ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 iyi bölümdü valla. ama şimdiden paini neden gösterdiler onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Fillerlar bittiyse bende başlıyım tekrardan;ama hangi funsubı kullanıyorsunuz?Onun icin bir özel mesaj rica etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 113'ten başla, takafansubs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 en iyi bölümlerden biriydi shippuuden'in. spo ağzım açık izledim tüm episode u. şimdilik aklımda kalan tek soru orochimaru nun ölüp ölmediği. cidden noldu? bir sonraki episode u çok merak ediyorum. mangacılar zıplamasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Orochimaru rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 harika bi bölümdü 114 de orochimaru orochimaru şaka maka öldü mü ya, Yok mu artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 110-111 çizimler, kamera açıları ve hikaye süperdi. Epeydir bu kalitede bölüm görmemiştim. 12 çok geyik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Sanbi - deidara - tobi hikayesi konuya dönüştür 112'ydi sanırım ordan başlayın.. Ahahah herkes hala filler sanyo oraları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Evet, 112'de Tobi ve Deaidara'nın aynı anda tekrar gözükmesinden itibaren orjinal hikayeye dönüldü. Haberi olsun fillerların bitmesini bekleyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Of be bölüm dediğin 114 gibi olur.Mükemmel bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 113-114Çizimler berbattı. Orochimaru'nun yılan formu konuşurken zahmet edip de çeneyi oynatmamışlar. Aksiyon da yetersizdi. Ancak hikaye süperdi. Orochimaru vs. Sasuke bir bölümde bitmek yerine uzun olsa çok daha iyi olurdu. Boktan boktan dövüşleri 5 bölüm yaparlar en heyecanlısı tek bölüm. En azından yılan formundaki dövüşte jutsuları falan gösterebilirlerdi. Flashbackler en sevdiğim kısım oldu. Orochimaru hastası biri olarak favori Naruto sahnelerim arasına girdiğini söyleyebilirim. Orochimaru vs. Sasuke'nin Dragonlance'deki Fistandantilus vs. Raistlin ile olan benzerliği oha dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 İyi olmuş tek bölüm olduğu, manga da öyleydi zaten, yaklaşsın iyice mangaya artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bu arada 115'te eğer köprüye kadar gelecek olurlarsa selpakları hazırlayın.. Siz her halukarda hazırlayında :S narutoda beni en çok etkileyen yerlerden biriydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 115 olmamış, 113-114'den sonra hiiiç olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 115 ne zaman çıktı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bence 115 çok kötü değildi birde bayağı hızlı geçtiler mangada yavaştı buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Nerde abi 115 ? Link var mı ? Taka'da göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ne hızlı geçemesi abi. Bölüme 15dk filler koymuşlar. Yoktu mangada bölümün yarısı. Aksine yavaş geçmişler. (Yanlış hatırlıyorsam fena got olcam ama :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gayet guzel bolumdu 115 saske cekilebilir bi karkater olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 baya güzeldi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Karin dramatik sözler söylerken kamera açısı çok ters bir noktada kaldı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 güzel bölümdü hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ya ciddi böle fillerlara can kurban ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 mangada kılıcı koydukları gibi buluyorlardı diye hatırlıyorum, genişletmişler hikayeyi sonucu değiştirmeden. kabul edilebilir hikaye bakımından ve güzel de olmuş. abuk sabuk filler yerine mangadaki olayları genişletip böyle yapsınlar, başımın üstünde yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar