Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hangisi güzeldi ki? (:P)

ilkinde kötü adamı saitoh hajime'yi seslendiren rahmetli seslendiriyor diye katlanmıştım, yoksa hepsi aynı terane.
Mesaj tarihi:
yalnız önyargıyla, istemeye istemeye izlemeye başladım ama bu seferki öncekilerden daha güzeldi benzer bir işleniş içermekle beraber. en azından neji, lee ekşını filan vardı. bir de karakterler velet değil artık onun da payı olsa gerek.
Mesaj tarihi:
Seriden ben de memnunum aslında. Bu tarz "training" dönemleri hoşuma gidiyo. Ufak ufak detayları öğreniyosun falan.

Mesela Asuma'nın sandaime'nin oğlu olduğunu yeni öğreniyorum :P

Mesaj tarihi:

mangaylan ilgili spoiler!

yani bütün bu olanların yanı sıra çocuklarım da naruto izler diye düşünüyorum.
mokuton olayları falan clanına kadar ortaya çıkarken, leaf village'ın derin devleti de ortaya çıktı.
eh sasuke'nin itachi'yi öldürmesini eklemeye gerek yok sanırım.

Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:

mangaylan ilgili spoiler!

manga çok fena ya.
yani bütün bu olanların yanı sıra çocuklarım da naruto izler diye düşünüyorum.
mokuton olayları falan clanına kadar ortaya çıkarken, leaf village'ın derin devleti de ortaya çıktı.
eh sasuke'nin itachi'yi öldürmesini eklemeye gerek yok sanırım.

mangayı okumuyormuş gibi yorum yaparsak daha iyi olur ^^
Mesaj tarihi:
Çok geç sanki ^^ Neyse ki manga okuyorum dfsd.

Manga ile ilgili

Cidden şu konohadaki derin devlet olayı ne acaba.Madara yalan söylüyor da olabilir yalnız,dikkatinizi çekerim,maksat Sasuke'yi kışkırtmak.

Mesaj tarihi:
haha olede abı naruto napsın filmi naruto yeni jutsuyu tamamlamadan yayınladılar adamda olanı kullanıyo. bence senarist stajını eskı turk filmi senaristlerının yanında yapmıs olan malzemeden en max yararlanıyo ( ornek : pelus uzaylılar:D)

yanı naruto napsın ^^
Mesaj tarihi:
film aksiyona doymuşda, biraz daha hikaye örgüsü olsayd yahu...

ilk filmde bile bi mevzuyu takip edebiliyoduk, bunda koştular prensisesi aldılar tekrar koştula, prensesi dağa doktular sonrara bitti.... ilk filmde ne bileyim baya bişi olmuştu hanı. Pristsess da baya bi hinatalık sezdik sanırım hepimiz.

AHAHAHAHA bu arada tam buu yazarken lee "he made it into a new valcano" dedi koptum koptum oy oy
Mesaj tarihi:

Movie hakkında

abi ben anlamıom bu senaryoları kim yazıo saçma sapan. sen git dünyayı ele geçirecek kadar güçlü demonu seal le tapınagın basınada 3 tane ninja olmayan çapulcu dik böyle şey olur mu.

Mesaj tarihi:
o hesaba göre bu görevi de naruto gibi bir tip yerine ellerinde en iyisi ne varsa ona vermelilerdi. film olmaz o kadar mantık işletseler. (:P)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...