arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Diablo gibin. Grafikler güzel gerisi boş. O güzel grafikler de kilitlenmiş dandik kamera açısı ile yalan olmuş. Aynı tas aynı hamam hatta ne oynanışında, ne havasında, ne de tasarımında iş var.. Bunlara ilave olarak oyun bug dolu. 7GB bandwithinize yazık ondan yazıyorum benim gibi hüsrana uğramayın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 allah belasını versin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bende şimdi bu oyunu kurdum yazını okuyunca butun oynama istegim gitti hehe bir patch falan bakiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Denemeyin. IGN baya kötü bi rating vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ahanda şimdi kuruyorum ilgimi çekti umarım azda olsa keyif verir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 korsani almis benim bilgisayarci ark dukkanda satmak icin dedi bir kere zipten cikardik ikinciye cikardik 3de birlestirdi 4. bi islem soruyordu cikardim kirdim bu eblek oyuna degmez dedi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 oyun yine kendini oynatiyor ama lvl30 civari direk sildim. cok sıkıldıysanız anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Oturdum gene diablo oynuyorum boşa yüklemeyin zamanınıza yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 peh Dvd sini dvd-rom a takmaya harcadığınız zamana bile yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bunu yukledım ama textureler cok kötü gözüküyor.. ne yaptımsa cozemedım bu problemı çözen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 boşver abi baksana çok çirkin oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 2007 deki ölüyü niye dürtüyosunuz asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ek paketi yenıden yukledım duzeldi. ucuz gorunce aldım steamden. oynarız bir ara.. 5 yıl sonra baska biri konuyu diriltinceye kadar kilit. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar