Sawer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 pardon ya başka bir site üzerinden verdiğin için bakmadım dattebayomu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Sevmedim filmi kötü olmuş >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 hangisi güzeldi ki? (:P) ilkinde kötü adamı saitoh hajime'yi seslendiren rahmetli seslendiriyor diye katlanmıştım, yoksa hepsi aynı terane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Db Naruto Shippuuden movie 700mb version Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yalnız önyargıyla, istemeye istemeye izlemeye başladım ama bu seferki öncekilerden daha güzeldi benzer bir işleniş içermekle beraber. en azından neji, lee ekşını filan vardı. bir de karakterler velet değil artık onun da payı olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Dünyayı rasenganla kurtarma efsanesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kötüydü lan film. çizimleri bile kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 fast forward la izledim klise klise + daha fazla klise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Tamamen klişe bir naruto filmiydi.Çizimlerde 5 yıl öncesinin animelerini andırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 hiçbirimiz seriden de filmlerden de memnun değiliz, e niye takip ediyoruz bunca yıldır? hasta mıyız arkadaşım lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben seriden cok memnunum yahu, filmler biraz meh ama olsun izletiyo işte. animasyon kalitesi dah ayüksek olduğu için izletiyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Seriden ben de memnunum aslında. Bu tarz "training" dönemleri hoşuma gidiyo. Ufak ufak detayları öğreniyosun falan. Mesela Asuma'nın sandaime'nin oğlu olduğunu yeni öğreniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 mangaylan ilgili spoiler! yani bütün bu olanların yanı sıra çocuklarım da naruto izler diye düşünüyorum. mokuton olayları falan clanına kadar ortaya çıkarken, leaf village'ın derin devleti de ortaya çıktı. eh sasuke'nin itachi'yi öldürmesini eklemeye gerek yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Alexi_Septimus said: mangaylan ilgili spoiler! manga çok fena ya. yani bütün bu olanların yanı sıra çocuklarım da naruto izler diye düşünüyorum. mokuton olayları falan clanına kadar ortaya çıkarken, leaf village'ın derin devleti de ortaya çıktı. eh sasuke'nin itachi'yi öldürmesini eklemeye gerek yok sanırım. mangayı okumuyormuş gibi yorum yaparsak daha iyi olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bu bölümün başına koskoca "ANİME THREADİNDE MANGA SPOILER KONULMAZ" diye sticky başlık durması lazım, anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 afedersiniz ama mangayı okuyan biri olarak bile oha Alexi_Septimus diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bu mesajı görenler üsttekini okumasın bari spoiler var dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Çok geç sanki ^^ Neyse ki manga okuyorum dfsd. Manga ile ilgili Cidden şu konohadaki derin devlet olayı ne acaba.Madara yalan söylüyor da olabilir yalnız,dikkatinizi çekerim,maksat Sasuke'yi kışkırtmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 spoiler içinede olsa manga ile ilgili spoiler yazmayın ama onun için ayrı topic var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 haha olede abı naruto napsın filmi naruto yeni jutsuyu tamamlamadan yayınladılar adamda olanı kullanıyo. bence senarist stajını eskı turk filmi senaristlerının yanında yapmıs olan malzemeden en max yararlanıyo ( ornek : pelus uzaylılar:D) yanı naruto napsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ergenekon konoha departmani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 film aksiyona doymuşda, biraz daha hikaye örgüsü olsayd yahu... ilk filmde bile bi mevzuyu takip edebiliyoduk, bunda koştular prensisesi aldılar tekrar koştula, prensesi dağa doktular sonrara bitti.... ilk filmde ne bileyim baya bişi olmuştu hanı. Pristsess da baya bi hinatalık sezdik sanırım hepimiz. AHAHAHAHA bu arada tam buu yazarken lee "he made it into a new valcano" dedi koptum koptum oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Zaten priestess direk HinataXNaruto cular için fanservice ti. Hinata'nın albino hali işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Movie hakkında abi ben anlamıom bu senaryoları kim yazıo saçma sapan. sen git dünyayı ele geçirecek kadar güçlü demonu seal le tapınagın basınada 3 tane ninja olmayan çapulcu dik böyle şey olur mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 o hesaba göre bu görevi de naruto gibi bir tip yerine ellerinde en iyisi ne varsa ona vermelilerdi. film olmaz o kadar mantık işletseler. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar