Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 333. Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bölüm çok iyiydi, Shikamaru yönetir isimli bölümler başladı gibime geliyor. Chouji'nin durumunu ise merak ediyorum, iyi güzel saldırdın da Kakuzu'ya, o adam seni her an yiyebilir be Choujiciğim. Seni de kaybetmeyelim. Gerge, 333'e kadar gelirsen manga'da ilk 3-4 sayfadan sonrası henüz animede başlamadı, bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 guzeldı fazla uzatma yoktu flashback yoktu ama cok heyecanlı yerde bıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 84 süperdi gene, güzel bölümler olacak bunlar. neyse ki flashback, bakışma vs uzatmadılar bu sefer. kakuzu böyle manyak işte, çakma kakuzu göstermeselerdi filler'da o kadını. :/ lol ayrıca omake iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Renklerden, daha doğrusu renklendirme stilinden hiç memnun değilim. Mangayı okurken Kakuzu'yu filan gördüğünde "Frankestian mı lan bu herif" dedirtcek bir izlenim bırakırdı. Hem siyah beyaz olması, hemde Kishimoto'nun stili ile çok daha karanlık, kasfetli bir hava yaratıyordu. Oysa animeden sirkten kaçmış çatlağa benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kakuzunun sesinide beğenmedim ben mangayı okurken daha derin daha ürpertecek bir ses beklemiştim resmen şebek çıktı bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ahaha Bölümün sonunda Saiye de Gai kıyafet kakaladı çok güldüm ona =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kakazunun sesini mi begenmedin yok artık ahah.Daha nasıl ürpertici olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bence sesi mükemmel, (o kadar ki çevirip çevirip izliyorum konuştuğu bölümleri) görüntüsü de hiç fena değil. mangadakinden daha çok hoşuma gitti özellikle seslendirmesi nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yok ya yanlış yazmışım kakuzunun değil diğerinin sesini hiç beğenmemiştim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Hidanı diyorsun biraz fazla cırtlak sesi var ama bence o da iyi, alıştım ben.Tam şerefsiz,psikopat katil sesi var işte:) Cower in fear,you pathetic atheists!!!111 Lord jashin, watch me!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hidan evet biraz sürpriz oldu da tam çılgın serseri işte, alıştım ben de. kakuzu'ya iyi kontrast olmuş. hiç anlaşamadıklarını düşünürsek makul, deidara ve sasori gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Beklediğim kadar iyi ya akatsuki karakterleri background(hidanla kakuzuyu okudum) olsun;teknikleri olsun etkiledi yani;ama su ana kadar cıkanlardan favorim sasori.Belki o puppet combatını çok çok iyi cizdikleri içindir.Acayip eğlenmiştim o bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 KAKAŞİ ADAMIMSIN NASI Bİ KARİZMADIR O CHİDORİ SAHNESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Soru heh Dikkatsiz mi izledim naptım da kakzunun lightning tekniğini bloke ederken niye giysisinin bi kısmını cıkarmıs olarak geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Raincloud said: Soru heh Dikkatsiz mi izledim naptım da kakzunun lightning tekniğini bloke ederken niye giysisinin bi kısmını cıkarmıs olarak geldi? Kakashi Gayet sağlam bir kombo hareketi yediği için muhtemelen üzerindekiler uçtu/parçalandı. Mantıklı yani öyle gelmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ağaçları bile deviren rüzgar jutsusu yeleğini de yırtıp uçurdu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Kakashinin Raikirisi mangadada çıldırtmıştı böyle tam bişeyler olurken bir anlık sessizlik kakuzunun arkasında beliren kakashi. Çok daha güzel sahnelerde olacak umarım mangasındaki havadan gereksiz bakışmalarla uzaklaştırılmaz. Fightın ortasında bunlar niye durup birbirlerini seyrediyorlar dedirtmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Merak ettigim bir sey var bu hidanla kakuzu nun backgroundu hakkında bilgi veriliyor muydu mangada?Meseli hidan ın taptıgı din hakkında bilgiler ya da kakazu nun geçmişi yaptıkları falan.Bakışmalardan kimse haz almıyor ama sasori de ki gibi biraz bilgi verilmesi gerektigine inanıyorum.Saf combat yerine kişilikler üzerinde geçmişleri üzerinde durulması combatların izlenme şeklini daha keyfili hale getirir sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 evet kakuzu kendi geçmişinden bahsediyordu bu dövüş esnasında, sanırım önümüzdeki bölümlerde göreceğiz anime'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Sam'inde dediği gibi verilecek. O siyah şeylerin ne olduğu fln. Ama hidan'ın geçmişi o kadar çetrefilli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 valla mangada bütün akatsuki üyelerini gördük, benim hala en çok beğendiğim sasori aralarında. öyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Kabak Çiçeği Zetsuyu sevmiyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Aslında Zetsuda süpriz yumurta daha onuda herhangi bi combatta görmedik. Handy cam gibi izle izle anlat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 neyse spoiler gibi olabilir, manga başlığında yazmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar