (ya da çıban ikisi de iltihap) sıktırdığından dolayı öldüğünü hepimiz biliyoruzdur. Bence kesinlikle sıkılmamalı, birçok ilaç ve merhem var, boşuna yapmıyorlar heralde. Sıkmak bir nevi kötü görüntüden kaçış gibi gözüksede, aslında başa daha büyük belalar açar. Özellikle de iltihap'ın kana karışması ölümüne bile yol açabilir, senin baban da söylüyo olması lazım bunları sana =)
Sosyal ağlarda paylaş

Aragorn taniyorsun beni, önce ilac denedik tabi ki hatta almanya'da yasadim 1 tanesini doktora gittigimde tek care etrafina ilac sürüp patlatmak oldu.

Evet direk banyoda hadi sıkalım olmadi bizimki etrafina melhem sürdük yumusamasini bekledik sonra güzelce yok ettik.

Benim dudagimin sag üstünde cikmis gözümü kapatmaya kadar gitmisti sag gözümü acamiyordum ne kadar büyüdügünü tahmin edebilirsin.

Görüntü düzeltmek degildi amac, amac kör olmamakti babamin söyledigide buydu bana. Patlattim temizledim iltihabi 5 dakika gecmeden üstümde ne hastalik ne kirginlik vardi. Belkide benimki farkli birseydi ama sivilce gibi birseydi iste. Ayni renkte iltihap cikmisti.

[ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 23:11 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...