Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Filler 112'yle bitmişti 112de konuyla ilgiliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 anneeeem saskekun nolmus lan oyle, cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 :) izledikçe daha çok söveceksiniz Kishi ye bu kadar güzel bölümler varken o kadar gereksiz şeyler çizdiği için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 mangayi neden bu kadar geriden takip ettigini anlamiyorum ben, yani 15 bolum(salladim rakami) yuukimaru veledinin gidicek yerim yok dalgasini gostermenin anlami nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 oha harika bi bölümdü lan neler dönecek çok merak ettim. of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Oh be sonunda bitti. Bir bölüm daha çekemezdim ' Evin seni düşünenin yanınıdır Yuukimaru, oh my god Yuukimaru 'ları. Umarım 10 bölüm düzgün gibi gene bozmazlar, artık gelenek oldu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kaerubashoo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 iki bölüm arası bu kadarmı fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Sonunda ya ne olacağını bildiğim halde ağzım açık izliyorum.Anime ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Ya yok kaybetti shippuuden, bütün gruplarından çıkarttıktan facebooktan sildirdikten üye olunduğu forumları kapattırdıktan sonra bi daha geri dönmem. Ha izlerim takip ederim ama naruto ftw died long ago.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Naruto Shippuuden dediğin budur. Mükemmel olmuş bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Lütfen en az 50 bölüm mangaya sadık kalınsın ve konu ilerlesin artık. Yalvarıcam en sonunda çizerlerin kapısına dayanıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oh nihayet, güzel yapmışlar bu bölümü. mangadakine bazı parçalar eklemişler, flashback'ler de neyse ki yeni yapılmış, görmediğimiz şeylerdi. 114 çok iyi olabilir, oroçi nihayet varını yoğunu koyuyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 villain dedigin orochimaru gibi olur, painmis pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 manga spoiler'ı editleyelim hemen lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çok iidi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 filler bittimi bittiyse kaçıncı bölümde bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 112 son filler bölümü ama 3 kuyrukluyu hikayeye bağlıyor o bölümden itibaren izliyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sincapın fareyi (sincapmıydı lan o?) sonra yılanın tam sincapa(?) saldırırken kartal tarafından kapılması çok hoş olmuş. ayrıca three tail , guren vs konaha team fightları falan da güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 114 enfes olmuş manga durdu anime zamanı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 konu super, ozellikle orochimarunun gemişine sondukleri yerler super, ama cizimler cok kötüydü be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Çizimlere artık çok takılmıyorum ben, bayadır combat sahnelerine takıyordum ama düzelttiler eskiye nazaran. Ama hala bir 85. bölüm akıcılığı yok. Son bölüm imbaydı , o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 114'ü şahane yapmışlar, dört dörtlük olmuş. bir de animasyonu daha düzgün yapsalardı mükemmel olabilirmiş. mangada da bu kısım süperdi ama oroçi'nin geçmişini çok güzel yansıtmışlar c&p yapmadan. bu arada sandaime'nin sondaki fragmanı seslendirmesi de güzel bir sürpriz olmuş, seviyorum o adamı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Flashback'ler gerçekten çok güzel olmuş. Belki de Shippuden'nin en iyi flashback'leriydi.113-114 gayet güzeldi. Zaten 'Sasuke-Arc' manga'da da bol aksiyonlu, eğlenceli ve güzel bir arc'dı bence. İlerdeki bölümlerde böyle olursa tadından yenmez valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Orochimaru kesinlikle yeri doldurulamaz kötü karakter. Sesi, görüntüsü, aktardığı imajı,inatçılığı,hırsı falan kesinlikle 4/4 lük yaratılmış bir tip.Ama itachi ile yanyana görünce adam fıs kalıyor ya o nasıl bir karizmadır sakinliktir sessiz eziciliktir! Veletken bile hokageye kafa tutarmış lan bu :P PS : Yannız orochinin ufaklık versionuna kafa tutabilecek bir tip göremedim böyle şirinlik olamaz be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar