Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Fireworks Fiasco Foils Naruto

2008/07/04

DB is forced to announce that our weekly shipment of raws from Japan was accidentally switched with a shipment of Chinese fireworks. Like all good Americans, we love loud noises and bright lights, so rather than attempting to solve the problem, we are all enjoying destroying the office with industrial grade explosives.

When FedUps gets us the correct shipment, subbing will resume, assuming any of us have any fingers left by the end of the holiday weekend.

To all of you dim bulbs out there, that means Naruto will be delayed this week. Please do not write to us asking when it will be released. It will be released when it is done. Any and all complaints about the delay will result in a ban.

In addition, sending us any links to what you think is a "quality" raw will also result in a ban.

Hayatımda DB kdr ukala,lavuk,kendini bilmez,mal bir free subber gormedım.Anime subda kartelleşen bir firmanın sahibi olsam bu kadar g.tm kalkık olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle, iğrenç. sırf seyretmemiş olmamak için izledim..

akatsuki de oroçi de kapasın dükkanı yani herif bi doton çakıyo first filan halt etmiş. öbürü bütün köyü canlandırıyor filan oroçi 40 yıl jutsu toplamış ancak üç kişiyi canlandırabildi. öbürü force field çıkarıyor bütün köyü saran bilmemne.

ha bir de bu fillerları yazan her kimse bleach filler'ı da yazıyor kesin, "KONO ÇAKRA!" geyiği geçmeye başladı. çakra ile yer tespit etme olayları naruto evreninde olmadığı halde. öte yandan naruto hissediyor da fifth hissedemiyor? olduuuuuu..

daha bir sayfa saçmalık yazardım ama neyse, iyi ki mangaya başlamışım. bu absürdlükler delirtirdi kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
"KONO ÇAKRA!"

PUHAUHAHAH

QQ Spo

Hyr koskoca Tsunade nene 3.5 atıyor soranın çakrasından ulan nerde senin short-tempered kişiliğin nerde vurduğunu patlatan brute guvvetin nerde senin sanninliğin peh yani..
Elemanlar hepden beter mübarekler girseler akatsukiyi orochiyi üst üste koyucaklar artık bıkdım narutonun gevşek ezik modda gezmesinden biraz öne çıksın yağız delikanlığını göstersin söle taktikal dövüşde kalmadi herkez çakra babası herkez justsu ustası nerde taktik dövüşler akıl oyunları aha 10 kaplan gücündeyim aha kodummu ottuturum-jusu bune be harbiden manga olmaza çekilmiyicek..

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...