Thalion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 http://www.metacafe.com/watch/462784/ İçinde bulunduğumuz şu kasvetli günlerde belki bir ışık olur, hatırlamamızı sağlar.. [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 15:23 tarihinde, Thalion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 1927-2007 tam 80 yıl öncesinden günümüzü tarif ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 geleceği görmek böyle bişey demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 gayet güzel bir video izlenilmesi kesin lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 eline sağlık hazırlayanın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Tüylerim diken diken oldu. Herkes izlemeli. Sticky yapılsın hatta. dediği gibi.. EMRİNDEYİZ ATAM!!! [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 18:34 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 vucudumdaki son kan dokulene akdar izindeyim atam geliserek degisenlere kapak olsun bu video dolusurlar bu topige birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 blackrosun stickysine eklensin bence [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 19:05 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 yapanın yüreğine, buraya koyanın ellerine sağlık... katılamıycam ama 14 nisan'da Türk bayrağım asılı olucak. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 01:43 tarihinde, MoMo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ne olursa olsun oyunuzu kullanın arkadaşlar.Kullanmadığınız her oy ulkeyi satanlara biraz daha destek sağlamış olacak.Bu konuda hassas olalım , en azından şu an için elimizden geleni yapmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yurtdisinda oy kullanmak konusunda bilgisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bu video yu izledikten sonra delirdim çünkü oy kullanamayacağım... Çünkü bazı nedenlerden dolayı seçime kaydımı yaptıramadım... Çok güzel video ya kötü oldum ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Hakkaten sana yakışan bir post ardacım ellerine sağlık cidden etkilendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Herkesin kesinlikle izlemesi gerekir diye düşünüyorum. Yapanın eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 oy oy tüylerim diken diken oldu harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 süpermiş...teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 süper olmuş videoyu hazırlayanların eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 10 numara olmuş olağanüstü. süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 çok uzun zaman önce o üstteki yorumu ben yazmıştım 16 tane oy almış hehe video mükemmeldir tanıdığınız dostlarınıza gösterin,yayılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Allah bu vatanın bu milletin bu uğurda kan dökmüş şehitlerin anısına,döktüğü kana bi damla hıyanet eden kim var kim yok alayının BELASINI versin. şerefsiz hayisiyetsiz insanlar. utansın hepsi. yattığı yerde kemikleri sızlıyo şehitlerin. Allah bin türlü belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ağlamak istedim videoyu izleyince. ne hale geldik biz böyle :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 cumhuriyet reklamı gene süper olmuş, yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 gözümden yaş geldi valla. mükemmel hazırlanmış ve bir o kadar da doğru bir video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Videoyu hazırlayanı kutluyorum. Evet bir o kadarda doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar