Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sawer said:
Ya beni en rahatsız eden şey çizimlerde neden hinatayı toplu,ev hanımı modunda çiziyorlar?Birde neden bu kadar kapalı giyiniyor?

Hinatayı sadık doğurgan ev kadını tipinde tasvir ediyo dikkat edersen göğüsleri ve kalçalarının daha büyük olması ayrıca vucudunun ino/tenten/sakuraya göre birazdaha balık etli çizilmesi utangaç tavırları vs
Mesaj tarihi:
horriblesubs 1080p olarak yayınlamış.Benim anlamadığım şöyle bişi var neden narutonun çizimleri bu kadar kötü?Eskiden dbnin rezalet encodingden olduğunu düşünüyordum ama 1080psi bile şu an çıkan birçok animeden daha kötü.Sonuçta koskoca naruto ya, dunyada bu anime kadar para kazandıran başka anime varmı?
Mesaj tarihi:
300 bölümü geçmiş hiçbir animeye bütçe dayanmaz. Ha Narutonun çizimleri her zaman kötüydü orası ayrı. Birde şu var tabi. Narutoyu izleyen japon kitlesi belli. Yani hiçbir ilkokul/ortaokul çocuğu çıkıpta "aa çizim kalitesini çok düşürdüler son 2 bölümdür" demez. Çok daha düşük maaşa korelilere/çinlilere yaptırmak varken bütçeyi patlatıp animasyon kasmas hiçbir stüdyo Naruto gibi çöp versen izlenen bir animeye.
Mesaj tarihi:
animelerin gelir kaynbagı, oyuncak moyuncak hep, veya isimleri cisimleri baska ürünlerde kullnıldıgında telif hakkı.

her gundam serisinde neden ana karakterin mechası 10 kez patlıyo yenısi geliyo sanıyosunuz.

kaedenin dedigi gibi 300 küsür bölüm olmuş bir animede (heleki naruto gibi konusu cok oyuncak yapmaya imkan tanımıyosa (bkz: code geass: alla askına mechalar ne alaka şimdi orda?)) gelir başlangıctakikadar olmuyo, zamanla düşüyor , en iyi ihtimalle düşük bi seviyede sabit kalıyor.

naruto şu haliyle ratingi sayesinde telvizyon reklamlarından kotarıyodur kendini diye düşünüyorum, o butceylede cılgın bölümler cıkmıyor. bakmayın burda naruto naruto diye inledigimize, orda naruto'yu herkez izliyo ama herkez para dökmüyo.
Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:
Gaming said:
dattebayo daki 92. bölüm fake. ben buradan indiriyorum.

http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=46561

raw bu ama =(

RAW DEİL!

vlc ile açtım çıkmadı yazı falan.
bs player ile bi açtım ooh kocaman ingilisçe sublar. o yeah. dedim.
Mesaj tarihi:
Ben http://www.sharebus.com da sunuyorum narutoyu piyasayı durmadan arıyorum oradan takip edin gelişmeleri derim nickim aynı her türlü sorunuza da yardımcı olmaya çalışırım :)
Mesaj tarihi:
taka'nın sürümlerini izlemeye başladım ben, tavsiye edebilirim. çeviri db'den düzgün gözüküyor (db devamlı kafalarına göre modifiye ediyor) ve görüntü kalitesi de gayet iyi. google'dan aratırsanız hemen bulursunuz torrent.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...