Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

iyi bölümdü be nesini beğenmediniz ?

bee hachibi'nin desteğini almadan raikage'nin lariat'ı nasıl aldı lan öyle. bee'de de sağlam guts varmış, spirit abanmış baya. raikage'nin kolay kolay duygusala bağlamayıp, bölüm boyunca naruto ve bee'te taka tuka vurması çok iyiydi ehe.

naruto'nun konuşması yürekleri dağladı. bi tsunade'yi de iki melee combat'a girmişken görseydik keşke.

bu arada naruto daha tailed beast mode'a yeni yeni ısınıyorken minato'nun hızına yetişebiliyorsa hız konusunda birkaç yüz yıl sonra izleyeceğimiz olası naruto vs. sasuke maçını daha da iple çeker oluyorum. sasuke'nin raikage'ye amaterasu tutturmasına da kıldım zaten. naruto bana göre çok daha op şu an sasuke'ye karşı. bıraksın sasuke o sharingan ayaklarını. naruto'da melee-mid-long tüm range'ler var minake.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Naruto zaten o training den kyubinin chakrası yüzünden geçememişti. Jiraiya sensei en sonunda boş versen biri gelip seni kurtarır artık demişti.

evet de, herif aldi kyubi'nin chakra'sinin bi' kismini zaten. en son konusmalarinda da seni de kurtaricam bu hayattan tribine falan girmisti. kesin dost falan olucaklar, ergen friendly sonucta dizi. sonra kyubi bunu kurtarir genjutsu'dan. guvenim tam :D

ahahah sam o cok lame ya evet. konohamaru filler'da rasengan firlatiyo, bizim esas oglanin ranged attack yok kendini halletmeyen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...