Masteis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 21:30 ve 22:00da girmeye başlayın lo oyun atak
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bende sana sölemedim be aquila :) yok arkadaşlar 3 kişi yanyana oturup oyun oynadıktan sonra bi cellalendiler falanda. zaten kim olursa olsun başkasına insanlık öğretmeye çalışırsa sinirlerim bozulur. heleki guruplaşmış arkadaşlık toplulukları bol bol yapar bunu.
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 1 tek konuşma olmamıştı farkettiysen sen adamı çocuk gibi azarlayıp sonraki oyuna almama planları yapmadan önce. weplada falan oynasana sen
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: asıl siz bu kibirle çok boş serverda bekleşirsiniz. Diyen birinin imzasında dota prosu yazması da ironik .
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 dynun adamı azarlamadımki ben ben arkadasım gelıcek 3vs 3 cıddı oyun yapalım dedım sonra sız dedınız 4vs3 mu olucak? bende dedım yok bizde bu .. olmicak(ismini unuttum)isterseniz siz alın creeplere ölen adam istiosanız dedim. sonra adam şak die çıktı oyunun ortasında. ne yani creeplere ölen bi adama creeplere oluo demekmı insanlık dışı? artı ben alldan konustum sız bızım aramızdakı konusmaları duymadınız hemen basladınız insanlık dersi vermeye. @xaenin: dota prosunu eğlencesine yazdım? nedir amacın?. ben bi kere proyummu dedim ki?
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 "XXX'yu şutlarız öbür oyun. Creeplere ölen adam istiyosanız siz alın." bunu sen dedin. Bana dense, ben de o adam gibi o saniye çıkardım o oyundan. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 22:25 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ]
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Yau yazmıcaktım ama tutamadım ben creeplere ölmedim orda kardeşim, ayrıca Kenjuro'yu atarız pro arkım var o gelcek falan diordun benimde kan tepeme çıktı alt f4 . [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 22:17 tarihinde, Kenjuro tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 http://www.wc3banlist.de/downloads.php burdan banlist programını indirebiliyoruz arkadaşlar.
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 kan beynıne sıcradıysa bişi soyle kardeşim sende ben onu offansive bi şekilde yazmadımki hadi lan ordan flan de oyunun ortasında ne cıkıosun. papaz oldum senın yuzunden herkesle a.q + pro arık gelıcek demedım, seni şutlarızda demedim bu arkadaşı almicaz dedim. arkadasım gelıcek mac yaparmısınız dedım amma yazdınız ya. arkadas mılletının bırbırını gazlaması ne ıllet bıseymıs. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 23:00 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ]
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 cenx kardeş pro olabilirsin. ben kendime pro demiyorum ama burda gece oynarken ki çok güzel oyunlar oluyor onlara göre poryum. ama hiç bir zaman çıkıpta ben sizle oyun oynamam bu kafayla siz noobsunuz diye laf etmedim. oyunun amacı eğlenmek sonuçta hırs değil. biz oyunu oynarken zevk alıyoruz geceleri sizin olmadığınız oyunlarda mesela. biz kalkıpta hiç bilmiyorum diyenleri oyundan atmak küfür etmek yerine sabaha kadar oynayıp ona hangi item nasıl yapılır heronun hangi skilli ne işe yarar onu anlatabiliyoruz laf atmak yerine ki çok da eğleniyoruz. ama çıkıpta 2 3 insan noobsunuz katlanamam size derse de o zmn size hoşçakalın demek kalıyor bize. bu arada 2 saat sonra geliyorum takımı toplayın. azmo fistan aqu dynun dela xaenin joscelin sae mae daha yazamadıklarım :) bekleyin ayrılmayın hehe gelicem
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 kermit yanlış anlıyosunda daha fazla konuşmama gerek yok zaten. sıkıldım. yada dur ya son kez anlatim sana saygısızlık olmasın. olay su ben proyum demedim. dedim dienide döverim. arkadaşım da gelicek bi maç yapalım dedim. nedenmi? çünki bizde bi feeder vardı adamı gözümün onunde creepler kesti. bende bunu söyledim, adam selamsız sabahsız tak die çıktı. o sırada yanyana oturan 3 arkadaşta galeyana geldi sen bunu nasıl dersin falan die. hani olur insanlar gaza gelır bırden. derim abi creebe ölen adam creebe öldü derim yani kimsede karışamaz. zeusu almışsın creeb kesmiş seni 30 hpn kalmış rakip hero geldi vurdu öldü. ha benim derdim zaten onlarla oynamakmı? hayır ama hepsi saygı duyduğum insanlar ve beni tanımadan etmeden insanlıktan çıkardıkları için kızdım. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 23:30 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ]
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 senin creplere ölüyo dedğin arkadaş ile bizde oynadık dün ama hiçde böyle sorunlar olmuyo. beğenmiyen oynamaz bizle. biz halimizden memnun güzel ve süper eğlenceli bir şekilde (yemişim killini fragını hedesini) bilgisayarın başında kahkahalar atarak oynuyoz.
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ya abi ben sizle oynamicam demedim adamlar bizle bir daha oynama dedi. ben kimim size sizle oynamicam falan diim? ama diyen diyo işte bana muhtaçmışım gibi. gıcık bi durum.
Dela Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yok lan ben cok sinirleniyorum killim calindiginda.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 kavga cıkartırım killimi calanla, acımam.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Çok pis kill çalarım. Bugün Azmo Dela ve lethe'ye triple kill yaptım, çılgın attım. Ayrıca creep'lere yatan arkadaşlar en asil duygunun insanlarıdır, başımızın üstünde yerleri var.
Dela Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 fistan yatti la creeplere asdhkajds ayrica, evet igrenc bi sekilde killerimi caldin. bi sen bi copycat, ikinizin killerini calmaya adiycam hayatimi bundan sonra nuker alip. ayrica bugun kill calan, yarin banka soyar, sonra adam oldurur, sonra ulkeyi satar. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 04:38 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
LethE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 farmlasan bi dert.. farmlamasan bi dert.. gelmeyin bi daha bana "yeni başladım" gibi bi savla.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Fistan neutral'lere yattı =D Ayrıca şu oyunda hırs yapıyorsunuz ya, hiçbirşey demiyorum...
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: farmlasan bi dert.. farmlamasan bi dert.. gelmeyin bi daha bana "yeni başladım" gibi bi savla. peki abi gelmeyiz, nasolsa hepimiz dotayi dogustan biliyoruz :/
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 lan azmo elimize vermiştin bi oyunda, bana / li smileyler yapma! sdf. bi de "ben hakkaten iyiyim galiba ya" diyo, İŞTE O AN (!) KAN BEYNİME SIÇRAMIŞTI! hayatımı dota prosu olmaya adayacaktım! sonra dişlerimi fırçalayıp uyuduydum
Öne çıkan mesajlar