Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 openningide tuttum ben, narutonun sazke'ye ağlaşmasını izlemek her hafta sinir ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 evet op güzel olmuş, eski şarkı da sinirimi bozuyordu "LO LO LO! LO LO LO!" diye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yeni op güzel ama şarkısı baya kötü olmuş. Hele hele sonunda ingilizceye dönüp let's go demesi bütün homofobik arkadaşları titretti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Uzun süre sonra ilk defa bir Naruto Episode'unda bu kadar üzüldüm. Ah keşke Asuma olmasaydı ordaki , Ebisu falan olsaydı , hatta Hidan kendine Sennen Goroshi yapsaydı filan.. * acısını teselli etmeye çalışır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 yeni bölümler perşembe çıkmıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bi arkadaşım war adını vermek istemiyorum hem sandaime hokagenin hem de asumanın öldüğüne üzülmedi adam! :S Cımbız Asuma ölmeseydi bi konohamaru kaldı aileden galiba. Fire/ash tekniği de çokzeldi asumanın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 yiğitlerin yiğidi bir adamdı kendisi, kalbimizde yaşıyor... ah asuma ah, ben hala son bölümün sayılmaması taraftarıyım. RMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Orochimaru geri döndü Konoha dışında heryerde zırt pırt herkes resleniyor ölümden dönüyor cart oluyor kakuzu herkesin dötünü başını yerine dikiyor bi kere de konohada olsun bu olay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kahramanlar bir kez, korkaklar bin kez ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Güneş gibi yüksel,dağ gibi dur,aslan gibi saldır,kahraman gibi öl. Yiğit Asamu'ya agıtlar vol-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ağlatıcaklar lan beni nası bölümdü öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 siz nerde izlediniz 80i yav sublısını bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 80 yok zaten, 79 uzerine donuyor geyikler sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 duygu yüklü bi 20dk idi /cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 80 Shikamaru çok sağlam bi karakter.İleriki bölümler serinin en süper bölümeri olacak.Garanti veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Asuma king olarak kimi tanımladı acaba orasını cok mrk ediyorum. Hakkını vermek lazım iyi bölümdü çizim ve duygusallık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Nasıl da heveslendim bi an imkansız olduğunu olmıcağını bile bile o kargaları görünce itaçhi wuz hier diye böyle taraf değiştirdi falan diye ama mangayı okuyunca tabi olmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yiğitleribn yiğidi goctu gitti. ama shikamaru, ah shikamaru ne döktürüceksin şimdi sen, sensei'nın kanını yerde bırakmıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kakuzu "black sword" diyip neden sasırdı orayı anlamadım ufak bı spo alabılır mıyım varsa mangada nedenı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 verilicekse, ÖM den verilsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ben mangada okuduğumu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 evet o black sword spo sunu p m den bende alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mangasında da süperdi ama animede müzikle daha bir oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Animede müzik iyi hoş da havada kaldı shikamarunun olayı.Olayı kestiler.Shikamaru bu serideki en baba karakterdir.Naruto hulksa shikamaru spidermandir(sevmeyen ölsündür.) Animede sansürlenen efsane sahne. http://img01.nl.mangafox.com/store/manga/8/36-328.0/compressed/16.jpg http://img01.nl.mangafox.com/store/manga/8/36-328.0/compressed/17.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bu sefer önceki Episode gibi gözlerim yaşarmadı , cidden ağladım. Gitti yahu Asuma , gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar