Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oh be sonunda bitti. Bir bölüm daha çekemezdim ' Evin seni düşünenin yanınıdır Yuukimaru, oh my god Yuukimaru 'ları. Umarım 10 bölüm düzgün gibi gene bozmazlar, artık gelenek oldu çünkü.
Mesaj tarihi:
Ya yok kaybetti shippuuden, bütün gruplarından çıkarttıktan facebooktan sildirdikten üye olunduğu forumları kapattırdıktan sonra bi daha geri dönmem. Ha izlerim takip ederim ama naruto ftw died long ago..
Mesaj tarihi:
oh nihayet, güzel yapmışlar bu bölümü. mangadakine bazı parçalar eklemişler, flashback'ler de neyse ki yeni yapılmış, görmediğimiz şeylerdi. 114 çok iyi olabilir, oroçi nihayet varını yoğunu koyuyor ortaya.
Mesaj tarihi:
sincapın fareyi (sincapmıydı lan o?) sonra yılanın tam sincapa(?) saldırırken kartal tarafından kapılması çok hoş olmuş.

ayrıca three tail , guren vs konaha team fightları falan da güzeldi bence.
Mesaj tarihi:
Çizimlere artık çok takılmıyorum ben, bayadır combat sahnelerine takıyordum ama düzelttiler eskiye nazaran. Ama hala bir 85. bölüm akıcılığı yok. Son bölüm imbaydı , o ayrı.
Mesaj tarihi:
114'ü şahane yapmışlar, dört dörtlük olmuş. bir de animasyonu daha düzgün yapsalardı mükemmel olabilirmiş. mangada da bu kısım süperdi ama oroçi'nin geçmişini çok güzel yansıtmışlar c&p yapmadan. bu arada sandaime'nin sondaki fragmanı seslendirmesi de güzel bir sürpriz olmuş, seviyorum o adamı. :)
Mesaj tarihi:
Flashback'ler gerçekten çok güzel olmuş. Belki de Shippuden'nin en iyi flashback'leriydi.113-114 gayet güzeldi. Zaten 'Sasuke-Arc' manga'da da bol aksiyonlu, eğlenceli ve güzel bir arc'dı bence. İlerdeki bölümlerde böyle olursa tadından yenmez valla.
Mesaj tarihi:
Orochimaru kesinlikle yeri doldurulamaz kötü karakter.
Sesi, görüntüsü, aktardığı imajı,inatçılığı,hırsı falan kesinlikle 4/4 lük yaratılmış bir tip.Ama itachi ile yanyana görünce adam fıs kalıyor ya o nasıl bir karizmadır sakinliktir sessiz eziciliktir!
Veletken bile hokageye kafa tutarmış lan bu :P

PS : Yannız orochinin ufaklık versionuna kafa tutabilecek bir tip göremedim böyle şirinlik olamaz be =)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...