Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Aaaah Jiraıya, şu dizideki en sağlam 3 karakterden birisin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 diğer ikiside lee ve shikumaru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Onlar tıfıl daha, büyüsünler jounin olsunlar ondan sonra. Jiraiya, Itachi ve Kakashi ye hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Jiraiya ile ilgili oluyor güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 126 inanılmaz iyi. Favori bölümlerim arasında yerini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 belli, sonu türk filmi olacak jiraiyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Marvel hatta Power Rangers'den sonra Naruto Shippuden USA yayın hakları da Disney'in kirli ellerine geçmiştir arkadaşlar, geçmiş olsun http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-09-10/disney-xd-to-add-naruto-shippuden-in-u.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Narutonun en sevdiğim ending'i: http://www.youtube.com/watch?v=VsLCC_p1TqM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 TAKA+DB. doğru mu bu? fake diyorlar ama doğruysa süper. http://www.takafansubs.com/?p=news&id=62 http://dattebayo.com/pr/122 said: Hello, anime fans! Yes, you read that correctly. Taka Fansubs is proud to announce that Dattebayo Fansubs, LLC has managed to acquire, through shady backdoor deals and public market shares, Taka Fansubs' Naruto department! With the merger, future releases of the Naruto Shippuuden anime series will be listed as DB-Taka joints, as was stipulated in the merger details. This new venture promises to bring back the subtitles you've come to know and love from Dattebayo over the years, with the video ingenuity of Taka Fansubs, to bring you unsurpassed HD resolution releases of everyone's most beloved anime. (No, not One Piece!) We hope you all embrace and enjoy this new business venture as much as we have already and plan to in the future. Look out, world! The fansubbing community is leaping forward yet again and it feels so right! Make sure you're the first to get a front row seat and enjoy the newest episode of Naruto Shippuuden! So, in collaboration with Dattebayo Fansubs, LLC we've released the latest Naruto Shippuuden episode 127 in awesome 1080p quality, you can start the download by going to http://takafansubs.com/torrents/ns127.torrent. - Your Friendly Taka Fansubs Naruto and Dattebayo staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 %99.9 feyk, (anidb'de yok) dattebayo'nun dingilliklerine şaşmam da taka neden uymuş anlamadım. onlara da yuh. 1080p hdtv yayından çekilmiş kayda da rastlamadım henüz. evet bu hafta yokmuş naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 1 nisan değil seyran değil db beni niye öptü :P bak viktor sevecek bu haberi, hello kitty çıktı dosya hehe. yalnız gördüğüm en iyi sub olmuş, hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 %100 fake. 1080p olacak, 170mb olacak, avi olacak, oldu olacak yanına naruto headbang veriyoruz desinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 selamalr haftaya spesyal episot var iki epsiot birden bu hafta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Naruto çektim Hello Kitty çıktı. Niye böyle bir gerizekalılık yapıyorlar anlamadım? Bu tarz oluşumlarda güvenilirlik önemli birşey sanıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 arcane said: Naruto çektim Hello Kitty çıktı. Niye böyle bir gerizekalılık yapıyorlar anlamadım? Bu tarz oluşumlarda güvenilirlik önemli birşey sanıyordum... pahuahuauha YHBT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 arcane said: Naruto çektim Hello Kitty çıktı. Niye böyle bir gerizekalılık yapıyorlar anlamadım? Bu tarz oluşumlarda güvenilirlik önemli birşey sanıyordum... ASDASGDASdjhasvdaıksd Island Adventures!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 arcane said: Naruto çektim Hello Kitty çıktı. Niye böyle bir gerizekalılık yapıyorlar anlamadım? Bu tarz oluşumlarda güvenilirlik önemli birşey sanıyordum... Eh be artık adamlar göstere göstere fake verdiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yhbt ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Dattebayodan mı indirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 vaktim yok 5 dakka izleyebildim.. off asumaya benziyo direk ya duygulandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 vay be... vaaay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 öf über bölümlerdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 adamın eğitim kısmını göstermemişler ya, keşke onunkini de görseymişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Jiraiyayı ozlemisim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 la ben yeni bolum en sonuncu diye 128 izledim sadece, 127de mi yeniydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar